What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
και ξαναρωταω, αυτα που εχετε διαβασει, πιστευετε οτι μπορουν να λειτουργησουν, οχι στον πλανητη, αλλα στην γειτονια σας, θα σας δωσει ο κυρ τακης δωρεαν μπυρες;

Ναι
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
καλα, παρε τωρα την κουβερτα σου με τις γενικοτητες και πες μου οτι εδω μιλανε οι μεγαλοι και οτι πρεπει να παω να παιξω με τους βολους.

οταν λεω οτι καλο ειναι να εχουμε παραδειγματα, υπαρχει λογος.
Ο μπομπος ειχε σκλαβους αλλα ηταν εναντια στην σκλαβια, γιατι οι πολιτες πρεπει να ζουν σε μια αταξικη κοινωνια και πρεπει να εχουν δικαιωματα.... που δεν τα θελουν, γιατι θελουν να ειναι φιλοι με το αφεντικο.

Στην τελευταια γαλερα που υπηρετησα. Στις εκλογες του σωματειου κατεβαινε το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και πολλοι ανεξαρτητοι. ολοι αυτοι ηταν με την εταιρια και δεν το εκρυβαν. Η παραταξη που κερδιζε τις εκλογες και οχι ευκολα ηταν του ΚΚΕ.
Στις απεργιες πολλοι συνεχιζαν να δουλευουν κανονικα. Απο αυτους που απεργουσαν, πολλοι δεν ερχοντουσαν στις συγκεντρωσεις. Καταντουσαμε οι 5 εργατοπατερες που ταλαιπωρουν τους αθηναιους.
Σε περιπτωση που βγαιναμε νικητες, ΟΛΟΙ αυτοι που δουλευαν, ετρωγαν απο την πιτα της νικης, Μια μερα πηγα στον γραμματεα του σωματειου και του λεω, ρε @ εγω μπαινω σε μαυρες λιστες, χανω μηνιατικα, τρεχω σε πορειες και εχω το ΑΠΛΟ προσωπικο που τρωει απο τους αγωνες που δεν εκανε και προσπαθει να με κανει να χασω την δουλεια μου για να παρει προαγωγη.
Του ειπα τι μπορει να γινει και μου ειπε οτι ειναι επικινδυνο και οτι στις επομενες εκλογες μπορει να βγει το σωματειο της εταιριας. Απο τον τετραψηφιο αριθμο προσωπικου, σχεδον οι μισοι ηταν με την εταιρια και αλλοι εκαναν τις απεργιες ρεπο. Το μονο που τον ενοιαζε ειναι να μην παθει κατι η χρυση ιστορια της παραταξης.
Τωρα, ολοι αυτοι ψαχνουν να βρουν αλλου δουλεια και ξερουν οτι λογικα θα ειναι χειροτερη, αλλα τουλαχιστον ισως να ειναι κοντα στα σπιτια τους.
Μην αρχισουν οι δηλωσεις για τους αγωνες στα ναυπηγεια και το δικαιο του οικοδομου. εχω κανει πολλες δουλειες και πανω κατω η ιδια βρωμα επαιζε παντου.

Η επιθεωρηση εργασιας της περιοχης, απο 4 αιθουσες καταντησε ενα γραφειακι με 2 ατομα προσωπικο. Την τελευταια φορα που ειχα παει, ο διεθυντης προσωπικου, τραμπουκιζε τον τυπο απο την επιθεωρηση εργασιας. Ειναι τοτε που χαθηκαν ολα τα δικαιωματα απο μια παραταξη που σημερα κυβερναει παλι. Αλλα αυτα ειναι πολυ γενικα. Οτι η πλειοψηφια των ελληνων ειναι τσατσοι ειναι θεωρια.
Αντε βαλτε τις ιδεολογιες σας στο μενου τους,

Παραιτηθηκα γιατι μου τελειωσαν οι σακουλες για τον εμετο. Με τα λεφτα που ξοδευει ενα ζευγαρακι για μια εβδομαδα διακοπες στην Βενετια, εγω πηγα να ανοιξω μαγαζι στην Ταυλανδη η οποια ΔΕΝ ειναι κρατος της αριστερας και ο μεσος ντοπιος δεν εχει ιδεα ποιος ειναι ο μαρξ.
ναι ρε art3m ειμαι πολυ μαγκας και πολυ εξυπνος και τα καταφερνω.

Κοιτα τωρα πως η θεωρια γινεται πραξη, για να τα ξερεις οταν ξεκινησεις να δουλευεις.

