Coronavirus: Based Μπολι Chads, Antivaxx Cringe, Ήρθε το Τέλος

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
@Epitaph, φιλαρακι, σημαντικο σημειο σε αυτα που ειπα ειναι οτι η Σουηδια δεν αποτελει πλεον σημειο συγκρισης για τους αρνητες/συνωμοσιολογους επειδη αλλαξε η διαχειριση.

Γιατι στην Σουηδια δεν εχουν lockdown προβατα; γιατι δεν εχουν πολλους θανατους; Μολις η Σουηδια μπηκε δυναμικα με τους εμβολιασμους η Σουηδια εγινε αραιοκατοικημενη χωρα και τωρα δεν την αναφερει κανενας.

Αυτος ειναι και ο λογος που ποσταρα τα ποσοστα στα νοσοκομεια. Προσωπικα πιστευω οτι οταν παιρνουμε νουμερα, ετσι απλα, απο αλλες χωρες, δημιουργει αυθαιρετες εντυπωσεις. Δειχνουν μια ενδειξη για την κατασταση σε μια χωρα αλλα υπαρχει πολυ υλικο απο πισω που απουσιαζει. Ειναι πολυ ευκολο για τον καθενα να πεσει σε αυτον τον λακο.

Θα φερω ως παραδειγμα την Ταιβαν που ενω τα πηγε πολυ καλα με την επιδημια, δεν αναφερθηκε οσο επρεπε και ουτε εγινε παραδειγμα προς μιμηση και θα εξηγησω το γιατι.

Μολις βγηκε η ειδηση οτι καποιος εβηξε αιμα στην Κινα, η Ταιβαν εκλεισε τα συνορα και ο λογος ειναι οι καταστροφες που επαθαν τον καιρο του Η1Ν1. Την ιδια περιοδο εμβολιασαν το 60% του πληθυσμου για τον Η1Ν1.
Στηn covid περιοδο, ενω η Ταιβαν εκλεισε τα συνορα της ο υπολοιπος κοσμος εγλυφε πομολα μεχρι που καταλαβαν οτι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα.
Στην Ταιβαν, μεγαλο ρολο στο κανονικο lockdown, (οχι σαν το δικο μας το γεια χαρα) επαιξε ο μεγαλος αδερφος. Ολοι ηταν υπο παρακολουθηση και δεν μπορουσαν να απομακρυνθουν πολυ απο το σπιτι τους. Συνηθως παρακολουθουσαν τα σηματα των κινητων που αλλαζαν κεραιες Αυτο σημαινει οτι δεν εφευγες απο το Γαλατσι για να πας στην Αραχωβα επειδη ειχες ραντεβου με οδοντιατρο.
Τα προστιμα που επεβαλαν ηταν συνταγη για καρδιακη προσβολη. Οι μασκες ηταν must απο το δευτερολεπτο ενα και κανενας δεν βγηκε να πει οτι αυτο ειναι επιθεση στα δικαιωματα μου. fake news? ΧΑΧΑΧΑ.
Τωρα θα δειξω και τον εμβολιασμο στην Ταιβαν και ειναι η στιγμη που ξεχνας εντελως οτι εγραψα εως τωρα γιατι ειναι ενα success story που δεν χωραει στο μυαλο κανενος Ελληνα ταλιμπαν.

taiwan.jpg

Προσθετω οτι ειχε βγει η λανθασμενη ειδηση οτι στην Ταιβαν πεθαινουν περισσοτεροι απο το εμβολιο παρα απο τον covid γιατι αυτο μαζευει περισσοτερα κλικ.

Εμφανίστηκαν λοιπόν τα πρώτα κρούσματα στην οικογένεια. Τα 2 ανηψακια μου 4 και 8 χρόνων θετικά, ενώ το Σάββατο είχαμε περάσει μαζί και με γονείς τα Χριστούγεννα. Για να δούμε πως θα παει και αυτό. Τουλάχιστον είμαστε όλοι εμβολιασμένοι.

Περαστικά και όλα καλά ευελπιστώ να πάνε

Αν συνεχιστεί αυτή η άνοδος (κοντά 10.000 κρούσματα σήμερα) ίσως να επισπεύσουν τα μέτρα και πριν τις 3 Γενάρη.

Καλά αυτό με τα 1000 άτομα στο γήπεδο παίζει να είναι ότι πιο καθυστερημένο έβερ.

παναφέρω ποπκορν.
εμφυλιος η απλα συζυγικο καυγαδακι ???
θα δειξει.

Αν συνεχιστεί αυτή η άνοδος (κοντά 10.000 κρούσματα σήμερα) ίσως να επισπεύσουν τα μέτρα και πριν τις 3 Γενάρη.

Καλά αυτό με τα 1000 άτομα στο γήπεδο παίζει να είναι ότι πιο καθυστερημένο έβερ.
Ε καλά, είδαν πόσο είναι ο ΜΟ εισητηρίων στην ΣΛ και είπαν αφού τόσοι πάνε...
Πέρα από την πλάκα, ας άφηναν κατόχους διαρκείας μόνο και τέλος.

