Τί Κάρτα Γραφικών Να Πάρω Στην Κοπέλα Μου;

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω μια 8600gt αν της αρέσουν οι αντίκες.

Κι εμάς μας έλειψες.

(Η διαχείριση συνδέεται με Κάιρο, καλεί Βλάση Μποράτσο και Νέρντι_Αλίτιζ να οργανωθούν, να δουν τί ποτά θα πάρουν στις κοπέλες τους και να δούμε αν τα ρέστα φτάνουν για καμιά 3090 του λαού.)

Τι λέτε ωρέ!
Ορίστε ο κυρ Στέφανος

Όπως χαρακτηριστικά θα έλεγε και η γιαγιά μου : 'Εγώ ήμανε πιο έμορφος απ'αυτό το ξόανο ΤΟΤΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝΝΕΟΣΚΑΙΕΙΧΑΜΑΛΛΙΑΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ..'

Αχέμ.

Έχω ένα τοξικό ζαφείρι 5850 απριόνιστο στο παλιό PC. Αν θες, σου δίνω και όλο το πισί. :Ρ

Last edited:
Με συγκινείς τόσο που ενδέχεται να μπερδευτώ και να φέρω ξυλοπρίονο!

Μπορεί να το παίζει μπλουζαδικη μπσυχη αλλά πάντα στα πριόνια και στο γκλαμ γυρίζει η κουβέντα. Related.

Welcome (back) to (your) electric circui(t)s. 😁

Με συγκινείς τόσο που ενδέχεται να μπερδευτώ και να φέρω ξυλοπρίονο!

Κι εγώ συγκινήθηκα... Η ηλικία φταίει μάλλον... :Ρ

Βρε φέρε ό,τι θες! Θα τα βολέψουμε!

ειμαι σεξιστικο γουρουνι (και τριχωτο κιολα κυρια λατινοπουλου μου), οπότε η μονη φραση με το "κοπελα μου" και "καρτα γραφικων" στην ιδια προταση που μπορω να σκεφτω ειναι:

πουλα την κοπελα σου και παρε ΚΑΛΗ καρτα γραφικων.

ή χαρισε την.
(οχι την καρτα γραφικων, ρε μπουνταλα. την κοπελα.)

καλως ηρθες πισω, αδρεφε Μπορατσε.

(οφτοπι: να ξερεις οτι ειναι μεγαλη επιστημη και δειχνει γερη, ομορφη ψυχασθενεια η σωστη χρηση των αλτ λογαριασμων.
ο Απωτατος Στόχος ειναι να αποκτησουν δικη του ζωη και περσονα ο καθενας και να αντιδρουν σχεδον αυθορμητα χωρις να σε ρωτησουν.
κατι σαν ντισκο ελίζιο δηλαδη.
η κορυφωση μου ως φορουμιτη ειναι οταν 2-3 φορες οι δικοι μου ακαουντς στραβωσανε σ ενα θρεντ μεταξυ τους. με το ζορι τους κραταγα μην αρχισουν τα χριστοπαναγιδια και τους στειλει για μπανιο ο νορθλάτε.)

Μια κουβέντα θα πω....
ΛΑΜΙΑ

Χαμένη ευκαιρία για "Λα-Μία κουβέντα θα πω". Κάνε reload στο προηγούμενο save.

Back