Βλάκ Φράιντεϊ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ακόμα ασχολούμαστε με αυτό ε;

Εγώ ψάχνω τα εξής:

Α) 2.0 Active ηχεία για το PC με κλασική RCA σε on-board καρτα ήχου jack (κάηκα με Mackie οπότε κοιτάω προς Edifier μεριά).
Β) Νέο κινητό μιας και το Realme 7 5G σταμάτησε τα security updates (θα ήθελα S23 απλό αλλά οριακά με βλέπω για A34/54 ή Realme 11).
Γ) NVME για να φύγουν άλλα δυο καλώδια από το pc case (κάτι σε 512MΒ ή 1TB).
Δ) PSU Atx v3 μιας και το υπάρχον εκτός από μεγάλο σε διάσταση, έχει 12+ χρόνια και ειναι
Ε) Μικρό mATX κουτί για να φύγει η γκουμούτσα Fractal R5 και να ανέβει στο γραφείο.

Κατά 99%, θα πάρω μονο το "Β" σε προσφορές των Χριστουγέννων όταν μπει ο διπλός μισθός αλλά σημασία έχει το ταξίδι και όχι η Ιθάκη :p

Ευγενική υπενθύμιση τώρα που έρχεται η μαύρη κ άραχνη Παρασκευή. Αν δείτε προσφορά σε αφυγραντήρα μορις, ΜΗΝ τη γράψετε εδώ επειδή αγόρασα έναν προχθές το Σάββατο. Ευχαριστώ.

Μα γιατί πήγες και αγόρασες πριν από την μεγάλη αυτή εκπτωτική γιορτή; Πάλι τα ίδια λεφτά θα πλήρωνες βέβαια αλλά θα είχες την εντύπωση ότι το πήρες με 50% έκπτωση.

Μα γιατί πήγες και αγόρασες πριν από την μεγάλη αυτή εκπτωτική γιορτή; Πάλι τα ίδια λεφτά θα πλήρωνες βέβαια αλλά θα είχες την εντύπωση ότι το πήρες με 50% έκπτωση.
Να μωρε δεν αντέχω αυτά τα κάουντ ντάουνς, με πιάνουν τα ψυχολογικά μου και το ρίχνω στις προβατίνες σαλάτες.

Τα 1280 είχα κατά νου απλά μόλις παρατήρησα ότι δεν έχουν έξοδο για ακουστικά τα Edifier σε αυτή την κατηγορία οπότε κατέρευσε ο κόσμος μου.... Φαντάσου να μην τα είχα ψάξει και τόσο καιρό πριν. Έχω κάτι άκυρες ώρες εργασίες στη δουλειά όπου το σπίτι κοιμάται οπότε είναι απαραίτητο να έχουν έξοδο για ακουστικά.

Μάλλον πρέπει να δω προς "studio monitors" τύπου Presonus κλπ....

Τα 1280 είχα κατά νου απλά μόλις παρατήρησα ότι δεν έχουν έξοδο για ακουστικά τα Edifier σε αυτή την κατηγορία οπότε κατέρευσε ο κόσμος μου.... Φαντάσου να μην τα είχα ψάξει και τόσο καιρό πριν. Έχω κάτι άκυρες ώρες εργασίες στη δουλειά όπου το σπίτι κοιμάται οπότε είναι απαραίτητο να έχουν έξοδο για ακουστικά.

Μάλλον πρέπει να δω προς "studio monitors" τύπου Presonus κλπ....
pro-tip μπορείς να πάρεις mini hifi με είσοδο που κατά μεγάλο ποσοστό έχουν μπροστά καρφάκι για ακουστικά.

@nitro912gr
Δε νομίζω ότι με παίρνει από χώρο, ειδικά όταν θα ανεβάσω και το pc case πάνω στο γραφείο, με το ζόρι θα χωρά τα δυο ηχεία.

Το κρατάω πάντως σαν εναλλακτική διότι δεν το είχα στο μυαλό μου.

@nitro912gr
Δε νομίζω ότι με παίρνει από χώρο, ειδικά όταν θα ανεβάσω και το pc case πάνω στο γραφείο, με το ζόρι θα χωρά τα δυο ηχεία.

