PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτό έχει ακόμα κόσμο;

Ωραιο φαινεται...ειχε παιξει κανεις το 1; Εχει καλες κριτικες αν και ειδα πως το κοροιδευε ο @Adhan για τα γραφικα του ως αντιγραφη (; )

Ε μα είναι η αλήθεια. Οπτικά είχε ΠΟΛΛΕΣ ομοιότητες με το SoTN, τώρα αν ήταν χτισμένο πάνω στην engine του ή χρησιμοποιούσε μερικά assets δεν ξέρω. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, ως gameplay καλό φαινόταν.

Meanwhile...

Bγαιενι σημερα το ASSASIN CREED MIRRAGE και λενε πως ειναι αλλο ενα απο τα αμετρητα παιχνιδια που βγηκαν φετος με προβληματα!

(edited by Hellion: κάνω edit το λινκ που πέταξες γιατί ΠΕΤΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ANTIVIRUS, TI TROJAN ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ)

Παντως στο Valhala που το επαιξα τον Ιανουαριο δεν ειχα κανενα προβλημα. Κανονικα ετρεχε ultra hgih 1440p 60 fps(64 fps average λεει το benchmark),

Ελπίζω να μην είναι λογοκριμένο σαν το άθλιο remaster?

Έβγαλε demo το παρακάτω. Ελπίζω να μην απογοητεύσει, θετικό ότι αγνοεί το νεότερο robocop.

Bγαιενι σημερα το ASSASIN CREED MIRRAGE και λενε πως ειναι αλλο ενα απο τα αμετρητα παιχνιδια που βγηκαν φετος με προβληματα!
(edited by Hellion: κάνω edit το λινκ που πέταξες γιατί ΠΕΤΑΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟ ANTIVIRUS, TI TROJAN ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕΙΣ)

Παντως στο Valhala που το επαιξα τον Ιανουαριο δεν ειχα κανενα προβλημα. Κανονικα ετρεχε ultra hgih 1440p 60 fps(64 fps average λεει το benchmark),

Δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα.

αντανορσγκάα, αυτο τωρα μπορω να το αποκαλεσω κομαντοκλωουν ή θα με μαλωσει η μιμ... ( + )
ουπς, σορυ, ξεχαστηκα...

να τον ακουτε τον μαλαχτη. τα χα γραψει. εφυγε ενας, ερχονται αλλοι απο πισω...
φαινεται ΣΩΣΤΟ. οπως πρεπει. στιβαρο, ορθοδοξο, σοβαρο, χωρις φαντασματακια και με ρεαλισμο (που ηταν ενοχλητικος, γιατι ηταν περιοριστικός που ελεγε κι ενας σε μια συνεντευξη...) απαραιτητο για το συγκεκριμενο ειδος (γνωμουλα μου).
και βλεπω και ναζιστικα συμβολα, μια χαρα.
ρε θα τα τσακισω τα ΓΑΜΩΝΑΖΙΔΙΑ λέμε....

ο μαλαχτης ειναι ΚΑΛΑ.

Έβγαλε demo το παρακάτω. Ελπίζω να μην απογοητεύσει, θετικό ότι αγνοεί το νεότερο robocop.

Παρα πολυ καλο . Ειδα το καλοκαιρι και τις 3 ταινιες robcop. Ειχα δει μονον την 4η οταν βγηκε το 2014 ετσι λοιπον ανυπομονω να παιξω και το καινουργιο παιχνιδι.

Πολύ μεγάλο patch για το Redfall με ένα σωρό βελτιώσεις και fixes:

Για την windows εφαρμογή δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τα drm-free είναι το σημαντικό για μένα και έχω πολλά από παλιά. Αυτά ευτυχώς δεν τα αγγίζουν, θα ήθελα μια όμως πιο ισχυρή δήλωση για διαρκή δέσμευση στο drm-free.

Για την windows εφαρμογή δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Τα drm-free είναι το σημαντικό για μένα και έχω πολλά από παλιά.
Τα καλύτερα games βέβαια τον τελευταίο καιρό (aka αυτά που publisher ήταν το Humble Games) ήταν προσβάσιμα μόνο από την εφαρμογή. Όσον αφορά τα dmr-free, ως επί το πλείστο σαπάκια έχουν απομείνει, τον αφρό τον εξαφάνισαν ψιλοδιακριτικά, κάτι χρόνια πριν...
Στα κοκόνια τους όποιος πρόλαβε να κατεβάσει ξέρω γω.

Όσον αφορά τα dmr-free, ως επί το πλείστο σαπάκια έχουν απομείνει,
To Humble Bundle είχε πολύ θετικό ρόλο την περασμένη δεκαετία. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, ακόμα και πριν την εξαγορά, έχει χάσει τον προσανατολισμό. Το gog.com έχει μεν το καλό ότι σηκώνει την σημαία για το drm-free αλλά κατά τα άλλα δεν πάει σωστά. Ο πραγματικός συνεχιστής αν και χαώνεσαι, στο indie drm-free είναι το itch.io

Μιλούσα για τα σαπάκια του trove, όχι ότι τα άλλα μαγαζιά/υπηρεσίες προσφέρουν σαπάκια.
Ακόμα και στο collection πάντως (μέσω του app, λογικά δεν θα έβλεπαν ιδιαίτερη χρήση για αυτό το καταργούν) δεν άφηναν τα games τους για καιρό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά wildfire και unsighted που δεν υπάρχουν πλέον και τώρα διαθέσιμα είναι μόνο τα Signalis και Ghostong.
Πόσο στοίχημα ότι όλα αυτά θα τα χώσουν σε επερχόμενα choice;;

Επ'ευκαιρίας ανακοινώσεως μπήκα λίγο στο λογαριασμό μου και είδα ότι έχουν αναβαθμίσει λίγο το UI. Έχω μπόλικα παιχνιδάκια που θα ξεσκαρτάρω διότι δεν υπάρχει χρόνος, οπότε θα τα ρίξω σε κάποιο dedicated thread όταν έρθει η ώρα.

Back