Φέισπαλμ σταφ

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολύ σοβαρά παίρνω την διαλεκτική... Το θέμα δεν είναι τι λένε, το θέμα είναι τι κάνεις εσύ... και κατ' επέκταση αν το λένε δικαιολογημένα ;)

Ισχύει. Συγγνώμη για τα της ιατρικής περίθαλψης που ειπώθηκαν από μεριάς μου.

Προς τιμή σου το παραπάνω ποστ. kudos.

Τι "based" μωρέ π@πάρα; Βάλε εκεί me gusta ή λαηκ.

Εγώ θα έλεγα απλά πως "ότι έγινε έγινε" και απλά προχωράς/προσπερνάς από το όλο "grudge"(άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή και αναπάντεχη για τετχια).
Από εκεί και πέρα κρατάς τα τυπικά διπλωματικά προσχήματα και κάνεις τον χαβά σου, αλλά παρόλα αυτά θα κρατήσω το επίθετο σφουγγαρίστρα.

Εγώ θα έλεγα απλά πως "ότι έγινε έγινε" και απλά προχωράς/προσπερνάς από το όλο "grudge"(άλλωστε η ζωή είναι πολύ μικρή και αναπάντεχη για τετχια).
Από εκεί και πέρα κρατάς τα τυπικά διπλωματικά προσχήματα και κάνεις τον χαβά σου, αλλά παρόλα αυτά θα κρατήσω το επίθετο σφουγγαρίστρα.

Το grudge δεν το προσπερνάς θεωρητικά, αλλά επί του πρακτέου, ήτοι να κάνεις μια μελλοντική συζήτηση, χωρίς αυτά που χάλασαν την προηγούμενη.

Το σχόλιο μου ήταν καθαρά για τα του "σφουγγάρισματος", αλλά συμφωνώ με αυτό που λες.

ναι, ειναι φεισπαλμ σε πρωτη ματιά, αλλά συναμα ειναι κοινη επιχειρηματικη λογικη.

σου λεει για να θελει ο αλλος να διαγραψει λογαριαζμο, ή καποιες μαλακιες θα χει γραψει και θα ντρεπεται γι αυτες ή πραματα με τα οποια διαφωνει πχια, ή καποια προσωπικα του θεματα που δεν θα πρεπε. οπότε: πλέρωνε φιλος, αμα θες ντηλήτ. και καλυτερη τυχη την επομενη φορα που θες ν ανοιξεις τα σωψυχα σου στο ιντερνέ.

Τα μισά και βάλε ποστς εδώ μέσα εδώ και καιρό είναι σεξιστικά, ρατσιστικά, ομοφοβικά, και όλα τα ικά

Τα "μισά και βάλε ποστς εδώ μέσα" εδώ και καιρό εξυμνούν το BG3, και τα άλλα μισά είναι δική μου γκρίνια για τη σειρά Fallout. Άρα ή οι BG3 fans είναι "σεξιστες/ρατσιστές", ή εγώ.

Παράλληλα όμως εγώ είμαι και BG3 fan. Οπότε?

Δε ξέρω ποιος είμαι πια.

ναι, ειναι φεισπαλμ σε πρωτη ματιά, αλλά συναμα ειναι κοινη επιχειρηματικη λογικη.

σου λεει για να θελει ο αλλος να διαγραψει λογαριαζμο, ή καποιες μαλακιες θα χει γραψει και θα ντρεπεται γι αυτες ή πραματα με τα οποια διαφωνει πχια, ή καποια προσωπικα του θεματα που δεν θα πρεπε. οπότε: πλέρωνε φιλος, αμα θες ντηλήτ. και καλυτερη τυχη την επομενη φορα που θες ν ανοιξεις τα σωψυχα σου στο ιντερνέ.
ερρμμμ...ειναι λογαριασμος για ηλεκτρικα σκουτερ 🤣

Τα "μισά και βάλε ποστς εδώ μέσα" εδώ και καιρό εξυμνούν το BG3, και τα άλλα μισά είναι δική μου γκρίνια για τη σειρά Fallout. Άρα ή οι BG3 fans είναι "σεξιστες/ρατσιστές", ή εγώ.

Παράλληλα όμως εγώ είμαι και BG3 fan. Οπότε?

Δε ξέρω ποιος είμαι πια.
200w.gif

όσο εγώ έκανα τα παϊδάκια μερίδες εσείς φτάσατε +2 σελίδες ρε τσακάλια; :p

Θα είναι από κολοκύθα μάλλον. Με 5€ μπάτζετ δε μάσησε κανείς.

Back