What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,323
Και καθίστε εσείς παλέψτε για ένα καλύτερο αύριο, είτε προσωπικό είτε κοινωνικό.
 

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,560
Κατά τα άλλα, "η άμυνα της χώρας" και η "άμυνα της χώρας" κραύγαζαν όταν τους έλεγες "με ένα Apache χτίζεις 1-2 νοσοκομεία". Τώρα πέφτουν από τα σύννεφα που και η άμυνα της χώρας δεν διαφέρει σε τιποτα από το παρατημένο νοσοκομείο ή το απαξιωμένο σχολείο.
 

lucinos

Death Knight
Joined
Nov 16, 2015
Messages
2,730
δεν διαφέρει σε τιποτα από το παρατημένο νοσοκομείο
Η σχέση είναι πολύ πιο έντονη από όσο ίσως νομίζει κανείς. Οι γιατροί παραιτούνται από το σύστημα υγείας και για τούς ίδιους ουσιαστικά λόγους στελέχη από τις ένοπλες δυνάμεις παραιτούνται. Αλλά σήμερα μία είναι η απάντηση σε όλα. Σαρανταένα τακατώ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,708


Cancelάκης ftw.

Ήρθε ουρανοκατέβατος και όλα αυτά για την καταγωγή του κτλ είναι sketchy AF, αλλά μόνο και μόνο που τρώει τόσο λυσσαλέο πόλεμο από όλους τους πυλώνες εξουσίας εγώ υπεργουστάρω.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,586
δεν ξερω.
δηλαδη δεν τον ξερω τον αθρωπο. πολυ ουρανοκατεβατος μου φαινεται. πασιφανεστατα, καβαλαει το κυμα οτι η αριστερη (τελος παντων , για να μην φαγωθουμε σε οφτοπικ συζητηση, οκ, η "αριστερη" λοιπον) παραταξη δεν εχει και σε περισευμα νεους, συμπαθεις, γοητευτικους αθρωπους που ν ασχολουνται με τα σοσιαλ, να μιλανε "ανθρώπινα" και "απλα" (στον αξιακο μου κωδικα παντως, αυτα τα 2 ειναι αρνητικα χαρακτηριστικα για Πολιτικό) και κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι δειγμα της μαλακιας (σορυ, εψαξα για αλλη λεξη, αλλά γιατι να λογοκριθω, αφου αυτο θελω να πω...) που δερνει τον λαο μας το γεγονος οτι χωρις ουσιαστικη παρουσιαση συγκεκριμενων θεσεων ή συμμετοχης σε αγωνες ή εστω κομματικα οργανα, απ το πουθενα συγκεντρωνει απ οτι λεγεται, σε κρυφες δημοσκοπησεις τεραστια ποσοστα....

οκ, ξερουμε, βαρεθηκε ο κοσμος, θελει νεα αφθαρτα προσωπα κουλουπου κουλουπου. αλλά σορυ κιολας, θελω να δω κατι παραπανω απο ενα χολυγουντιανο σποτ στην μακρονησο για να στηριξω καποιον.
επισης δεν θεωρω τυχαιο, (και ας φανω υπερβολικα καχυποπτoς τωρα) οτι τον χτυπανε απροκλητα με τις γνωστες ηλιθιοτητες και τις ατακες ουραγκοτάγκων ατομα με αρνητικο προσημο στην κοινωνια, εντελως ασυμπαθιστα και αντιδημοφιλη (π.χ. κουγιας, μπεος). σα να μου φαινεται οτι γινεται επι τουτου αυτο για να φανει ο κασελακης πιο συμπαθης στην κοινη γνωμη...
καλα, συμπαθης μου ειναι κι εμενα ο ανθρωπος, δεν αντιλεγω, ομως κι εγω ειμαι συμπαθης (λεμε τωρα...) αλλά δεν εχω απαιτηση να ηγηθω κόμματος.

αυτα ειναι οι προωρες, αρχικες μου σκεψεις. ισως αν τον δω σ ενα ντιμπέι με τους αλλους να τον "διαβασω" καλυτερα και ν αλλαξω αποψη. μακαρι να ειναι αξιολογος, αλλά πιο πολυ μου κανει για αλεξιπτωτιστης που ειδε φως και μπηκε..
 
Last edited:

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,991
Μιλαμε για τον τυπο που απο τη μια δηλωνει φαν του μητσοτακη και των πολιτικων του και απο την αλλη πως μπορει να τον νικησει. Που κανει σοου ομιλιων σαν τηλευαγγελιστης της φλοριντα, μονο εκλογικο βαγονι δεν εχει ντυσει για να αρχισει να οργωνει το μιντγουεστ. Που αναφερεται με κοπι παστα ατζεντα των δημοκρατικων των ΗΠΑ απο το 1993 οταν κερδισε ο κλιντον και που δυστυχως παιζει αυτη την ατζεντα να θελει να επιβαλλει.

