Great0ldOne
Kraken
Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα, οι κονσόλες θα έχουν καλύτερες ιστορίες από τα Windows PC στα ίδια παιχνίδια;
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ναι, το κοινό που απευθύνεται κατεβάζει κουτόχορτο και του αρέσουν τα χαζά σενάρια χωρίς βάθος, οπότε δεν γκρινιάζει αν το παιχνίδι είναι απλά ένα όμορφο τίποτα. Αντίθετα οι πισιμαστερέις που ξέρουν και 2 πράγματα παραπάνω θα κράξουν ότι το παιχνίδι είναι χάλια.Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα, οι κονσόλες θα έχουν καλύτερες ιστορίες από τα Windows PC στα ίδια παιχνίδια;
Εγώ ακόμα δεν κατάλαβα, οι κονσόλες θα έχουν καλύτερες ιστορίες από τα Windows PC στα ίδια παιχνίδια;
σίγουρα η τουλάχιστον κοντά στην ημερομηνία ώστε το cyberpunk να πιάσει το λανσάρισμα τουςΜήπως η νέα καθυστέρηση του Cyberpunk 2077 σημαίνει ότι έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας των κονσολών 19/11;
διαβάζω τώρα οτι η micrososft έχει αποφασίσει να πάει σε πολύ επιθετική πολτική στην τιμή της κονσόλας και να την πουλάει κοντά τα 200-300 ευρώ με ζημιά δλδ ώστε να χτυπήσει την sony.
Αν το series S δεν είναι παντελώς πετσοκομμένο, στα 200 ευρώ είναι κλοπή. Και 400 για το Χ δηλαδή τρομερό ντιλ.
Τα PS5 μεταξύ τους νομίζω ότι θα έχουν 50€ διαφορά. 100€ για ένα blu-ray μου ακούγονται πολλά.
Να πω την αλήθεια, κοιτώντας πίσω την παρουσίαση της SONY, νομίζω ότι οι Ιάπωνες υπερεκτίμησαν την θέση τους. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι θα χάσουν όλο το μερίδιο της αγοράς που έχουν, αλλά και πάλι...
Από τα exclusives που παρουσίασαν, αν δεν κάνω λάθος, μόνο το Spider-Man (άντε και το Gran Turismo) θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και αυτό δεν είναι ακριβώς καινούργιο παιχνίδι αλλά standalone expansion (expandalone άκουσα κάπου) με άλλο πρωταγωνιστή.
Από την άλλη ποντάρουν σε μία τακτική προς τους PC Users που είναι η εξής. Τώρα που βγαίνει η καινούργια κονσόλα δώς τους το Horizon Zero Dawn, να δουν πόσο ωραίο είναι και τι χάνουν που δεν έχουν PS και όταν βγει το Horizon Forbidden West θα τρέξουν να πάρουν PS5 για να το παίξουν. Δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θα δουλέψει. Αν μη τι άλλο οι PC gamers έχουμε αποδείξει ότι έχουμε υπομονή στο ποτε θα παίξουμε κάποιο παιχνίδι.
Και πάλι όλα θα κριθούν στην παρουσίαση του Ιουλίου της Microsoft.
Το PS Now επιτρέπει να στρημάρεις παιχνίδια από το 2014. Απλώς η Sony δεν το έχει διαθέσιμο παγκοσμίως αλλά μόνο σε συγκεκριμένες αγορές. Πριν το Stadia ήταν και η μοναδική τέτοιου είδους υπηρεσία. Το Game Pass της MS σε υποχρεώνει να κατεβάσεις τα παιχνίδια, δεν παρέχει cloud gaming, έχει ανακοινωθεί πως στο μέλλον θα το ενσωματώσει.
Δεν ξέρω πόσο μπροστά είναι η MS από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα εφαρμόσιμο.
Το PS Now επιτρέπει να στρημάρεις παιχνίδια από το 2014. Απλώς η Sony δεν το έχει διαθέσιμο παγκοσμίως αλλά μόνο σε συγκεκριμένες αγορές. Πριν το Stadia ήταν και η μοναδική τέτοιου είδους υπηρεσία. Το Game Pass της MS σε υποχρεώνει να κατεβάσεις τα παιχνίδια, δεν παρέχει cloud gaming, έχει ανακοινωθεί πως στο μέλλον θα το ενσωματώσει.
Δεν ξέρω πόσο μπροστά είναι η MS από τη στιγμή που δεν έχει τίποτα εφαρμόσιμο.