PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ειδικά το συγκεκριμένο έχει δύο χρόνια, μπορεί και παραπάνω που βγήκε στο στημ. Έχει περάσει και από χαμπλόμπαντλο ήδη.

^
kainourgiou.jpg

Φαίνεται ωραίο, αν και κάτι πεθαίνει μέσα μου όποτε σκέφτομαι το ενδεχόμενο να παίξω άλιεν γκέημ που δεν σε αφήνει να χειρίζεσαι το άλιεν.

Eντάξει για μισάνθρωποι νεοσατανιστές μια χαρά παιδιά φαίνονται.

Οκ το φοβόμουν ότι θα συμβεί, αλλά τελικά μου έκατσε στο λαιμό όντως τρεις νοματαίοι να σκοτώνουν ορδές από άλιενς.

Επαναλαμβανόμενη μαλακίτσα τύπου Serious Sam στο διάστημα.

Νομίζω ότι κάπου έχουν μπλέξει τα Aliens με τα Zergs, γι΄αυτό και
ο αχταρμάς. Τα Alien δεν πέφτουν σαν τις μύγες, είναι silent assa-
sins και με αρκετή νοημοσύνη. Καμία σχέση με το συνεχές zerg
rush/Left4Alien που βλέπουμε εδώ.

Last edited:
Οκ το φοβόμουν ότι θα συμβεί, αλλά τελικά μου έκατσε στο λαιμό όντως τρεις νοματαίοι να σκοτώνουν ορδές από άλιενς.

"The spitter launches acid projectiles at you."

Μα πού πάνε και τα σκέφτονται οι κιερατάδες...

νομιζω απο το trailer φαινοταν οτι θα ηταν φαση l4d και αλλα παρομοια zombie hordes slaying games αλλα με alien skin. ισως το παιχνιδι να ειναι καλο γιαυτο που ειναι αλλα η αληθεια ειναι ποιος ζητησε κατι τετοιο?

Επαναλαμβανόμενη μαλακίτσα τύπου Serious Sam στο διάστημα.

Νομίζω ότι κάπου έχουν μπλέξει τα Aliens με τα Zergs, γι΄αυτό και
ο αχταρμάς. Τα Alien δεν πέφτουν σαν τις μύγες, είναι silent assa-
sins και με αρκετή νοημοσύνη. Καμία σχέση με το συνεχές zerg
rush/Left4Alien που βλέπουμε εδώ.

Ο υπερεκτιμημένος παπατζής James Cameron φταίει που στο Aliens τα έκανε από horror απειλή ουσιαστικά cannon fodder.

ε υπεθεσα οτι θα λεει για το τελευταιο οπου δεν το εχω παιξει αρα δεν ξερω οποτε δεν μιλησα xD

Last edited:
Εγώ υπερφόρτωσα από το Σίριους Σαμ στο διάστημα. Αυτά δεν γίνονται ρε φίλε, ανωμαλίες.

Απορώ πως δε σχολίασε ακόμα κανείς αυτή τη βλασφημία.
Δείξει μας σε αυτό το gif σε ποιο σημείο σε πυροβόλησε ο Sam.

98934AA7C829E439361DE420670FADADC76A57FE
Παρανοηση, μια χαρα ειναι τα Serious Sam καθως ξερεις εξαρχης τι θα παιξεις.

Δεν ξέρω τι σας άρεσε στο 3, το έπαιξα καπάκια μετά το 1 HD και το βρήκα κουραστικό και με λιγότερη ποικιλία από το 1 στις πίστες.
Το τελείωσα για να λέω ότι το τελείωσα.

-Ξέρεις τι θα έκανε αυτήν την όμορφη ημέρα ακόμα ομορφότερη? Ένα ελεεινό καρκινοάρθρο που θα μου ανεβάσει την πίεση.
-Say no more, fam.

Back