Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Τουρκία - Γεωργία ίσως το πρώτο πραγματικά καλό ματς του τουρνουά ως τώρα. Η Γεωργία άξιζε το Χ αλλά έχασαν τραγικές ευκαιρίες, και η Τουρκία σφράγισε το ματς σε κενή εστία στο τέλος.

Screenshot_2024-06-19_143900.png

@Mogrey665 τα κατάφερα.

Τι είπες ρε και σε έστειλαν για μπάνιο;

Συνήθως ειρωνεύομαι Αλαφούζο και ΠΑΕ, και μου κόβουν 1 στα 3 σχόλια. Τελευταίο μου σχόλιο στο σαιτ πάντως ήταν για τον κλιματισμό στο ΣΕΦ αλλά το πέρασαν κανονικά, και σήμερα μπήκα και βλέπω φραγή. Άβυσσος.

Τόσα χρόνια στις επάλξεις κατά του Τζίγγερ, από τον Αλαφούζο (ή τους Αγγελόπουλους) θα το φάω το ξύλο τελικά. Τι ντεκαντάνς.

ΥΓ. Τι Γαλλίες και Αγγλίες κτλ, μέχρι στιγμής οι Βαλκάνιοι και οι Καυκάσιοι την παίζουν τη μπάλα στο Euro.

περιεργο, σεβασμιωτατε.
εγω τους γραφω τα χειροτερα, ειδικα στα ποστς που κοβουνε, κι εχω φαει μονο ενα μπαν.

ειναι και λιγο ζωντοβολα στο μοντερεισο. δεν μπορεις ποτέ να εισαι σιγουρος τι εκανες. δεν εχουνε κι ενα τσατ, μειλ εστω η κατι. μονο το φουμπου φαινεται. την φορα που με μπαναρανε τους εστειλα στο μεσεντζερ τους φωτο απο κακτους χωρις κανενα αλλο σχολιο.
τυπου:

EUTXsa-WsAEfYYu.jpg
Trichocereus-bridgesii-forma-monstrose-TBM-inermis-aka-Ornamental-Penis-Cactus-Plant-Cactus-Medium-2.jpg

δεν μου απαντησαν ποτέ κατι. και μ αφησαν να γραφτω με το ιδιο user name και αβαταρ, απλα με παυλες αναμεσα, αρα δεν τους νοιαζει και τοσο.

το αναμφισβητητο claim to fame μου ομως ηρθε οταν σ ενα αρθρο εβρισα τον τασουλη στο φουμπου του sdna (μονο εκει περνανε τετοια ποστς) κι εκραξα το επιπεδο γραφης και τα ελληνικα του και δεχτηκα στο μεσεντζε την απορια του γιατι το κανω αυτο και πως λεει βρεθηκα αναμεσα στους φιλους του στο φουμπου. ελα παναζια μου. του απαντησα οτι δεν υπηρχε ουτε μια στο μυριο να ειμαι οπουδηποτε φιλος του και του προτεινα να μαθει εκτος απο συντακτικο και κανα δυο πραγματα για το πισι του εκτος απ το ον/οφ . δεν μου απαντησε ποτε ο γλυκουλης.
φαν ταιμς.

Με δεδομένο ότι πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πια κεραία σπίτι τους και παρακολουθούν μέσω διαδικτύου, νιώθω την ανάγκη να δώσω συγχαρητήρια στην ερτ για τις εξαιρ. μέχρ. τω.....μεταδόσεις του Ευρωπ. πρωτ....ματος ποδοσφαίρου. Δ. μπορώ ν. ξεχ....σω από τ. τηλ...τική τόσο ομ.....α πάει! Μπραβ.

Ματσάρα πάντως το Κροατία Αλβανία. Μέχρι τώρα τα καλύτερα ματς τα έχουμε δει από μικρομεσαίους.

Ακούστηκε πρόσφατα για ΑΕΚ αν θυμάμαι καλά.

Διαχρονικά, δεν τη λες μικρομεσαία την Κροατία ωστόσο.

Παράγοντας παλαιας κοπής και ειδικά για ΑΕΚ. Έχουμε να δούμε ωραία πράματα

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ αποδεικνύεται πως τα Βαλκάνια προσφέρουν το καλύτερο θέαμα στο Euro 🙏

Για ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ αποδεικνύεται πως τα Βαλκάνια προσφέρουν το καλύτερο θέαμα στο Euro 🙏
Η Σερβία βέβαια παίζει μπάλα σε ταχύτητα 90s, αλλά αυτό με ψήνει ακόμα περισσότερο.

Οι ιτσκάμινχομ και πάλι πρόσφεραν 45 λεπτά αναιτιολόγητων προσδοκιών και αγωνιστικής ανυπαρξίας, ίσως στο β' ημίχρονο να ανεβάσουν στροφές, αλλά οι Δανοί έχουν ουσιαστική κατοχή και παίζουν οργανωμένα χωρίς τη μπάλα.

Δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα να κράζει ο Alan Shearer την Αγγλία στο BBC και μετά Lineker και Ferdinand να παίρνουν τη σκυτάλη και να λένε "ακούγονται σειρήνες στο δρόμο, μάλλον έρχονται να ανανήψουν την ομάδα".

Back