What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Dim Gian Bot

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Born Leader PCMaster Veteran
Joined
Apr 2, 2016
Messages
3,929
Εισαι ο δευτερος που περιγραφει ετσι την τρεχουσα σαιζον. Οταν ερθει η στιγμη να τη δω μαλλον θα τη δω μεσημερι με κανα κουκλακι να μου κραταει το χερι. Τουλαχιστον πινουν ακομα [τοποθετηση προιοντος] αναμεσα στις σκηνες;

Σίγουρα κάτι θα πίνουν, αλλά δεν μας δίνουν ρε γμτ. :Ρ

Καλή ιδέα το κουκλάκι στο καταμεσήμερο, αλλά δε νομίζω να βοηθήσει ιδιαίτερα. Κράτα τίποτα μεγαλύτερο, να το ζουπάς κιόλας. :Ρ (καλά, αυτό το τελευταίο βλέπω να πηγαίνει στο ρουφιανοθρέντ απευθείας)

Τουλάχιστον δες τη θετική πλευρά: στα επεισόδια που έχω δει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν κατσαρίδες (μάλλον θα την "κάναν" κι αυτές).

Βασικά, με στενοχώρησε λίγο που εξελίχθηκε έτσι η σεζόν αυτή (άλλοι βέβαια έχουν ξετρελαθεί). Ντάξει, γούστα είναι αυτά μωρέ. Δεν τη λες κακή, αλλά είναι λίγο, πώς να το πω, αναπάντεχη με την κακή (για μένα) έννοια. Ήθελα να συνεχιστεί αυτό το παρεΐστικο στυλ και να υπάρχει ακόμα αυτή η έννοια της ομάδας.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,050

Tο σκεφτόμουν σήμερα κι εγώ αυτό. Νομίζω πρέπει να είναι τα μεγαλύτερα σε διάρκεια επεισόδια που έχουμε δει σε σειρά.
Μόνο το mini series του :cylons: μου έρχεται στο μυαλό, αλλά τις θεωρούμε γενικά 2 ταινίες και όχι 1 ολόκληρο επεισόδιο.

Εγώ χθες-σήμερα έκανα κατσ απ, απ' όλο το campaign το 4ο σέσσιον το βρίσκω το καλύτερο για μένα. Φανταστικός villain ο Βέκνα.
 

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
12,272
6lldcs.jpg
 

lelos kounelos

Tarrasque
Joined
Dec 9, 2012
Messages
15,333
To the Boys ειναι ωραια σειρα, Μεσα στα πλαισια της ψυχολογικης κανονικοτητας (και απο αυτη εχω), Δεν μου αφησε χωρο για να παραπονεθω. Κυλαει ωραια και ειναι μια σειρα που θα την προτεινα και στον @Χειρομαλάχτης που βγαζει γουστα για την ψυχικη δυναμη του Παλαμα και οχι για τα ματια που καπνιζουν σαν πυροβολα λειζερ. Το θεμα της σειρας δεν ειναι οι σουπερ δυναμεις και εχει μουσικαρες.
Μαλλον στην σειρα κολαει και το baracuda που ποσταρε καποιος, λιγο στο ασχετο.

Το Supernatural δινει βροντερο παρων και o Kripke δεν το κραταει μυστικο. Εκτος απο την εμφανιση του Jensen, ο οποιος θελει Οσκαρ γιατι καταφερνει να βγαζει με ανεση την καφριλα που απαιτει ο ρολος του. Το λιπαντικο θα μεινει στην ιστορια των σειρων.
Εμφανιζεται και ο Jim Beaver, Ο "θειος" απο το supernatural που υποδυεται καποιον Bob Singer.
Ακομα και οι super heroes εχουν κατι απο τις θεικες οντοτητες του supernatural.

O Karl Urban το εχει αλλα την παρασταση την κλεβει ο Antony Star. Μου αρεσει πολυ ο τροπος που αποτυπωνει τον Ναρκισσιστη/ψυχοπαθη με το οιδιποδειο συμπλεγμα να χτυπαει κοκκινο και αυτο με απλες κινησεις, ενα απλο βλεμα.
Δεν το καταφερνει παντα αλλα οποιαδηποτε στιγμη μπορει να εχει συνταγη απο ψυχιατρο.

tl;dr
Αυτοι που προτειναν το the boys εκαναν σωστη προταση.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Στο φινάλε του Stranger Things 4 εκνευρίστηκα με
το πόσο άδοξος ήταν για ακόμη φορά ο θάνατος ενός ενδιαφέροντος χαρακτήρα (Eddie). FFS δηλαδή, όλη τους η "μάχη" στο πλαίσιο του τελικού σχεδίου ήταν λες και ξεκίνησε με τη λογική "χμ, οκ, πρέπει να σκοτώσουμε τον Eddie, πώς θα το κάνουμε?".

Επίσης, σε αντίθεση με τον Eddie που πετάχτηκε σα στημένη λεμονόκουπα, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ξαφνικά η Eleven απέκτησε Jesus powers και επανέφερε στη ζωή την άλλη την κοκκινομάλλα επειδή ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ, ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΗ, και τραυματιστούν για πάντα οι θεατές μας.

