PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αχαχα και μόλις αγόρασα το πρώτο! Μάλλον γι' αυτό και η μεγάλη έκπτωση.

ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ SLAY THE SPIRE 2

Ειναι σημαντικο να σημειωσουμε πως θα ειναι φτιαγμενο σε Godot!!!
Αναμενομενο μεν, (μετα το κραξιμο που εριξε στη Unity ο δημιουργος του) μεγαλης βαρυτητας δε, καθως ειναι μια σημαντικη προοδος για τη Godot και ανεβαζει κατα πολυ την ορατοτητα της στο χωρο των indie

Επίσης να πούμε για το Rogue Prince ότι αν το λογότυπο της τοπ ντάουν τούρτας μύρισε άσχημα (είδες τι έκανε εκεί), developers είναι τα παιδιά του Dead Cells.
Συνεχίστε ό,τι κάνατε δηλαδή τις προετοιμασίες για τον WWIII.

ρε Vampire Survivors βάζει λέει Contral DLC? wtf κοίτα που θα το αγοράσω τελικά, το είχα λιώσει μόνο στο κινητό :p

Ως παππούς, το θυμάμαι (στον Amstrad όμως, δεν είχα ποτέ C64...), αλλά πραγματικά δεν είμαι σίγουρος ότι το γνωρίζει τόσο πολύς κόσμος, ώστε να δικαιολογεί το όποιο sequel.

Άραγε, να συμμετέχει στο project κανείς από τους αρχικούς δημιουργούς του ή να πίνουν πλέον χαμομήλι λόγω ηλικίας;

Κι εγώ από τον Amstrad το θυμάμαι σαν τον Γιώργο, το είχα παίξει αρκετά και ήταν ευχάριστο δεδομένης της εποχής.

Εγώ δε ξέρω τπτ γτ φόραγα ακόμη πάνα τότε, αλλά είμαι μέσα.

Είχα την εντύπωση ότι είχαμε κάποιους κομοντοράκηδες εδώ μέσα.
Από όσο είδα αρχικά ήταν C64, και μετά βγήκε και στους άλλους home computers.

Είχα την εντύπωση ότι είχαμε κάποιους κομοντοράκηδες εδώ μέσα.
Από όσο είδα αρχικά ήταν C64, και μετά βγήκε και στους άλλους home computers.

Εγώ ήμουν Ψομμοδοράκης, αλλά το συγκεκριμένο δεν το ήξερα... Πάντως, δε φαίνεται καθόλου κακό!

Εχουν μπερδέψει λίγο τις πτσες με τις βούρτσες, αλλά ενδιαφέρομαι να δω gameplay.

Εχουν μπερδέψει λίγο τις πτσες με τις βούρτσες, αλλά ενδιαφέρομαι να δω gameplay.

δεν κατάλαβα χριστό.... αν και οκ Unreal, σιγά μην παίζει στην 5500

Back