τι λόγο ύπαρξης έχει αυτό το βίντεο αφού δεν έχουμε δει το real deal με τις κονσόλες;
Κλικς. Προσπαθούν να δελεάσουν τους οπαδούς της κάθε πλατφρμας ώστε να σκοτωθούν και να τους δώσουν views, comments κλπ.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!τι λόγο ύπαρξης έχει αυτό το βίντεο αφού δεν έχουμε δει το real deal με τις κονσόλες;
τα γραφικά που είδατε στην παρουσίαση για το νέο xbox σας εντυπωσίασαν? Γιατί σε μένα μου φαίνονταν σαν ένα μεσαιας κατηγορίας pc τωρινής γενιάς.
διάβασα κάπου ένα άρθρο ότι ο ανταγωνισμός στις κονσόλες έχει πεθάνει, ο καθένας τσιμπάει μια άκρη και μασουλάει αυτή.
Η ninty έπιασε πιτσιρίκια και γέρους, η MS τους κάζουλ και πουλάει gaming as a service (όπως και τα περισσότερα πράγματα που πουλάει πλέον) και η sony το έχει ρίξει στους hardcore κονσολάδες που έχουν φράγκα.
(τι πλέμπα θεέ μου, ένα PC τα κάνει όλα από πάντα)...
τα γραφικά που είδατε στην παρουσίαση για το νέο xbox σας εντυπωσίασαν? Γιατί σε μένα μου φαίνονταν σαν ένα μεσαιας κατηγορίας pc τωρινής γενιάς.
Για να πω την αλήθεια όχι, η Sony κέρδισε τις εντυπώσεις σε αυτό τον τομέα. Το gameplay του Halo Infinite μου άρεσε, τα γραφικά όχι τόσο.
Δεν είμαι σίγουρος ότι με πείθει, βασικά δεν με πείθει, αλλά μια εξήγηση για το θέμα που εγώ δεν ήξερα και δεν θα σκεφτόμουν.
Από ότι καταλαβαίνω τα παιχνίδια που αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσουν μόνο σε Series X & Windows PC, έχουν ορίζοντα κυκλοφορίας μεγαλύτερο από δύο χρόνια (που είναι το όριο υποστήριξης του XBox One). Όσα αναφέρουν και το XBox One αναμένεται να κυκλοφορήσουν εντός της διετίας.
Για το Halo κάπου πήρε το αυτί μου ότι αυτό που δείξανε ήταν παλιότερο, ανέτοιμο build