Το κρατάω πάντως σαν εναλλακτική διότι δεν το είχα στο μυαλό μου.
είναι μια τίμια λύση, στο gaming rig σπίτι έτσι το έχω γιατί είχα ένα παλιό mini που μου είχε δώσει η αδερφή μου και από το να πάρω ηχεία νέα πήγα πήρα απλά το καρφάκι μετατροπέα σε κόκκινο/άσπρο και τα έβαλα επάνω, ναι το ηχοσύστημα πιάνει χώρο για 3 ηχεία, αλλά κάνει δουλίτσα με αξιώσεις και είναι απλά ένα παλιό πραγματάκι μάλλον από τα lidl πριν τα βαπτίσουν όλα parkside.

Βάζω ακουστικά και όλα πόπα.

45dd4020-5879-4fb4-b812-c6eb8fcfa4d1.jpg

είναι μια τίμια λύση, στο gaming rig σπίτι έτσι το έχω γιατί είχα ένα παλιό mini που μου είχε δώσει η αδερφή μου και από το να πάρω ηχεία νέα πήγα πήρα απλά το καρφάκι μετατροπέα σε κόκκινο/άσπρο και τα έβαλα επάνω, ναι το ηχοσύστημα πιάνει χώρο για 3 ηχεία, αλλά κάνει δουλίτσα με αξιώσεις και είναι απλά ένα παλιό πραγματάκι μάλλον από τα lidl πριν τα βαπτίσουν όλα parkside.

Βάζω ακουστικά και όλα πόπα.

record_player_0000.jpgca514f61-dc6a-4eb0-a75d-f11df0cc4a90Larger.jpg

Για τσεκάρετε εάν ενδαιφέρει κάποιον:

Turtle Beach Xbox Gamer's Pack
Προσοχη ομως, καθως τα πραγματα για αυτους που θα επιλεξουν να αγορασουν απο 3rd party manufacturers για το xbox φαινεται να ειναι αρκετα ριψοκινδυνα:

Προσοχη ομως, καθως τα πραγματα για αυτους που θα επιλεξουν να αγορασουν απο 3rd party manufacturers για το xbox φαινεται να ειναι αρκετα ριψοκινδυνα:

Δεν αφορά officially licensed προϊόντα όπως της Turtle Beach.

Και επίσημα εν όψει βλάκ φράιντεϊ στοχεύω σε υπερφθηνά πλην τίμια airpodοειδή ασύρματα ακουστικά, παράλληλα με εξίσου υπερφθηνό πλην τίμιο ζεύγος με bluetooth πληκτρολόγιο και mouse για να τα έχω μπροστά στην τηλεόραση.

Παράλληλα ρίχνω διακριτικές ματιές σε τίποτα οθόνες 2K για το πισή, αλλά και στην αγορά των Mirrorless φωτογραφικών μηχανών, αλλά φιλολογικώς κυρίως, δεν περιμένω πολλά πράγματα σε αυτόν τον τομέα.

προσοχή με αυτά, μην είναι μούφες και πάρει φωτιά η μαλακισμένη η θήκη τους.

Ή ακόμη χειρότερα να μη δουλεύει το ένα εκ των δυο υπέρφθηνων airpodόειδών ακουστικών μάρκας 4smart τρου γουάιρλες και να πρέπει να το πιέζεις με τη Δύναμη για ακούγεται ήχος για λίγο.

Συνέβη σε έναν φίλο από την πόλη.

Έχω τα Xiaomi Redmi Buds 3 pro και για τα λεφτά τους τα βρίσκω τίμια. Έχουν μέχρι και (μια κάποια) ακύρωση θορύβου, που μπορεί να μην είναι επιπέδου airpods, αλλά εδώ και δύο μήνες με έχουν γλιτώσει από την καθημερινή ανάγνωση Μακελειού και ζωδίων στην δουλειά.

lol stockhouse? Τα μισά πλήκτρα δεν θα δουλεύουν.
Καλύτερα stock DELL από κανένα prebuild, παρά από stockhouse plaisio.

lol stockhouse? Τα μισά πλήκτρα δεν θα δουλεύουν.
Καλύτερα stock DELL από κανένα prebuild, παρά από stockhouse plaisio.

Να σου πω ότι πήρα GPU από stockhouse plaisio (R9 290) και δουλεύει ακόμα!!

Back