What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Артём

Half-Ogre
Infiltration Specialist
Joined
Jan 9, 2014
Messages
658

 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Οι κλυδωνισμοι στην παγκοσμια οικονομια ειναι τετοιοι, που ισως ζησουμε το οποιος ζησει και οποιος πεθανει, χωρις να το ανακοινωσουν.
Η δηλωση του Πορδοσαλτε αντιπροσωπευει την αποψη πολλων και αν προσθεσουμε και αυτους που δεν πιστευουν στην υπαρξη της επιδημιας, το ποσοστο μεγαλωνει. Το ανοιγμα των συνορων με την Ιταλια δειχνει πως οι οικονομικες και πολιτικες πρακτικες ειναι ανωτερες της επιδημιας.

Πριν λιγο καιρο οδηγουσες το αυτοκινητο σου, μονος και αμεριμνος και σε σταματουσε η αστυνομια. Πληρωνες προστιμο επειδη εισαι κοινωνικη απειλη και σε σταυρωναν αναποδα.
Τωρα θα ανοιξουν τις πορτες σε μια χωρα που ειχε και εχει σοβαρο θεμα και αυτο ειναι καλο για την Ελλαδα.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Καλά πάει τώρα, την κάτσαμε. Θα τα βλέπουν αυτά οι "δεν υπάρχει κορονοιός" και θα λένε να αφού αφήνουν Ιταλούς ήταν όλα ψέματα κτλ κτλ και οκ αντίο...
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Και τσίπουρο. Ίσως το πιο σημαντικό όλων. Κι αν SHTF ξεκινάμε την ζωωκλοπή για να ψήνουμε κάνα κοψίδι
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,500



ασχετο. καλο το βαθυ κοκκινο (σαν σαιτ, οχι ως χρωμα) αλλά δεν ειναι κακο ν αναφερουμε και καμια πηγη

σε άλλα νεα, σε παραλιακο επινειο του κορινθιακου, που τιμησα με την παρουσια μου το πσκδ, το θεμα του κορονοιου ειναι μονο για να συζητανε οι γριες στην παραλια, μολις τελειωσει η συζητηση για τα φαρμακα τους για την πιεση και το ζαχαρο και την βιτριολού. κανενος ειδους προφυλαξη ή ανησυχια.
οπότε στα κρουσματα απο ξενες χωρες, προσθεστε κι αυτα που θα σκασουν σε 5-6 μερες με τα τριημερο των αθηναιων στις παραλιες και θα καταλαβετε.
παιδια, την μαγια μην ξεχασετε. κι οσοι δεν εχουν κατοικιδιο, ας παρουν κανενα κουταβι να τους βρισκεται.
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,326
Παντως οι "αρνητες" υπαρχουν και ειναι πολυ σκληρα καρυδια. Αυτο το περιστατικο ισως το εχω ξαναπει με τυπο ο οποιος μου ελεγε οτι δεν υπαρχουν θυματα απο την επιδημια. Του ειπα οτι πεθανε ο προισταμενος της γυναικας μου και μου ειπε οτι ισως πεθανε απο κατι αλλο.
ευτηχως δεν ξεκινησαμε συζητηση για την επιπεδη γη.
Το Part II ομως, επειδη υπηρξε και συνεχεια, ηταν ονειρο.

Μιλαμε με τυπο απο το εξωτερικο και μας λεει οτι ενας φιλος του πεθανε απο τον ιο. Ο αρνητης του κανει την ιδια ερωτηση, εισαι σιγουρος οτι πεθανε απο αυτο; μπορει να πεθανε απο κατι αλλο.
ναι του λεει ο ελλην απο το εξωτερικο, για να ερωτηθει πως ειναι σιγουρος; μπορει να ειπαν ψεματα απο το νοσοκομειο.
5-6 ατομα αραζαν παρανομα σε ενα μαγαζι, κλειστες πορτες κτλ. ο ενας ηταν αρρωστος και τους κολησε ολους. ολοι ειναι σοβαρα στο νοσοκομειο και το ξερει επειδη ειναι φιλοι του του και ο ενας πεθανε.
επειδη ηταν λιγο κουτο να συνεχιστει η εκνευριστικη ερωτηση, πως ξερεις οτι πεθαναν απο αυτο, αφου δεν εχεις πιστοποιητικο θανατου,
εληξε το θεμα. κλεινει το τηλεφωνο και τριτο ατομο σχολιαζει, μπουρδες, ολα ειναι ψεματα. δεν υπαρχει επιδημια.
Ειναι απο τις περιπτωσεις οπου η σιωπη ειναι χρυσος. Δηλαδη τι να ελεγα; οτι επαθαν τροφικη δηλητηριαση και ο ενας δεν την παλεψε; οτι τον εναν τον σκοτωσαν οι μυστικες υπηρεσιες για να ανεβουν οι στατιστικες; τι να πεις;
εαν ημουν στο Νταλας θα το καταλαβαινα . Αφου τωρα τρωμε το ιδιο φαγητο με τους αμερικανους, καταντησαμε σαν αυτους.

