Funny Stuff - Episode II: Attack of Teh Funniez

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μπορεί ο Λάνθιμος να το γυαλίζει το πόμολο και να μην τον απασχολεί η Αίμα Πέτρα.

3:34 : Ο κόσμος να χαλάσει, δεν το χάνω το σημερινό μεροκάματο. epic :ROFLMAO:
10:55 :Κατεβάζουν πρώτα το παράθυρο,,,,,
Εν τω μεταξύ όλοι σχεδόν φοράνε αθλητικά παπούτσια ή καουμπόικες μπότες στο χιόνι.

hl.png

Και ενα για τους απλους ανθρωπους, που τους αρεσουν τα απλα πραγματα.

piss.png

Θα συμφωνησω. Η δυσκολια του παιχνιδιου ειναι αδυσωπητη. Το ειχα φορτωσει στο MAME και το παρατησα. Κριμα μεσα στα χριστουγεννα να ριχνω τοσες μπαναγιες και χριστους. Αυτο που κανει τα πραγματα χειροτερα ειναι οτι δεν του φαινεται η δυσκολια. Σε πιανει κοροιδο.

μού έχει κάνει κάτι παρόμοιο η google πριν λίγα χρόνια. Έψαχνα πώς να βάλω messenger χωρίς να έχω facebook και με παρέπεμπε σε ψυχολογική υποστήριξη για να μην αυτοκτονήσω.

Κακοήθειες! Το starfield έχει βρει τόσο καιρό. Πολλοί παίκτες του μάλιστα ορκίζονται ότι νιώθουν σαν να έχουν περάσει χρόνια βλέποντας loading screen παίζοντας το.
(Φήμες ότι το palworld έχει ξεπεράσει ήδη σε playing hours το starfield κρίνονται αναληθείς:p)

Τον τελευταιο ΠΟΛΥ καιρο, οι σοσιαλ πλατφορμες ανησυχουν για την κοινωνικη υγεια μου. Μου προωθουν δυο πραγματα.
Με βομβαρδιζουν με προτασεις να μπω σε ομαδες γνωριμιων. Μια φορα ειχα την περιεργεια να δω τι ατομα μπαινουν σε τετοιες ομαδες... ΑΟΥΤΣ!!!
Το δευτερο ειναι stand up comedy. Αυτα, τα ψιλοτσεκαρω. Σε γενικες γραμμες το υφος ειναι ιδιο, το λεξιλογιο ιδιο, οι πηγες εμπνευσης ιδιες. Εξαιρεση αποτελει ο Ismo. Δεν ειχα ιδεα οτι ενας Φιλανδος θα ειχε χιουμορ.
Νομιζω οτι οριζει πως πρεπει να ειναι αυτοι οι ανθρωποι. Η λεπτομερεια στις κινησεις του ειναι τρομερη.
Δυστηχως, το YT δεν εχει τα best. Καλα ειναι αλλα δεν βρηκα αυτα που ηθελα.

Back