Το μερος που τσιμπησα, ηθελε μαζεματα. Ειχα υπολογισει ενα ποσο για τα υλικα και για τους εργατες. Μπορουσα και μονος να φτιαξω καποια πραγματα, ομως δεν ειχα χρονο για χασιμο γιατι λεφτα. Λεφτα για εργατες ΔΕΝ εδωσα. Το μαγαζι μου το εφτιαξαν οι ιδιοκτητες των διπλανων καταστηματων που στην ουσια ηταν και οι "ανταγωνιστες" μου. Τις πρωτες μερες μου εστελναν και πελατες.
Σε περιπτωση που ξεμενα πχ απο μπυρες, περνουσα απο τους ανταγωνιστες και μου εδιναν 1-2, χωρις λεφτα.
επειδη ειμαι μαγκας και εξυπνος, βρηκα ακρη και καβατζωνα που και που δωρεαν σακι με ρυζι απο τσιανγκ μαι, που εχει το καλυτερο ρυζι. ναι, αν καποιος ξεμενε απο ρυζι του εδινα χωρις χρεωση. οποιος μαγειρευε με αυτο το ρυζι οι πελατες εριχναν χειροκροτηματα και ηταν μεγαλος κραχτης για το μαγαζι.
οποιος ειχε πολλους πελατες, δεν εβγαζε τραπεζια στον δρομο, τους εστελνε στα αλλα μαγαζια.
Η πιατσα ταξι που ηταν μπροστα απο τα μαγαζια. οποτε θελαμε ταξι επικοινωνουσαμε μονο με αυτους και αυτοι μας εφερναν τους πελατες τους που δηλωναν πεινασμενοι.
Μια φορα την εβδομαδα ενας απο τους "ανταγωνιστες", περνουσε και μαζευε απο ολους χρηματα. Ειχαμε δυο καθαριστες που αλλαζαν καθε εβδομαδα. Τον πρωτο καιρο απορουσα που ολοι πετουσαν τα σκουπιδια κατω. ολα στον δρομο. συντομα ανακαλυψα οτι δημιουργησαν θεση εργασιας για αυτα τα δυο ατομα, επειδη ειχαν πολυ σοβαρο βιοποριστικο προβλημα.
Αυτοι με τα μαγαζια, καποιες φορες τυχαινε να κρατησουν καποιο απο τα παιδια των ταξιτζιδων, που δεν ειχαν που να τα αφησουν.
Εννοειται οτι δεν ειχα χαρτια για να το παιξω επενδυτης, ημουν ΚΑΡΑΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. εκανα κατι κινησεις βεβαια, ισα για να μην ειμαι εντελως γυμνος. Η αστυνομια το ηξερε και δεν με ενοχλησε ποτε. Εδινα δουλεια σε ντοπιες, τις πληρωνα καλα και η συμπεριφορα μου ηταν χαρτι. γιατι να με ενοχλησουν;
Για στειλε link για την ιδεολογια που υιοθετησε αυτη η μικρη κοινωνια.

Απο το κοινοβιο, βρεθηκα Αφρικη, γιατι ειμαι πολυ εξυπνος και ανωτερης μορφης οργανισμος. καθε μερα μου ερχοντουσαν τυποι για να τους κανω τεχνικους. Δεν τους εδειχνα και πολλα πραγματα γιατι ηξερα. Μολις επαιρναν τον πρωτο μισθο, ξεκινουσαν να αργουν, να μην ερχονται για δουλεια το Π/Σ/Κ, αλλοι ερχοντουσαν μεθυσμενοι, αλλοι ξεκινουσαν να κλεβουν. τους εδιωχνα και την ιδια μερα εκανα προσληψη αλλον ο οποιος τον επομενο μηνα εκανε τα ιδια με τους προηγουμενους.
Μια μερα ηρθε μια κοπελα η οποια εψαχνε μια θεση στο τμημα μου και το μηνιατικο για την θεση αυτη ειναι περιπου $80.
την πηρα για δουλεια και μετα απο λιγο καιρο ξεκινησα να της κανω training για να γινει τεχνικος. Η πρωτη τεχνικος της χωρας. Λιγο μετα εκλεισε η εταιρια και στην συνεχεια μου εστειλε αυτο το μηνυμα. το βαζω σαν αποδειξη γιατι ειμαι ανωτερη μορφη ζωης, οχι παπατζης.

r.jpg
την προσελαβε μια αυστριακη εταιρια με $1.500 μηνιατικο. Αυτοι οι τυποι παρατηρησαν οτι η κοπελα ξερει πραγματα που δεν ειναι στο βιβλιο, ουτε καν στο βιβλιο του καρλ. Τους ειπε για εμενα και της ειπαν οτι πρεπει να παω για να μιλησουμε.
Δεν πηγα, επειδη ειμαι μαγκας και ο ανωτερη μορφη ζωης, μπορω να βρω πολυ καλυτερη δουλεια.
Εχω πολλα τετοια μηνυματα, απο πολλους ανθρωπους.