Επίσης προφανώς η Eleven κλαψουρίζει από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο.

Κατά τα άλλα καλό το φινάλε.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εντάξει πέρασε η ώρα, αν και σε μια φάση ψιλοβαρέθηκα και το έκλεισα για να βάλω τα Αγόρια. Αλλά με κοιτούσε ο Ντάστιν με αυτό το ισοπεδωτικό βλέμα του και δεν άντεξα, ξαναγύρισα. Ας περιμένουν τα Αγόρια, είναι τόσο κουλ και στα @@ τους άλλωστε.

Εντάξει το πλοτ άρμορ των κεντρικών χαρακτήρων τρέχει και από τ' αυτιά της παραγωγής. Χόρορ και σπλάτερ είπαμε, αρκεί να έχουμε κομπάρσους απέναντί μας. Όταν ο Βέκνα συναντάει κάποιον άσχετο, σε τρία δεύτερα τον έχει ξαπλώσει. Αν είναι κάποιος από την βασική ομάδα, αρχίζει την ψυχανάλυση πρώτα και μετά ξεχνάει και ο ίδιος τι ήθελε να κάνει. Εκεί που πέθανε η μικρή λέω 'έλα ρε, πως και το πάθατε' κι έφυγε ένα μικρό ρησπέκτ έστω και στον τερματισμό. Για να την επαναφέρουν λίγο μετά και να πω 'άντε και γαμήσου κοριτσάκι'. Κλασσικά θάνατος αποκλειστικά χαρακτήρα δεύτερης κατηγορίας και πάλι, αψυχολόγητη τέρμα η φάση που τον οδήγησε σε αυτό μάλιστα. Κρίμα που και το μισό φινάλε αναλώθηκε με τις επανενώσεις και τα ζευγαρώματα που τόσο όμορφα είχαμε αποφύγει στη διάρκεια της σεζόν.
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706
ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
Βέβαια αυτό που έγινε το λες και χειρότερο. Τυφλή ή/και παράλυτη;; Πώσιμπωλ.
Κατά τ' άλλα, δόξα και τιμή στον Bard της ομάδας.

που τόσο όμορφα είχαμε αποφύγει στη διάρκεια της σεζόν
Πρέπει να είσαι ο πρώτος που συμπεραίνει κάτι τέτοιο. Όχι ότι με ενόχλησε προσωπικά, αλλά το κονσένσους λέει πως η συγκεκριμένη εστίαζε περισσότερο από κάθε άλλη στα ερωτικά τους. Κάτι που ισχύει, αλλά έχει και μια λογική βάσει των ηλικιών τους πλέον...

Συμφωνώ με τα παιδιά πιο πάνω, έπος ήταν και παρόλο που δεν έχει το στοιχείο της έκπληξης σαν την πρώτη, την κοιτάζει στα μάτια άνετα.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εστιάζε αλλά υπήρχε αρμονία. Πόσο μάλιστα σε σχέση με την προηγούμενη που ήταν σα να βλέπεις το πριν χτυπήσει το κουδούνι, ειδικά με την 11 και την άλλη την κοκκινομάλλα. Απλά στο τέλος το ξεχείλωσε, σε άκυρη στιγμή μάλιστα. Τη στιγμή που καλπάζουμε προς τη Μόρντορ παύση κάθε τρεις και λίγο για να ζευγαρώσει το κάθε πιθανό ζευγάρι μεταξύ τους.

EDIT:
Eδώ έκανε ο Αδύνατος ερωτική εξομολόγηση στην 11 τη στιγμή που τις είχε στον αέρα και τις γλεντούσε ο Βέκνα. Απλά πάτησε λίγο πάους επειδή κατά βάθος έχει αισθήματα, για να αφήσει τον άλλον τον κακομοίρη να μιλήσει στο κορίτσι του.

Τρου στόρι ότι κάποιος αναφώνησε "τέλειωνε βρε μαλάκα" όταν σταματημό δεν φαινόταν να έχει ο μικρούλης και ο Βέκνα περίμενε με το πουλί κεφάλι της αλληνής στα χέρια για να συνεχίσει.
 
Last edited:

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Βέβαια αυτό που έγινε το λες και χειρότερο. Τυφλή ή/και παράλυτη;; Πώσιμπωλ.

Βest case scenario, 2 επεισόδια μετά την έναρξη της 5ης σεζόν θα επανέλθει στα νορμάλ της.

Worst case scenario, θα επανέλθει στο φινάλε και όλ@ θα ζήσουν ευτυχισμέν@ ever after.

Γενικά οι main χαρακτήρες πλην του Χόππερ δεν πρόκειται να πάθουν το οτιδήποτε μόνιμο και/ή θανατηφόρο, θεωρώ, όσο υψηλά και να είναι τα stakes.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
ωραίο το stranger things αλλά έπρεπε να λήξει το θέμα εδώ. Μετά του φταίει το netflix που μοιράζεται ο κόσμος κωδικούς...
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Stranger Things φινάλε 4ης σεζόν, my two cents.