Ελπιζω οτι τα υγειονομικα οχυρα στην εισοδο θα κρατησουν, θα κρατησουν οτι ειναι να κρατησουν και οτι δεν θα δραπετευσουν οσοι ειναι αρρωστοι, οπως εγινε στην Αφρικη και σκορπισαν τον ολεθρο.
Θα συμφωνησω με τον Βορειο, εαν γινει μπαμ θα ειναι δυνατο, επειδη ο κοσμος μπουχτησε και κουραστηκε τα εχουν γραψει ολα στα σακουλακια τους.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Είναι μεγάλη παγίδα διότι ο κόσμος είχε πραγματικά μπουχτίσει εγκλωβισμένος και εσώκλειστος. Το κατανοώ σαν να είπανε τα κράτη "παίδες ήμασταν ανέτοιμοι, πετάμε το μπαλάκι σε εσάς κάντε τα σπίτια σας προσωπικές φυλακές και φάτε εμπλοκή διότι το σύστημα θα κλατάρει αν έρθουν όλοι μαζί σε μία βδομάδα". Άτομα που για τον Χ ή Υ λόγο είχαν συγκεκριμένες συνήθειες/χόμπυ που δεν ήταν απαραίτητα μοναχικές, ξαφνικά βρέθηκαν αντιμέτωποι με το χειρότερο κριτή τους (τον εαυτό τους) σε μία κατάσταση "σιωπής" και χωρίς κάποια δραστηριότητα να τους απασχολεί (δεν είναι ότι όλοι παίζουν Witcher ή διαβάζουν βιβλία). Πολλοί από αυτούς όταν τους αποφυλακίζεις θα τρέξουν να δουν το φιλαράκι τους, τους κοντινούς τους κ.ό.κ. Ανθρώπινο είναι.

Το πρόβλημα είναι όλος ο εφησυχασμός που καλλιεργήθηκε ως άλλο ένα success story (πόσα έχουμε ακούσει μέσα στη δεκαετία) που οδηγεί τον κόσμο να λέει "η Ελλάδα το πέρασε, no problem". Και δεν αγγίζουμε καν τις ακραίες περιπτωσάρες που αναφέρεις με τους αρνητές, τους συνομωσιολόγους κτλ. Εδώ μίλησα με γνωστό στο τηλέφωνο και άρχισε να είναι "επιφυλακτικός για τα εμβόλια". Πήγα να διερευνήσω γιατί, και τελικά ήταν ένα βήμα πριν το τσιπάκι η κουβέντα...
 

Hank

Mind-flayer
Sign me up! Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice Fighting stocism with stoicism
Joined
Jan 22, 2020
Messages
1,889
Νομίζω δύσκολα θα πέσει δεύτερο γενικό lockdown. Η σημερινή οικονομία ούτε αντέχει, ούτε είναι φτιαγμένη για να αντέξει τέτοιες καταστάσεις. Και ακόμα, πιστεύω, δεν έχει φανεί το στραπάτσο που έφαγε. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι γίνεται με την βαριά βιομηχανία, τον τουρισμό. Και αν θυσιάσουμε και κανά δυο (εκατό) ζωές ή την γυναίκα του πρωτομάστορα, θα είναι για καλό σκοπό. Στο κάτω κάτω η Ελλάδα υπάρχει για να χορεύουν οι τουρίστες στην Μύκονο και το Φαληράκι (και δεν το λέω αστειευόμενος).

Γι' αυτό αργά και μεθοδικά έχει χτιστεί και η αντίστοιχη άποψη στον κόσμο, όπως και να εκφράζεται αυτή (αδιαφορία, άρνηση, 5G κοκ). Ό,τι κάναμε κάναμε, δεν γίνεται άλλο σου λέει. Από εδώ και πέρα ανοσία της αγέλης. Όποιος έχει γονίδια για να επιζήσει ή λεφτά για να μπορέσει να κλειστεί μέσα έχει καλώς. Οι υπόλοιποι καλή τύχη να χουμε. Σιγά μην κάτσουμε να σας φτιάξουμε και ΕΣΥ.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
Δυστυχώς πρέπει να πάθουμε για να μάθουμε τελικά. Και όταν πάθουμε όλοι αυτοί οι τσιπάκιδες θα πάνε στις τρύπες τους αλλιώς θα ξεσπάνε όσοι χάσουν κοσμάκι επάνω τους. Και μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα μετά την καταστροφή δεν θα τους ακούει κανένας όταν ξεμυτίσουν από τις τρύπες τους. Αλλά με τι κόστος θα γίνει αυτό;

