Για μια φίλη ρωτάω

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ο σρε ειναι στην φωτο κουνέλο, οχι ο φραπες.
παρεξηγησες.
Να με συμπαθας, δεν καταλαβα. Εχω περασει και ενα εφιαλτικο 3ημερο.
. Για κάποιους είναι θησαυρός, για κάποιους άλλους, άλλη μια γκουμούτσα
Η γυναικα μου, ειδε ενα κινητο που δεν χρησιμοποιω. Το ζητησε για να το δωσει σε μια ανηψια της. Της ειπα οτι εχει προβληματα και αυτος ειναι ο λογος που το εχω στο συρταρι. Αν δεν το φτιαξω, θα το πεταξω. Μια χαρα ηταν το κινητο. Ο αδερφος μου, μου εδωσε ενα απο τα παλια του κινητα, που ηταν πολυ καλυτερο απο το δικο μου.
Να τα λεμε και αυτα.
Επαιζε ενα γκομενακι το οποιο ειχε ενα λαπτοπ. Το δικο μου ειχε θεμα και το ζητησα επειδη την ιδια μερα, ειχαμε παει μαζι για να αγορασει ενα καινουργιο λαπτοπ. Αν και το ηθελα προσωρινα, τελικα το αγορασα. Λιγα χρηματα αλλα το αγορασα. Το βραδυ ηθελε και αγκαλιτσες.
Να πας να ζεσταθεις με τα λεφτα που μου πηρες.
Να τα λεμε και αυτα.

Το hardware δεν ειναι μια πατατα απο το πιατο σου, που την προσφερεις ρομαντικα. Και αυτο εκνευριστικο ειναι επειδη η σαλουφα ειχε δηλωσει οτι δεν πειναει.

"Για μια φίλη ρωτάω" λέει το θρεντ.
Ε για τη φίλη αυτή ρωτάει ο Σρεντερ. Πιο on topic πεθαίνεις.

Βέβαια λίγο ακόμα και

6xv7ef.jpg

Ειλικρινά μου λείψατε ρε. Αν είχα τα specs του pc θα τα μοιραζόμουν αλλά αφού δεν ανοίγει καν και δεν το έχω δει από κοντά να το λύσω να δω κάποια πραγματάκια από μόνος μου, θα μείνετε και εσείς με την απορία όπως και εγώ.

Και επειδή το 4-5 χρόνων εμένα μου φωνάζει "καιρός για αναβάθμιση", όταν έρθει η ώρα θα θυσιάσω 3 παρθένες για να εμφανιστείτε και να μου δώσετε τα φώτα σας. Όχι, δεν θα γίνει σε 3 χρόνια αυτό, δεν θα εξαφανιστώ πάλι.

Και επειδή το 4-5 χρόνων εμένα μου φωνάζει "καιρός για αναβάθμιση",
Από 4-5 χρονών μηχάνημα εγώ δεν ακούω φωνές.

Δεν μμας νοιαζει τι pc εχει αλλα το αν ειναι ελευθερη και αν ψαχνει για
"Για μια φίλη ρωτάω" λέει το θρεντ.
Ε για τη φίλη αυτή ρωτάει ο Σρεντερ. Πιο on topic πεθαίνεις.

Βέβαια λίγο ακόμα και

6xv7ef.jpg
Μα για αυτην ρωταω και εγω! Αν ειναι ελευθερη και ψαχνει για σχεση αυτο ρωτησα και για να μην απανταει ο φραπες υποψιαζομαι μηπως τελικα δεν ειναι ελευθερη! Αν μισει και τις χελωνες ακομα καλυτερα!

Ειμαι σιγουρος οτι εχει μια γυαλα γεματη με χελωνακια. Ο Φραπες ειναι ευαισθητη ψυχη και εκτιμα τετοια πραγματα.
Για αλλη μια φορα, σε νικησαν οι χελωνες.

Αν εχει χελωνες τοτε δεν την θελω. Αν ομως εχει γατες κανενα προβλημα!

Χελωνακια εχει σρε και δεν της αρεσουν οι κακοι που σφαζουν. Δεν ταιριαζεται, βρες καμια απο το αστυνομικο δελτιο.

Back