Όπως ειπώθηκε και απ'τον Hellion, ξεκάθαρα κιότεψαν οι δημιουργοί να πάρουν πρωτοκλασάτα κεφάλια, με αποτέλεσμα να την πληρώσει ο Eddie ως πρώτος επιλαχών στη λίστα "γαμάτος χαρακτήρας που σας νοιάζει αλλά expendable af". Ειδικά η φάση με τη Max ήταν τέρμα τυρένια και αχρείαστη γιατί όπως επίσης ειπώθηκε, όλοι ξέρουμε ότι coma = ανάρρωση στον επόμενο κύκλο. Ειδικά σ'αυτή τη σεζόν και με την προετοιμασία της ομάδας για την απόλυτη suicide mission, νομίζω ήταν η κατάλληλη στιγμή για κάποιες σοβαρές απώλειες που θα ανέβαζαν το διακύβευμα και τον δραματικό αντίκτυπο της σειράς.

Πάντως το πιο αναληθοφανές στοιχείο παραμένει το γεγονός ότι το σκιάχτρο ο Mike όχι μόνο έχει γκόμενα που τον λατρεύει ακόμα κι όταν της κάνει τον δύσκολο, αλλά τώρα τον γουστάρει ΚΑΙ ο γκέι φίλος του. Είπαμε stranger things αλλά αυτοί το παρατράβηξαν.

Κατά τα λοιπά, οι Duffers φλεξάρανε για άλλη μια φορά το budget, πήραν το χρόνο τους για τις character moments (ίσως τον παραπήραν σε κάποια σημεία αλλά προσωπικά δεν με ενόχλησε) και τις σκηνές καταιγιστικής δράσης, και γενικά μας έδωσαν ένα ικανοποιητικό 4ωρο υπερθέαμα. Ναι ήταν πάλι τίγκα στα κλισέ και υπάρχει μια επαναληψιμότητα σε plot points από σεζόν σε σεζόν αλλά τουλάχιστον βρίσκουν ωραία τρικάκια για να κρατούν το ενδιαφέρον και να εμβαθύνουν σιγά σιγά στο lore.
Ένα 8/10 νομίζω το αξίζει η σεζόν.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
To σκιάχτρο ο Μάικ έχει γκόμενα (!) που τον λατρεύει (!!111!!!111!!), άσε μεγάλη παράνοια. Ευτυχώς δεν το είπε ο λέλος αυτό, λολ. Δεν ξέρω αν θα μπορούσε να αντέξει και το βάρος των αδύνατων+άσχημων+(που έχουν γκόμενα) από πάνω του. Προσπερνάμε φυσικά ότι η 11 είναι μεγάλο κελεπούρι κι αυτή, που θα της πέσει και λίγος ο Μάικ να πούμε.

Οπότε κλείνουμε στο 7.4/10 και παρακαλώ να ζητήσουμε συγγνώμη από τους Μάικ όλου του κόσμου σχετικά σύντομα.

#dustinhools
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Δεν είναι τόσο η μυστήρια μούρη του (γούστα είναι αυτά κι επίσης μιλάμε για εφήβους υποτίθεται), είναι ο γενικότερος χαρακτήρας του Mike. Δεν έχει ίχνος προσωπικότητας/χαρισματικότητας και μετά την πρώτη σεζόν ο ρόλος του μου φαίνεται τέρμα διακοσμητικός κι ενίοτε εκνευριστικός.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,280
Δεν είναι τόσο η μυστήρια μούρη του (γούστα είναι αυτά κι επίσης μιλάμε για εφήβους υποτίθεται), είναι ο γενικότερος χαρακτήρας του Mike. Δεν έχει ίχνος προσωπικότητας/χαρισματικότητας και μετά την πρώτη σεζόν ο ρόλος του μου φαίνεται τέρμα διακοσμητικός κι ενίοτε εκνευριστικός.
but... he is the heart... τελικά ο φίλος του είναι gay ή απλά εφηβικό "με παράτησε ο μλκς για την γκόμενα";
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Θεωρώ πιθανότερο το πρώτο, αν και δεν διευκρινίζεται.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Σε αυτό δεν θα διαφωνήσω, ήταν ο μόνος που με έβγαλε από τα ρούχα μου αποκαλώντας τον μλκ. Όσο κι αν το μετάνιωσα μετά, ελπίζω να μη με άκουσε. Ρε ο άλλος ότι ήταν γκέι δεν μου πέρασε από το μυαλό, είχε δείξει τίποτα παλιότερα; Κι έλεγα τι κλαίει σα να του φάγανε όλα τα αγαπημένα του μπιφτέκια όλη την ώρα, μπας και γουστάρει την 11; Είσαι η καρδιά, θυμήσου, είσαι η καρδιά. ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΜΟΥ

Οκ αν είχε αισθήματα πάω πάσο, αυτά δεν πρέπει να καταπιέζονται.
 
Top Bottom