Η κοινωνια τους και η κυβερνηση τους, απετυχαν να κανουν το ιδιο. Απο την θεωρια στην πραξη.
εδωσα σαν παραδειγμα τρια κρατη τα οποια δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους. οι ανθρωποι χειριζονται εντελως διαφορετικα τις καταστασεις και τωρα θελετε να με πεισετε οτι οι θεωριες του 1800 ειναι κατι που θα λειτουργησουν αψογα για ολοκληρο τον πλαντη,

και ξαναρωταω, αυτα που εχετε διαβασει, πιστευετε οτι μπορουν να λειτουργησουν, οχι στον πλανητη, αλλα στην γειτονια σας, θα σας δωσει ο κυρ τακης δωρεαν μπυρες;

 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
και ξαναρωταω, αυτα που εχετε διαβασει, πιστευετε οτι μπορουν να λειτουργησουν, οχι στον πλανητη, αλλα στην γειτονια σας, θα σας δωσει ο κυρ τακης δωρεαν μπυρες;

ναι
 

Tony Corvus

Ancient Red Dragon
Φασαίος Larianός Τσοβόλα δώστα όλα Sign me up! Approval of the Admiral
Joined
Dec 1, 2012
Messages
11,321
Στα περασμένα κύματα της Γουαδελούπης. Συνάντησα 3 άτομα τα οποία δεν μπορούσαν να πραγματοποιήσουν την πραγματικότητα.
Ένας θάνατος τους ανατίναξε το μυαλό και μου στείλανε σήμα για να τους βοηθήσω. Το ταξίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς. Όλα είχαν πάει στραβά, αλλά δεν πτοήθηκε το ηθικό μου και έκανα ωτοστόπ. Με πήρε στην παλιά της καντιλακ η Τζάκι από το Χιούστον.... Πρώτη φορά σε αμάξι αμερικάνας και η ολή εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη.. Βλέπεται, οι ρίζες μου κρατάνε από τους ινδιάνους. 21 μέρες και 21 νύχτες τις βγάλαμε στην άσφαλτο της Γουαδελούπης. Έγιναν πολλά και διάφορα κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μου αφήσει την "Πικ 1"

Πάμε παρακάτω.
Ο δεύτερος κανόνας στην Εξωτική Βοστόνη υπήρχε από την περίοδο των Σουμέριω. Ο Αννίβας ήταν ένας εξαιρετικός στρατηλάτης και λάτρης της αιματοβαμμένης ποίησης
Πολλά του έργα παίζονται στην κρατική τηλεόραση και συνοδεύουν το μεσημεριανό μας γεύμα
Περάσαμε τις φουρτούνες της Γουαδελούπης και τώρα οδεύουμε προς την ξακουστή Βοστόνη.
Εκεί γνώρισα και αγκάλιασα τον θάνατο. Ένα μικρό και φτωχό παιδί με το παρατσούκλι "Skeletor" δεν είχε την δύναμη να μιλήσει. Έβλεπα στα μάτια του την ακόρεστη πείνα για ζωή, ήξερα ότι μπορούσα να βοηθήσω και το έκανα.
Τέλος καλό, όλα καλά

Μπαίνουμε στην 3η περίπτωση του Έλληνα εργαζόμενου... Ας τον ονομάσουμε κύριο Κώστα (Για ευνόητους λόγους)
Ο συγκεκριμένος κύριος ήταν ψυκτικός και καθηγητής σε Επαλ ή έτσι πίστευε τουλάχιστον. Ήταν άνεργος με 2 παιδιά και την έβγαζε από τα γεύματα της Εκκλησίας.
Στα 40 του αποφάσισε να δώσει κατατακτήριες και να μπει στο Μετσόβιο. Εκεί πήρε το πτυχίο του ηλεκτρολόγου με Άριστα.
Ξύπνιος και εργάτης της ζωής, αλλά άτυχος...
Τον βοήθησα δίνοντας του ένα καθημερινό μεροκάματο.
Ήρθε ο καιρός για τις σπουδές μου και έτσι το έκλεισα το μαγαζί.
Ο κύριος Κώστας είχε χάσει την γη κάτω από τα πόδια του και δεν ήξερε τι να κάνει. Η γυναίκα του με ειδοποίησε για την κατάσταση του, ήταν ανήσυχη μην κάνει καμμιά τρέλα.
Ακολούθησε ένας μακροσκελής διάλογος (Τον έλεγες και μονόλογο)
Αυτό είχε ώς αποτέλεσμα την "Πικ 2"
Έπειτα από αυτό το συμβάν. Ο Κύριος Κώστας βρήκε δουλειά ως executive σε γνωστή εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κάποια χρόνια αργότερα, σε ένα εσωτερικό ταξίδι στα πέραντα της Ευρώπης, έδωσα συνέντευξη σε μεγάλα κανάλια και εφημερίδες για ετούτες τις εμπειρίες (μιλάμε με αποδείξεις... Όπως βλέπετε και στην "Πικ 3")