Εγώ πάντως σε κάθε έναν που μου λέει την παπαρίτσα του των ρωτάω απλά και ξάστερα να μου πει ποιος κέρδισε από όλο αυτό, αφού ήταν ψέμματα; Η κυβέρνηση που στέρεψαν τα κρατικά έσοδα και αναγκάστηκε και να πληρώσει και από πάνω; Η Μέρκελ που αναγκάστηκε να δεχθεί Ευρωομόλογο μετά από χρόνια πίεσης; Ο Τράμπ που έχει καταρρεύσει όλο το success story του και κινδυνεύει όχι να μην βγει στις επόμενες εκλογές, αλλά να μην πάρει καν το χρίσμα για να κατέβει; Ο Πούτιν που τον ήπιε και αυτός σιωπηλά; Η Κίνα που όχι μόνο έχασε την αναπτυξιακή της πορεία αλλά έχει μπει και στην μπούκα για διάφορους λόγους από όλους;

Μετά από αυτό μουρμουράνε κάτι και φεύγουν, πραγματικά νοιώθω ότι φεύγουν σε φάση "πάμε να βρούμε κανέναν που τα κατεβάζει αμάσητα να μας πει και μπράβο ρε Μητσάρα καλά τα λες"...

Μα το θεό αυτός ο "Μητσάρας" που λέει τις παπαριές του για να πάρει τα like του στο καφενείο είναι η μάστιγα του σύμπαντος και δυστυχώς τώρα έχει και facebook και blog και ίσως και youtube...
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Στοκάρετε λάδι, μαγιά κι αλεύρι λέμε.


Protip: Για εφτά χρόνια. Δεν το ακούσατε από μένα.


κι οσοι δεν εχουν κατοικιδιο, ας παρουν κανενα κουταβι να τους βρισκεται.


Γουρουνάκι. Έχει πιο πολύ ψαχνό.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,267
meanwhile η μουρλή που έκανε σκηνικό με τους μπάτσους στην αρχή της καραντίνας μπουγέλωσε τον nickhard :p
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,418
Εγώ πάντως σε κάθε έναν που μου λέει την παπαρίτσα του των ρωτάω απλά και ξάστερα να μου πει ποιος κέρδισε από όλο αυτό,

Αχ βρε Nitro, αχ βρε Nitro, είσαι αφελής και με κάποιο τρόπο πέφτεις και σε ανενημέρωτους και δεν σου ανοίγουν τα μάτια στις απλές ερωτήσεις σου. Οι Εβραιομασώνοι κερδίζουν φυσικά. Ο κορονοϊος είναι το προπέτασμα καπνού για το θανατικό που θα πέσει με το 5G, ώστε μετά οι Εβραιομασόνοι να έρθουν να μείνουν στην ευλογημένη γη μας που θα μείνει ανοίκιαστη - αν δεν θέλανε την ευλογημένη γη μας θα μας είχαν ρίξει πυρηνικά προ πολλού γιατί δεν μας χωνεύουν, αλλά περίμεναν λίγο για να βρουν τρόπο να μας ξεκάνουν που δεν καταστρέφει το περιβάλλον. 'Ολα αυτά τα έμαθα από τον φυσιοθεραπευτή της μάνας μου, σπουδαγμένος νέος ετών 33. Προσπαθούσε να με κάνει recruit στο κόμμα "Συνεχιστές του Καποδίστρια", που αν ο κόσμος δεν κοιμόταν όρθιος, θα έβγαινε κυβέρνηση με 99% και θα κατατρόπωνε τους Εβραιομασώνους.

Δεν έχω σκαρφιστεί ούτε μισό κόμμα από τα παραπάνω, τα άκουσα όλα live. Μετά γκούγκλαρα τους Συνεχιστές του Καποδίστρια, κάτι που θα σας πρότεινα να μην κάνετε, αν ακόμα έχετε κάποια ψήγματα πίστης στην ανθρωπότητα και δεν θέλετε να τα χάσετε. Παίρνουν και περίπου 1.5% στις εκλογές.

Α, ναι, το tip για στοκάρισμα φαγητού για εφτά χρόνια που έδωσα παραπάνω ήταν από τον ίδιο άνθρωπο, στην ίδια συζήτηση. Γιατί εφτά; Ελάτε τώρα, κάνετε σαν να μην έχετε διαβάσει την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
 
Last edited:

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
7 χρόνια ισχνων αγελάδων κατά τας γραφάς.

Καλά οι συνεχιστές του Καποδίστρια αυτά τα λέει κι σε επίσημες συνεντεύξεις, φυλλάδια κτλ κτλ.
Ο ίδιος ο Ιωάννης Καποδίστριας αν ζούσε, θα ζηταγε αυτοπροσώπως από τον Μαυρομιχάλη να τον εκτελέσει για να γλιτώσει από δαυτους
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Οσο και να κινδυνολογείτε δεν πείθετε.

Θα δουμε και φέτος ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΒΥΖΑΡΕΣ στα μπητσόμπαρα.

Τιποτα εν τις σταματα. ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Και μια ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΡΑ απο σεπτέμβρη να γουστάρουμε.

Έχω Τσιόδρα.

Έχω Χαρδαλιά.

Έχω κούλη.

Δεν έχω κεραίες 5G.

Είμαι ελεύθερος.
 
Top Bottom