By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!μωρέ αν είναι μη σεισμική περιοχή οκ το δέχομαι, εδώ βγάζει προχθές Πατρινό site "ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ", λέω ρε μλκ δίπλα Αίγιο και δεν το νοιώσαμε εμείς τον ισχυρό σεισμό; τόσο σκληρόπετσοι γίναμε;Διαβάζω τίτλο "Μελβούρνη: Ο μεγαλύτερος σεισμός των τελευταίων 120 ετών". Ανοίγω άρθρο, 3.8 Ρίχτερ. Νταλίκα να περάσει απ' έξω, πιο πολύ ταρακούνημα θα προκαλέσει.
Που κανω μπανιο τι; Τα ποδια μου; Τις σαρδελες;
Των ποδιώνε, αφού τα τρίψεις με αλαφρόπετρα.Που κανω μπανιο τι; Τα ποδια μου; Τις σαρδελες;
Φτέρνα flakes, γεμάτα μετάλλα και ιχνοστοιχείαΤων ποδιώνε, αφού τα τρίψεις με αλαφρόπετρα.
![]()
Νίκος Ζιάγκος: «Έχω κάνει σεξ με 3.800 γυναίκες- Έρχονταν οι γυναίκες 20-20 και γίνονταν όργια»
Νίκος Ζιάγκος: Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό YES και αναφέρθηκε σε juicyeleftherostypos.gr
![]()
Αδιανόητη συμπλοκή στο κέντρο της Αθήνας: Έβγαλε σπαθί σαμουράι και άρχισε να σφάζει (vid)
Κατά την διάρκεια της συμπλοκής τραυματίστηκε ένα άτομο.www.gazzetta.gr