Έτσι φτάνουμε στον επίλογο και στο ρεζουμέ του όλου ποστ:


ef7igLWr.jpg


x5gbg16.jpg

Μεγάλο πράγμα το να κάνεις έναν θρήσκο να λέει "γαμ$@ τον Θεό μου"


zpeVMqU.jpg
 

tinapeis

Mind-flayer
Joined
Nov 29, 2015
Messages
2,000
@Tony Corvus
  • σα να διαβασα ποστ του τομ ρομπινς και σε ευχαριστω για αυτο
  • το πικ1 και πικ 3 δε δουλευουν
  • ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΑΧΙΝΙ ΚΑΙ ΜΗΛΑ! (α οχι εβαλες το οριτζιναλ)
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,562
Το προβλημα δεν ειναι τα συστηματα αλλα ο ερωτας σας για τις καραμελιτσες. ποσο μου αρεσουν οι καραμελιτσες αχ να ειχα δεκα σακουλιτσες.
Σας εδωσα τρεις κοινωνιες οι οποιες ΔΕΝ ξεπηδησαν απο τα θρανια.
Στην πρωτη, η πλειοψηφια ειναι τσατσοι και ρουφιανοι, με μια ταση να ερωτευονται τα αγγουρια. Εχουμε τον διασημοτερο ρουφιανο στον πλανητη.
tra.png


Στην δευτερη τι να αλλαξεις χωρις να καταστραφει η αρμονια; πατε πειτε τους για την ταξικη παλη.
Στην τριτη εχουν γραψει κολιας στα παντα.

εκτος αν θελετε να το κανετε οπως ο Πολ Ποτ.

εαν κατι λειτουργουσε καλυτερα θα το ειχαμε υιοθετησει και αν ο κοσμος ηθελε διαφορετικο συστημα, θα το ειχε αλλαξει. Ολες αυτες οι συζητησεις εχουν ξεκινησει ταυτοχρονα με το πρωτο καφενειο στον κοσμο.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658

Δεν τους "πρόδωσε". Απλά εκμεταλλεύτηκε την επιχειρηματική ευκαιρία που του δόθηκε. Έμπορος ήταν ο άνθρωπος, τι να κάνει; Καλύτερα θα ήταν δηλαδή να περίμενε σύνταξη από το κράτος; Ήταν γαμάτος, τα κατάφερνε και τον ζήλευαν οι συμπολίτες του. Σκέφτηκε λοιπόν μια μέρα, τι αντιστάσεις και κουραφέξαλα, αφού όλοι ίδιοι είναι. Αν δεν ήτανε οι Γερμανοί, θα ήταν οι γείτονές του. Και στην τελική, σε ολόκληρη την ιστορία, που βρέθηκε δλδ μια αντίσταση που βγήκε σε καλό; Εκεί, οι Σκωτσέζοι κάνανε αντίσταση στους Βρετανούς και μετά πουλάγανε τα κορμιά αλισβερίσια πέρα δώθε.