Οπου ναναι θα επισκεπτεται στρατοπεδα και θα λεει στα φανταρια "thank you for your service"


Edit: αλλα νταξει *ινσερτ kermit tea meme* δεν ειναι δουλεια μου να κρινω τα εσωκομματικα των ζαιων, καλυτερα να γινει καμια διασπαση να πανε οι μισοι στο πασοκ και οι αλλοι στο ποταμι
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,708
Και αν δεν τον πολεμούσαν τα κανάλια και οι Μπέοι κτλ, κατά πάσα πιθανότητα τα ίδια θα λέγαμε βέβαια, "α ορίστε, δεν ασχολούνται τα ΜΜΕ της διαπλοκής μαζί του, άρα είναι ένας από αυτούς και τον αβαντάρουν". Εν πάση περιπτώσει, δεν θεωρώ πως το σύστημα είναι αρκετά έξυπνο in the first place ώστε να σκεφτεί "α, θα τον αβαντάρουμε για να τον στηρίξουν και να τον εκλέξουν ώστε να έχουμε εύκολη νίκη μετά". Μες στην αλαζονεία και τη σιγουριά τους, θα βγουν και θα πουν ακριβώς αυτά που πιστεύουν επειδή θεωρούν πως δεν τους αγγίζει τίποτα.

Τέσπα, επί του παρόντος δε δίνω ιδιαίτερη βάση στο πολιτικό ποιόν του. Απλά εμφανίστηκε και σπέρνει τον όλεθρο στους πάντες, αριστερά και δεξιά. Και αυτό ως τύπος που έχει χεσμένα όλα τα κόμματα και θέλει να δει τον κόσμο να καίγεται, μου αρέσει. "Stirring the pot" που λέμε και στο χωριό μου, είναι μια παράμετρος που ανακατεύει την τράπουλα και σπάει τη μονοτονία.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,586
δυστυχως το συστημα ΕΙΝΑΙ αρκετα εξυπνο οπως εχει φανει τα τελευταια χρονια.
ο σκάης και τα βοθροκαναλα τον στηριζουν καθημερινα χωρις καμμια αναστολή και οι φάροι μαλακιας του εθνους που ανεφερα πριν, τον "χτυπανε" για χαζα κυρ παντελίστικα, οπως η εμφανιση, ο σεξουαλικος προσανατολισμος κλπ...
στα ματια μου, αυτο ειναι αβαντα. συσπειρωνουν γυρω του τις νεες ηλικιες, τους ανενταχτους και τους περιφερομενους πολιτικά..

οπως και να χει, οντως ανακατεψε το κατσαρόλι ο τυπος και δεν ειναι κακο αυτο.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,991
δεν ειναι κακο αυτο.
μονο αυτη η φραση με εμποδιζει να ριξω ενα πρασινοτατο agree.

Δυστυχως ειναι κακο, πολυ κακο. Δε ξερω ποσο παλιος εισαι ρε συ, αλλα η φαση παει οπως διαλυθηκε η αμερικανικη αριστερα τη δεκαετια του 80.

Μιλαμε για εκμηδενιση καθε υποψιας εννοιων οπως "συσσωρευση κεφαλαιου", "ολιγοπωλια", "ταξικη εξουσια" στο δημοσιο λογο και η αντικατασταση καθε ενστασης με γενικολογιες για ανισοτητες και δικαιωματισμους οπου το καλυτερο που προτεινουν ειναι η ελπιδα του ΤΙΝΑ...μιας ελπιδας για την καλυτερη προσαρμογη του μεγεθους της μποτας που θα πατα για παντα το προσωπο μας...η ενδεχομενως την ελπιδα του να φανουμε λιγο πιο κοινωνικα ευελικτοι και να ξεκλεψουμε λιγο χωρο για να παραμερισουμε προσωρινα καθως θα κατεβαινει αυτη η μποτα.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,586
δεν ειναι κακο, με την εννοια οτι εδειξε ποσο εντονη και "απαραιτητη" στο κοινωνικο συνολο ή τελοσπαντων στους ψηφοφορους (γιατι κακα τα ψεμματα, σε πρωτο επιπεδο αυτο τους ενδιαφερει, τα ψηφαλακια), ειναι η ανανεωση, εστω σε προσωπα, της ευρυτερης αντικυβερνητικης κομματογεωγραφιας, να το πω ετσι για να μην χαθουμε σε ορους και ορισμους.

