The Nameless One
Mind-flayer
Αυτό ή Ακρόπολη. Το γήπεδο θα το θυμάται περισσότεροΓυρίζει ταινία με τον Λάνθιμο, και αυτός την κουβάλησε μαζί του στο γήπεδο.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αυτό ή Ακρόπολη. Το γήπεδο θα το θυμάται περισσότεροΓυρίζει ταινία με τον Λάνθιμο, και αυτός την κουβάλησε μαζί του στο γήπεδο.
Μετά το χθεσινό δεν την βλέπω να ξαναπηγαίνει σε αγώνα NBA. Once you go greek,..Η Emma ειναι φαν του αθληματος. Παει και βλεπει Suns στο γηπεδο.
Ότι και να λένε, ο τζιγγερ ποτέ δεν άφησε την ομάδα σε τέτοια άθλια, εγκαταλελειμμένη κατάσταση.
Το "πρόβλημα" του τζιγγερ, και αυτό πλήρωνε η ομάδα του Παναθηναϊκού, ήταν ότι δεν ήθελε να κολυμπάει με τα φίδια και να φιλάει τις κατουρημενες ποδιές αυτών που έλεγχαν τότε το ποδόσφαιρο.
Κατά εμένα καλά έκανε, άλλο ότι βρήκε πρόσφορο έδαφος ο απέναντι και έκανε ότι ήθελε τους "πελάτες"
Έλειψε και ο κουμπάρος να δώσει βοήθειες. Και εγώ τρίτο break δύσκολο το κόβωμετα το χτεσινο, 70-30 να περασουν οι σελτικς. ετσι κι αλλιως εχουν καλυτερη ομαδα. ενταξει, δεν περιμενεις τρελλα νουμερα απο μαθιους, χιλ, αλεν (αν και ο τελευταιος ειχε δειξει ολη τη χρονια οτι το αφυλαχτο τριποτνο το χει ευκολα ρε γμτ) αλλά χτες ηταν ντροπιαστικοι στην επιθεση. επισης ο πορτις κι ο λοπεζ ειχαν αθροιστικα 10 ποντους. δεν πας πουθενα ετσι.
κριμα για τον καλυτερο παικτη του nba αυτη την στιγμη (εμεις το λεγαμε απο περσι, τωρα ολοι οι αναλυτες του nba εκτος απο εναν εμμονικο παπάρα, συμφωνουν). απλα συγκλονιστικος και χτες. δεν πειραζει παιχταρά μου. ηταν μεγαλη ευκαιρια, αλλά οταν με αφηνεις μαλάκα 4 η ωρα το ξημερωμα με κατι τετοια, δε με νοιαζει για την προκριση:
View attachment 3330
View attachment 3331
εκτος απο εναν εμμονικο παπάρα
Απέχει και παρασάγκας απο την εικόνα του ψωναρα, νεοπλουτου επιδειξια, "Ειμαι 1ος και γ@@@@", που ειναι κατι επιθυμητο στην Αμερικανικη κουλτουρα.Skip Bayless λεγεται. και συμμετεχει σ ενα απ τα πιο δημοφιλη αθλητικα τωκ σωου της αμερικανικης τιβι. στην αρχη καπως το εκρυβε, αλλα τελευταια που λενε ολοι οτι ο γιαννης αυτη την στιγμη ειναι ο καλυτερος παικτης του nba, εχει ξεσαλωσει, ισως για να ξεχωρισει, δεν ξερω. τα επιχειρηματα του ειναι εντελως γελοια, αυτο ειναι που μ ενοχλει.
για παραδειγμα, στο πρωτο ματς της σειρας που οι μπακς νικησαν στην βοστωνη και ειχε βαλει ο γιαννης 24 ποντους κανοντας τριπλ νταμπλ μαλιστα, αλλα με σχετικα χαμηλα ποσοστα (η βοστωνη εν τω μεταξυ ισως και να χει την καλυτερη αμυνα στο nba και τον γιαννη τον παιζουν ιδιαιτερα σκληρα), εφαγε 5 λεπτα απ την εκπομπη δειχνοντας μια μια τις αποτυχημενες προσπαθειες του γιαννη.
και μαλιστα με ειρωνικα σχολια του στυλ: "κοιταξτε εδω τον "καλυτερο παικτη του nba" τι λει απ χανει", ξερω γω...
ή τοτε στην πρωτη βραβευση του γιαννη ως mvp, οταν ειχε βαλει τα κλαματα συγκλονιζοντας τους παντες με οσα ειπε, ο κυρ σκιπ βγηκε κι εκανε το σχολιο οτι δεν ηταν ωραια εικονα.
απλα εμετικος. εγω πιστευω τον ενοχλει που δεν ειναι προιον παραγωγης του αμερικανικου μπασκετ ο γιαννης, που γραφει τους δημοσιογραφους στα κρεματζολια του και αδιαφορει για το τι λενε και που ειναι ενα πανεξυπνο παιδι με σκεψη και αποψη, πολυ μακρια απ τον μεσο ορο του nba.
Skip Bayless
O Sir Charles είναι ό,τι πιο γνήσιο και ακομπλεξαριστο υπάρχει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. Δεν μασάει τα λόγια του, τεράστιο insight, ξεφεύγει από το αμιγώς σαπουνοπερικό ΝΒΑ για να δείξει πού πάει το άθλημα.