Καλά έκανε ο άνθρωπος. Μάζεψε και 400 τενεκέδες λάδι. Τον πέρνανε τηλέφωνο από όλη την ελλάδα, βάραγε το μπλακπερι του ολημερίς. Κυρ Γιάννη, έναν τενεκέ παρακαλώ. Γινόταν η δουλειά, ένα χωραφάκι, μέσα στην πέτρα, σαν κατάρα το είχανε στην πλάτη. Πέτρα είχε; Πέτρα λοιπόν την καρδιά του ο κυρ Γιάννης, το παιρνε το καταραμένο έδαφος και έδινε για αντάλλαγμα το αίμα, το ρευστό λαδάκι, από τις οικονομίες που έκανε σαν το εργατικό μυρμήγκι τόσα χρόνια. Ενώ οι άλλοι κρητικοί, όλη μέρα ΝΤΙΡΙ ΝΤΙΡΙ ΝΤΙΡΙ ΩΩΩΩΩ ΝΤΙΡΙ ΝΤΙΡΙ ΩΩΩ και ζήπεδο ήτανε.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Μια παρόμοια κοινωνική οργάνωση υπήρχε και στα χωριά της Ελλάδας μέχρι και τα μέσα του 20ου αιώνα. Ήθελα να φτιάξω τη στέγη μου; Ερχόταν όλο το χωριό και την φτιάχναμε. Όταν είχε σειρά κάποιος άλλος το ίδιο. Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό ακριβώς. Σε κάποια μέρη του κόσμου ακόμα η καπιταλιστική διείσδυση και ανάπτυξη δεν είναι πλήρης. Αυτό το οποίο περιγράφεις είναι μια στιγμή στο χρόνο όχι ένα σταθερό οικονομικό σύστημα. Είναι σα να λέω πως το καλύτερο σύστημα ήταν της άγριας δύσης (που ήταν εν τέλει μια περίοδος πολύ μικρή χρονικά) γιατί οι άνθρωποι ήταν ελεύθεροι να ζήσουν όπου και όπως θέλουν στην αχανή γη των δυτικών ΗΠΑ.
Η μικρή κοινωνία αυτάρκειας σχεδόν που περιγράφεις πως μπορεί να αναπαραχθεί στον πλανήτη των 7 δις ανθρώπων; Και αν είναι καλή που δε σου λέω πως δεν είναι, πρέπει να κάνεις θεωρητικά μοντέλα, να την αναλύσεις, να περιγράψεις πως θα δούλευε, τι θα χρειαζόταν για την μετάβαση προς τα εκεί, αν θα έκανε καλύτερη τη ζωή του συνόλου κτλ.
Αυτά έμπαιναν στον κόπο να κάνουν με έναν πολύ καλό τρόπο στα μέσα του 19ου και έτσι οι αναλύσεις των κοινωνιών και της οικονομίας διατηρούν τη διαχρονικότητά τους.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Μια παρόμοια κοινωνική οργάνωση υπήρχε και στα χωριά της Ελλάδας μέχρι και τα μέσα του 20ου αιώνα. Ήθελα να φτιάξω τη στέγη μου; Ερχόταν όλο το χωριό και την φτιάχναμε. Όταν είχε σειρά κάποιος άλλος το ίδιο. Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό ακριβώς. Σε κάποια μέρη του κόσμου ακόμα η καπιταλιστική διείσδυση και ανάπτυξη δεν είναι πλήρης. Αυτό το οποίο περιγράφεις είναι μια στιγμή στο χρόνο όχι ένα σταθερό οικονομικό σύστημα. Είναι σα να λέω πως το καλύτερο σύστημα ήταν της άγριας δύσης (που ήταν εν τέλει μια περίοδος πολύ μικρή χρονικά) γιατί οι άνθρωποι ήταν ελεύθεροι να ζήσουν όπου και όπως θέλουν στην αχανή γη των δυτικών ΗΠΑ.
Η μικρή κοινωνία αυτάρκειας σχεδόν που περιγράφεις πως μπορεί να αναπαραχθεί στον πλανήτη των 7 δις ανθρώπων; Και αν είναι καλή που δε σου λέω πως δεν είναι, πρέπει να κάνεις θεωρητικά μοντέλα, να την αναλύσεις, να περιγράψεις πως θα δούλευε, τι θα χρειαζόταν για την μετάβαση προς τα εκεί, αν θα έκανε καλύτερη τη ζωή του συνόλου κτλ.
Αυτά έμπαιναν στον κόπο να κάνουν με έναν πολύ καλό τρόπο στα μέσα του 19ου και έτσι οι αναλύσεις των κοινωνιών και της οικονομίας διατηρούν τη διαχρονικότητά τους.

Στο σπίτι μου έχω κρεβάτι χειροποίητο, γραφείο, μερικά έπιπλα, υδραυλικά, θερμοσίφωνα, ηλεκτρολογικά, πλακάκια, μπάνιο, ντουλάπια κουζίνας, όλα με πληρωμένα μόνο τα υλικά. Στο δικό τους σπίτι οι παραπάνω μάστορες εχουν υπολογιστές, δίκτυο, κάμερες, καταγραφικά κλπ με πληρωμένα μονο τα υλικά. Και έχουμε και κάτι μπύρες από τον κυρ Τακη, κερασμένες.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,562
Δε καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις με αυτό ακριβώς.
Θελω να πω οτι οι ανθρωποι ακολουθουν αυτο που τους βολευει, ακομα και οταν το συστημα εχει διαφορετικη μορφη. κολαει με το, εαν η πλειοψηφια ηθελε, θα υιοθετουσε ενα διαφορετικο συστημα. Οι θεωριες που κυκλοφορουν απο την αρχαιοτητα για τις ομορφες κοινωνιες, ειναι συζητηση για τους καφενεδες. Πριν ξεκινησουν τα link για την Γαλλικη Επανασταση.
Ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν. Παπαζογλου 1984.
Everything changes, it all stays the same. Motorhead 1991.