οπότε υπαρχει παντα η ελπιδα να ξεπηδησει και καποιος που οπως λες δεν θα φοβηθει να προβαλλει λεξουλες που κανουν τζιζ σημερα και ν αντιπαρατεθει στην λαιλαπα που ζουμε, οχι μονο "μηντιακα" κι επιφανειακα, αλλά με πολιτικούς ορους. οι πιθανοτητες δεν ειναι καλες, αλλά η ελπιδα ψοφαει τελευταια.
 

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,687
Στη ΔΕΘ θα ανακοινώσει ο κούλης νέο χαράτσι για όλους. Θα ονομάζεται "πράσινο τέλος" και τα λεφτά θα χρησιμοποιηθούν για να φτιάξουν έργα για την προστασία μας απο την "κλιματική αλλαγή".
Όπως τα "πλημμυρικά έργα" που έφτιαξαν στην θεσσαλία ένα πράμα..........
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,586
μαλακα μου, τι ζουμε?

σημερα γραφουν παντου, οτι περα απ το "τελος φυσικων καταστροφων" facepalm.png που ειναι δεδομενο πια οτι θα ανακοινωθει, θα ισχυσει και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ασφαλιση ακινητων. εμ βεβαια, οι ασφαλιστικες εταιρειες δεν πρεπει να μπουν λιγακι στο φαγοποτι? εχουν μεινει στην απεξω μαλλον....

οκ, επομενο βημα ειναι μπατπλαγκ σε ολους, ετσι ωστε να πληρωνεται "τελος εκπομπων Co2". νταμπλ πραφιτ. και βοηθαμε οικολογικα τον πλανητη και ειμαστε ετοιμοπολεμοι για καθε νεο μετρο που θα ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΙ το οικονομικο επιτελείο μας.

για την ιστορια και γιατι δεν πρεπει να πηγαινουν χαμενοι τετοιοι φαροι διανοησης/εξυπναδας, το ζητημα της ασφαλισης το εφερε, λενε, στο τραπεζι ο οικονομ. συμβουλος του πραιμίνιστε, αλέξης πατέλης. τζαστ ιν κέης που τον πετυχετε καπου, μηπως θελετε να του συστηθειτε.
 
Last edited:

Eaglos

Mind-flayer
Joined
Jan 3, 2020
Messages
1,560
Ουσιαστικά παραδέχονται την αιώνια επιθυμία τους να μην δουλέψουν καθώς δεν θέλουν/μπορούν να αποροφήσουν κοινοτικά κονδύλια τα οποία προορίζονται ακριβώς για την πρόληψη/προστασία από φυσικές καταστροφές. Οπότε σου λενε "τσίμπα ένα φορουλίνι ακόμα" το οποίο θα είναι και εσωτερικής κατανάλωσης για να καυλαντίζει ο Πατούλης και ο Αγοραστός και ο κάθε Μπακομητσοτάκης.

Το θέμα με την αφάλιση των κατοικιών εννοείται πως δεν είναι ιδέα/πρόταση κυβερνητικού. Η πρόταση είναι από τα αφεντικά, δλδ τις ασφαλιστικές οι οποίες μάλιστα πρότειναν γεναία μείωση στον ΕΝΦΙΑ σε όσους ασφαλίζουν τα σπίτια τους, 30% αντί για 10% που πρότεινε ο κούλης.

Οι οποίες ασφαλιστικές, όλο και κάτι θα έχουν να πληρώσουν από τις πλημμύρες σε επαγγελματίες κυρίως διότι δεν φαντάζομαι ιδιώτης να έχει ασφαλίσει το σπίτι του. Οπότε σου λένε, αν πάει τώρα όλη η Θεσσαλία και η Έυβοια και ασφαλίσουν σπίτια για φωτιά/νερό, τη γαμήσαμε όταν θα έρθει η επόμενη καταστραφή και η ώρα της πληρωμής. Βάλε λοιπόν όλους του κατοίκους της Ελλάδας να πληρώνουν υποχρεωτικά για να έχουμε λεφτά για αποζημιώσεις.
 
Last edited:

Dark Archon

Mind-flayer
Joined
Dec 21, 2012
Messages
1,687
Το θέμα είναι οτι ο κόσμος δεν αντέχει άλλο οικονομικά, έχει γονατίσει, ιδίως οι συνταξιούχοι. Μετά τις 15 του μηνός μετράνε τα ψιλά για να βγει ο μήνας.
Εν μέσω απίστευτης ακρίβειας θέλει να ανακοινώσει και χαράτσι και υποχρεωτική ασφάλιση. Εκτός τόπου και χρόνου ο τύπος.
Καλά θα πάει αυτό.......
 
Top Bottom