αφού κανένας δεν προσέχει μωρέ μας κοροϊδεύουν οι γκιόζηδες, τα μέτρα είναι για τα μάτια του κόσμου, περισσότερο η φάση είναι άντε να κολλήσετε όλοι να επιστρέψετε στις δουλειές σας μετά τις γιορτές... όσοι ζήσετε.

Εταιρία συμφερόντων ευρύτερου μητσοτακέικου έκανε πάρτι και κόλλησαν όλοι... και όσοι δεν πήγαν κόλλησαν από όσους πήγαν και επέστρεψαν μετά στην δουλειά. δουλεύει εκεί άτομο αρκετά κοντά μου...

σε εταιρία που δουλεύει γνωστός μου, που όμως είναι στενός κύκλος του στενού μου κύκλου είχα βγει οι άλλοι θετικοί και δεν είπαν τίποτα, πήγαιναν κανονικά μέχρι που ο γνωστός μου βγήκε θετικός και ο ίδιος και τότε αναγκάστηκαν και οι άλλοι να το παραδεχθούν...

πραγματικά γύρω μου αυτή την στιγμή είναι μετρημένοι στα δάκτυλα όσοι δεν έχουν κολλήσει και δεν ξέρω μην κολλήσαμε και εμείς και δεν το πήραμε χαμπάρι μέσα στον προηγούμενο μήνα. γιατί τώρα για τις γιορτές κάναμε μόνο selftests.

μην κοιτάτε ψηλά που πέφτει ο κομήτης, όλα καλά στην ψαροκώστενα.

Πανω απο 15000 κρουσματα σημερα. Τα μετρα φαινεται να ερχονται νωριτερα. Ευτυχως εχω εμβολιαστει και δε με πιανουν τα μετρα.
Περα απο τη πλακα, αν αφησουν ανοικτη τη πρωτοχρονια προβλεπεται να γινει μεγαλο παρτυ μετα. Μενει να τσεκαριστει η αποτυπωση στις διασωληνωσεις.

Ας τα αποφασίσουν μια ώρα αρχύτερα τουλάχιστον, πριν μπούμε στον κόπο να κανονίσουμε για πρωτοχρονιά και μας χαλάσουν τα σχέδια. Να αγοράσουμε συνειδητά κάνα ουίσκι από τώρα και να κλειστούμε μέσα να παίξουμε Pathfinder μέχρι τις 3 Γενάρη.

Ας τα αποφασίσουν μια ώρα αρχύτερα τουλάχιστον, πριν μπούμε στον κόπο να κανονίσουμε για πρωτοχρονιά και μας χαλάσουν τα σχέδια. Να αγοράσουμε συνειδητά κάνα ουίσκι από τώρα και να κλειστούμε μέσα να παίξουμε Pathfinder μέχρι τις 3 Γενάρη.

Εγώ ακριβώς αυτό έκανα, μόλις έριξα τηλεφωνάκι "παίδες, ξεχάστε με για ρεβεγιόν, έξοδος από το σπίτι μόνο αν είναι απαραίτητο για λόγους εργασίας, και το ίδιο συμβουλεύω κι εσάς". Το μόνο που μένει είναι να αποφασίσω τι ουίσκι θα πάρω.

Best vfm Talisker 10y, λιγο πανω απο 40 ευρω και ειστε για εξαιρετικο βραδυ . Τα γλυτωνετε απο την εξοδο αλλωστε

Ένα απλό - τίμιο Laphroaig έχω στην άκρη

Αν και έχω χρόνια που το ζω σπιτικά τέτοιες μέρες, ειδικά φέτος παραμονή, έξω ούτε με Hazmat suit. Υπάρχει ένα μάχιμο Black Barrel στο ντουλάπι, ίσως παίξει και τίποτα κυριλέστερο.

Η Παγωνη ειναι απο αυτους που ζουν αναμεσα μας και εχει ερθει απο τον αστερισμο της Σαυρας. υπαρκτος.
LacertaCC.jpg

Γνωριζω κι εγω περιπτωσεις οπου οι ιδιοκτητες ηταν αρρωστοι και πηγαιναν κανονικα στο γραφειο τους για να μην τεμπελιαζουν οι υπαλληλοι. οι μασκες ειναι για τους ρουληδες.
Την νοοτροπια που εχει αυτη η κυβερνηση, πρεπει να κλεισουμε αλλα οχι τωρα, να ξεσκασει ο κοσμος, πρεπει να την πηρε απο τον γνωστο Πατρικ.

Οταν η καταναλωση αποτελει τεραστιο κεφαλαιο για την οικονομια του κρατους, χλωμο να κλεισουν ξανα σε περιοδο γιορτων
Είναι ξεκάθαρο ότι οι αποφάσεις παίρνονται με βάση οικονομικά και όχι υγειονομικά κριτήρια. Και αυτό γίνεται από το τέλος του πρώτου lockdown.

Back