Eχουν γινει 500 τρισεκατομμυρια επτυχημενες επαναστασεις για την δημοκρατια, ανεξαρτησια, κοινωνικη ισοτητα και ελευθερια για να φτασουμε στο σημερα. χρειαζεται να σας εξηγησω τι γινεται σημερα; Σε λιγο θα βγει ο arty και θα πει οτι ειμαι προσκυνημενος. δεν ειμαι η πλειοψηφια.
**Η παραταξη που ειχε κατεστρεψει τα δικαιωματα σας, ειναι παλι κυβερνηση και ειναι δημοφιλης**.
Απο την μια παιρνουν τα σπιτια των φουκαραδων και απο την αλλη διαγραφουν προστιμα υπουργων και δημαρχων υψους €800.000 .
Κοινωνικη ισοτητα ΔΕΝ υπαρχει. Ναι αλλα τωρα εχουμε περισσοτερα δικαιωματα και ειμαστε ελευθεροι να ψηφιζουμε. Ειδες οι επαναστασεις;
Εγω θα πω ξαναδιαβασε εκει που εβαλα τα αστερακια. Ο καθενας ζει τον παραμυθι του.
κατσε να κανω κι εγω μερικα copy paste


∆ιακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)
Άρθρο 1 - Οι άνθρωποι γεννιούνται καί παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Αποικιες και φρικαλεοτητες.

Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 10 Δεκεμβρίου του 1948
Άρθρο 1 Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.
Το Σοβιετικο μπλοκ, η Ν. Αφρικη και η Σ. Αραβια δεν το ψηφισαν. το δικαιο του εργατη και τα @@ μου αχνιζουν

1791 Το Κογκρέσο των ΗΠΑ πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου,ελευθερίας του τύπου,ελευθερία διαμαρτυρίας και ελευθερία θρησκευτικής πεποίθησης.
Οι μαυροι καταφεραν να ψηφισουν χωρις προβλημα το 1965. μεχρι τοτε, οποιος μιλουσε για τα δικαιωματα τον μαυρων τον σκοτωναν.
 

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
Θελω να πω οτι οι ανθρωποι ακολουθουν αυτο που τους βολευει, ακομα και οταν το συστημα εχει διαφορετικη μορφη. κολαει με το, εαν η πλειοψηφια ηθελε, θα υιοθετουσε ενα διαφορετικο συστημα. Οι θεωριες που κυκλοφορουν απο την αρχαιοτητα για τις ομορφες κοινωνιες, ειναι συζητηση για τους καφενεδες. Πριν ξεκινησουν τα link για την Γαλλικη Επανασταση.
Ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν. Παπαζογλου 1984.
Everything changes, it all stays the same. Motorhead 1991.

Eχουν γινει 500 τρισεκατομμυρια επτυχημενες επαναστασεις για την δημοκρατια, ανεξαρτησια, κοινωνικη ισοτητα και ελευθερια για να φτασουμε στο σημερα. χρειαζεται να σας εξηγησω τι γινεται σημερα; Σε λιγο θα βγει ο arty και θα πει οτι ειμαι προσκυνημενος. δεν ειμαι η πλειοψηφια.
**Η παραταξη που ειχε κατεστρεψει τα δικαιωματα σας, ειναι παλι κυβερνηση και ειναι δημοφιλης**.
Απο την μια παιρνουν τα σπιτια των φουκαραδων και απο την αλλη διαγραφουν προστιμα υπουργων και δημαρχων υψους €800.000 .
Κοινωνικη ισοτητα ΔΕΝ υπαρχει. Ναι αλλα τωρα εχουμε περισσοτερα δικαιωματα και ειμαστε ελευθεροι να ψηφιζουμε. Ειδες οι επαναστασεις;
Εγω θα πω ξαναδιαβασε εκει που εβαλα τα αστερακια. Ο καθενας ζει τον παραμυθι του.
κατσε να κανω κι εγω μερικα copy paste


∆ιακήρυξη των δικαιωμάτων του Ανθρώπου και του Πολίτη (26 Αυγούστου 1789)
Άρθρο 1 - Οι άνθρωποι γεννιούνται καί παραμένουν ελεύθεροι, με ίσα δικαιώματα. Κοινωνικές διακρίσεις γίνονται μόνο με γνώμονα το κοινό συμφέρον.
Αποικιες και φρικαλεοτητες.

Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, που υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στις 10 Δεκεμβρίου του 1948
Άρθρο 1 Όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ελεύθεροι και ίσοι στην αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα.
Το Σοβιετικο μπλοκ, η Ν. Αφρικη και η Σ. Αραβια δεν το ψηφισαν. το δικαιο του εργατη και τα @@ μου αχνιζουν

1791 Το Κογκρέσο των ΗΠΑ πρέπει να προστατεύει τα δικαιώματα της ελευθερίας του λόγου,ελευθερίας του τύπου,ελευθερία διαμαρτυρίας και ελευθερία θρησκευτικής πεποίθησης.
Οι μαυροι καταφεραν να ψηφισουν χωρις προβλημα το 1965. μεχρι τοτε, οποιος μιλουσε για τα δικαιωματα τον μαυρων τον σκοτωναν.

Φαντάσου δλδ να μην υπήρχαν τα κινήματα και οι επαναστάσεις και οι θυσίες για τα δικαιώματα και τον ανθρωπισμό. Ακόμα με το μαστίγιο θα ήμασταν.

300–130 χιλιάδες χρόνια: Τα πρώτα ευρήματα του H. Sapiens μαζί με εργαλεία κλπ.

130-50 χιλιάδες χρόνια: Εκεί τοποθετούνται οι πρώτες ενδείξεις μοντέρνας ανθρώπινης συμπεριφοράς. Μετά έχουμε την πρώτη τέχνη κλπ.

6800 χρόνια π.Χ, : Νεολιθικοί οικισμοί στο Σέσκλο. μαζί με οχυρωματικά έργα

399 π.Χ : Ο Σωκράτης πειθήνιος στους νόμους που ψήφισε αυτός και οι υπόλοιποι Αθηναίοι πολίτες, σε καθεστώς πρώιμης αυτονομίας (νόμοι από τους ίδιους τους πολίτες για τους εαυτούς τους), σέβεται την απόφαση εναντίον του και πίνει το κώνειο. Οι μαθητές του κλαίνε και τους λέει να σταματήσουν να είναι φλώροι.

181 χρόνια πριν: ο πρώτος διεθνής οργανισμός κατά της σκλαβιάς

72 χρόνια πριν: τα Ηνωμένα Εθνη αναγνωρίζουν την ελευθερία ως θεμελιώδες δικαίωμα κάθε ανθρώπου διεθνώς. ενάντια στην σκλαβιά.

μερικά χρόνια πριν: Επανεμφάνιση του "Χαμένου Κρίκου" των ανθρώπων. Κάτι μεταξύ Κρο Μανιόν και μπίθιακα ανακοινώνει οτι στις μελλοντικές κοινωνίες όλες οι μπανάνες και οι χουρμάδες πρέπει να είναι ιδιόκτητοι και όποιος θέλει μπορεί να ξαναγίνει σκλάβος

λίγη ώρα πριν: Ο Λελος Κουνέλος, ο πυλώνας της ανθρωπότητας και βασικός σταθμός της διαγαλαξιακής ιστορίας, πετάει ράντομ ημερομηνίες προσπαθώντας να αποδείξει ότι μας πήρε 300 χιλιάδες χρόνια για να καταλάβουμε οτι η σκλαβιά είναι κακό πράγμα. Προτείνει, για άλλες 300 χιλιάδες χρόνια να προσπαθήσουμε να ξαναγίνουμε μπίθιακες.
 

Epitaph

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
4,491
Ολα τριγυρω αλλαζουνε και ολα τα ιδια μενουν. Παπαζογλου 1984.
Everything changes, it all stays the same. Motorhead 1991.

The more that things change The more they stay the same - RUSH 1978

λίγη ώρα πριν: Ο Λελος Κουνέλος, ο πυλώνας της ανθρωπότητας και βασικός σταθμός της διαγαλαξιακής ιστορίας, πετάει ράντομ ημερομηνίες προσπαθώντας να αποδείξει ότι μας πήρε 300 χιλιάδες χρόνια για να καταλάβουμε οτι η σκλαβιά είναι κακό πράγμα. Προτείνει, για άλλες 300 χιλιάδες χρόνια να προσπαθήσουμε να ξαναγίνουμε μπίθιακες.

lol. Αυτό κατάλαβες από το ποστ του; Ο,τί προτείνει αυτό που είπες;
WTF - I already rest my case.
 
Last edited:

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658
The more that things change The more they stay the same - RUSH 1978



lol. Αυτό κατάλαβες από το ποστ του; Ο,τί προτείνει αυτό που είπες;
WTF - I already rest my case.

