Η κοπελιά που έπαιξε το ποθητο, φαίνεται ότι εχει λειωσει. Ο αυχένας της έχει γίνει μπετό αρμέ από την ακινησια και τα νεύρα στο σαγόνι της έχουν τσιτωσει από την καφεινη.
Εμένα μου μοιάζει για bot... :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Η κοπελιά που έπαιξε το ποθητο, φαίνεται ότι εχει λειωσει. Ο αυχένας της έχει γίνει μπετό αρμέ από την ακινησια και τα νεύρα στο σαγόνι της έχουν τσιτωσει από την καφεινη.
Fun fact, this is the same reviewer that gave Pokemon Omega Ruby and Alpha Sapphire a 7.8 for having "Too much water"
Ε βαλε και το playlist που ειδες. Η CE εχει και digital source material απο το pnp.
Πριν πόσα ακριβώς? Όταν αυτό και το pcmaster έβαζαν στο Dragon Age 2 90% ή παλιότερα ακόμα?Κριμα καποτε (πριν χρονια) το εμπιστευομουν
Συμφωνώ. Με ιντρίγκαρε χτες και είδα το timeline video της που ξεκινάει από τα 80s και φτάνει μέχρι και το 2077. Δεν ξέρω για την παλάμη και τα υπόλοιπα (δεν έχω δει πού μπορώ να βρω την αναφορά χωρίς να αρχίσω να διαβάζω τόνους υλικού δύο μέρες πριν την κυκλοφορία), αλλά κάνει καλή δουλίτσα στο content creation. Θεαματικό δεδομένου ότι ξεκίνησε από το Fallout 4, το κορίτσι.Καπου στο ριβιου της madqueen αναφέρει ότι βοηθά πολύ να ξέρεις νόσο το δυνατόν περισσότερο από το lore του pnp setting. στην αρχή σκέφτηκα ότι είναι Πρόντινγκ για να σε κάνει να δεις τα βιντεάκια της, αλλά το επιχείρημα με το γλείψιμο της παλάμης με τη σφαλιάρα που το έψαξα ήταν αρκετά πειστικό.
Καθώς δεν έτυχε ποτέ να μπω στο pnp και το εκτενές του λορ, παρά μόνο το μπακμποουν στορι από διαβάσματα απεδω και αποκει, εχω αμφιβολίες κατά πόσο θα το πιάσω το φιλινγκ
Έτσι είδα ένα playlist που έχει φτιάξει η τύπισσα που όμως έχει καμία κατοσταρια βίντεο.
Τσεκαρα το ταιμλαιν βίντεο και είχε αυτά που θυμόμουν από αυτά που έχω διαβάσει.
Έχει πολύ πράμα για τους μυημένους πάντως αποτι κατάλαβα. Οπότε θα πρότεινα να τσεκαρετε το λορ πριν χωθειτε
Πριν πόσα ακριβώς? Όταν αυτό και το pcmaster έβαζαν στο Dragon Age 2 90% ή παλιότερα ακόμα?