Ποιανού είσαι συ; Τι είσαι; Ο δικηγόρος του Κούνελου; Μηπως είσαι Ο ΠΡΕΣΒΗΣ;

Περάστε κυριε Πρέσβη, να κεράσουμε ένα πετιφούρ;
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,562
Ενας τυπος ερχεται και σε χαστουκιζει, καθε μερα. Μια μερα του σπας τα μουτρα και αυτος ξεκιναει να σε χαστουκιζει καθε δυο μερες.Σε καποια φαση τον πιανεις απο τον λαιμο και του σπας τα πλευρα, Αργοτερα ερχεται και σε χαστουκιζει καθε μερα αλλα τωρα φοραει γαντι.
Ευτηχως που επαναστατησες γιατι τωρα σε χαστουκιζουν με καλυτερες συνθηκες.

Απο το 1700 και καθε λιγα χρονια, μπαινουν υπογραφες για τα δικαιωματα του ανθρωπου, πεθαινει κοσμακης για να μπουν αυτες οι υπογραφες.
Εχουν ανακοινωσει τα ιδια και τα ιδια δικαιωματα του ανθρωπου 800 φορες και εσυ το θεωρεις νικη της επαναστασης.

Ολοι εχουν απο μια ιδεολογια η οποια θα κανει τον κοσμο ενα καλυτερο μερος. Το προβλημα ειναι οτι κανενας δεν θελει να ακουσει κατι που δεν ειναι στην κοσμοθεωρια του. Βαζουν στο περιθωριο τις αλλες ιδεες, κοροιδευουν οποιον δεν συμφωνει μαζι τους, αλλα η ιδεολογια τους ειναι για μια κοινωνια οπου ο καθενας θα μπορει να εκφρασει την αποψη του, χωρις κινδυνο να μειωθει η προσωπικοτητα του. Στην ουσια θελουν να περασει αυτο που θελουν. Δεν λειπουν οι δολοφονιες και οι μαζικες εκκαθαρισεις μετα την νικη.

Για καποιον σαν εμενα που γραφει σεντονια με δυσνοητο κειμενο, πολλοι θα πουν, ρε αυτος τα εχει χαμενα. Δεν θα μπουν στον κοπο να σκεφτουν οτι ισως αυτο το @ το κανει επιτηδες.

Ναι ρε art3m αραδιασες 300 χιλιαδες link τα οποια αν απλωσεις τις λεξεις σε μια ευθεια θα φτασουν στα περατα του διαστηματος. διαβαστε ρε.... σε ρωτησα ποια ειναι η προσωπικη σου αποψη και μου ειπες, η αποψη μου ειναι τα link. Απο την αλλη, δεν καθησες να διαβασεις την αποψη μου, γιατι εισαι σιγουρος οτι οι αποψεις ειναι καλυτερες και επειδη θεωρησες οτι τα κειμενα μου ειναι τεραστια, σε αντιθεση με τα link σου που οδηγουν σε ολοκληρα βιβλια απο καποιους που πεθαναν 100 χρονια πριν και σε εποχες που δεν ειχαν ανακαλυψει την απεργια.

Τωρα, μας λες για μια καλυτερη κοινωνια οπου ολοι θα εχουν ισες ευκαιριες, σεβασμο της προσωπικοτητας και φωνη, αλλα εσυ ο ιδιος απεχεις απο το ακουσμα. Με ειρωνευτικες απειρες φορες και δεν σου αρεσει η ελευθερη σκεψη γιατι ειναι κατι αστειο.
Δηλαδη θελεις μια κοινωνια οπου εσυ ο ιδιος δεν θα ταιριαζεις.
Αν και εισαι μπουρδολογος, εγω ασχοληθηκα μαζι σου γιατι εραψα ολα αυτα τα σεντονια για να μπορω ρωτησω.

Σε τι διαφερεις απο τους πολιτικαντιδες που υποσχονται ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΛΙΓΟΥΡΙΑ!!! και μετα τις εκλογες τιποτα; Ε;
 

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
4,002
Ποιανού είσαι συ; Τι είσαι; Ο δικηγόρος του Κούνελου; Μηπως είσαι Ο ΠΡΕΣΒΗΣ;

Περάστε κυριε Πρέσβη, να κεράσουμε ένα πετιφούρ;

Γιατί με κάνεις να σε κυνηγάω από θρεντ σε θρεντ; Να αρχίσω να ρίχνω Φ δηλαδή; Τι καταλαβαίνεις; Επικεντρώσου στην επόμενη αποστολή!

:trollface:
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Η φάση εδω όλα καλά? Να φέρω ξηροκαρπια?
 
Top Bottom