Το Red Dead Redemption σε PC είναι γεγονός

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Απ'ότι μαθαίνω μέχρι και το installation έχει μέγεθος 9-10 giga, δηλαδή η όλη εμπειρία είναι τελείως 15ετίας. Εκτός της τιμής βέβαια.

Απ'ότι μαθαίνω μέχρι και το installation έχει μέγεθος 9-10 giga, δηλαδή η όλη εμπειρία είναι τελείως 15ετίας. Εκτός της τιμής βέβαια.
ε ναι ρε, διάβαζα στα ιντερνετια του ρέντιτ ζωχάδια να ευχαριστούν! την rockstar για το optimization... τι opimization ρε ταγάρι, κάθε AAA 15ετίας μια χαρά θα παίζει σε σύστημα του σήμερα.

Ναι αλλά πόσα από τα παιχνίδια που κοστίζουν 50€, τρέχουν απροβλημάτιστα από day 1?

Kudos Rockstar!

:trollface:

Ελάτε κύριοι, να πέφτουν τα στοιχήματα.

Στο τρίμηνο θα 'ναι -35%, στο εξάμηνο χαλαρό -50%.

20Ε είναι η μέγιστη τιμή που θα έπρεπε να πωλείται τέτοιου τύπου αρχαιολογικό ρετούς.

επειδη η ροκσταρ γαμιεται εγω το παιζω μαυρος κουρσαρος. εχω υψωσει την πειρατικη σημαια μετα απο χρονια και παιζω απο σημερα.
Δεν διαφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να στοιχίζει τόσο αλλά γιατί να το πειρατέψεις αντί να περιμένεις να πέσει η τιμή. Χωρίς να θέλω να φανώ ηθικολόγος, αληθινή απορία.

Δεν διαφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να στοιχίζει τόσο αλλά γιατί να το πειρατέψεις αντί να περιμένεις να πέσει η τιμή. Χωρίς να θέλω να φανώ ηθικολόγος, αληθινή απορία.
Συνήθως δεν πειρατευω. Αλλά είναι ροκσταρ όπου έχω πολλά ράμματα για την γούνα της.

Άρα είναι για να την "πεις" στην Rockstar;

Ίσως η μη αγορά κι η μη πειρατεία να είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Απλά τώρα δείχνεις ότι το θέλεις το παιχνίδι κι απλά το κατέβασες παράνομα. Δεν ξέρω αν το σκεπτικό μου είναι σωστό. Αλλά αν ήμουν εταιρεία κι έβλεπα ότι το κατεβάζουν παράνομα θα σκεφτόμουν ότι τους αρέσει και το θέλουν αλλά προτιμούν το τζάμπα. Οπότε δεν θα ήθελα να αλλάξω κάτι.

Last edited:
Άρα είναι για να την "πεις" στην Rockstar;

Ίσως η μη αγορά κι η μη πειρατεία να είχε μεγαλύτερο αντίκτυπο. Απλά τώρα δείχνεις ότι το θέλεις το παιχνίδι απλά το κατέβασες παράνομα. Δεν ξέρω αν το σκεπτικό μου είναι σωστό. Αλλά αν ήμουν εταιρεία κι έβλεπα ότι το κατεβάζουν παράνομα θα σκεφτόμουν ότι τους αρέσει και το θέλουν αλλά προτιμούν το τζάμπα. Οπότε δεν θα ήθελαν να αλλάξουν και κάτι.
συνηθως αποφευγω τη ροκσταρ γενικα. μονο rdr2 εχω αγορασει. και ειχα σκοπο να το αγορασω και αυτο αλλα το γαμησε. στα παπαρια μου τι θα θεωρει η ροκσταρ. ας μην αλλαξει ποτε

Qk15OBz.gif

Πέρασε καιρός που είχαμε την αιώνια κουβέντα περί πειρατείας.

Οκ. Απλά ήθελα να κατανοήσω την λογική. Προφανώς και δεν βγάζει κάπου αυτή η κουβέντα. Οπότε το σταματάω εδώ.

Qk15OBz.gif

Πέρασε καιρός που είχαμε την αιώνια κουβέντα περί πειρατείας.
και δεν θα συνεχισει η κουβεντα. εκτος και αν καποιος κανει κουβεντα μονος του η μπουν αλλοι. δεν ξερω.

Με ενδιαφέρει και εμένα αλλά θα ασχοληθώ μόνο όταν πέσει κάτω από τα 10.

Μπορείς να βρείς την έκδοση του 360 κουτάτη και να την τρέξεις στο Xenia!!! Μια χαρά είναι!!!

20Ε είναι η μέγιστη τιμή που θα έπρεπε να πωλείται τέτοιου τύπου αρχαιολογικό ρετούς.

Είναι βαθίας ωρίμανσης, γι' αυτό το χρεώσαν τόσο!!!!

Μπορείς να βρείς την έκδοση του 360 κουτάτη και να την τρέξεις στο Xenia!!! Μια χαρά είναι!!!

Είναι βαθίας ωρίμανσης, γι' αυτό το χρεώσαν τόσο!!!!
να το βάλουν βαθιά τότε...

πως να το ρωτησω τωρα?
οι περισοτεροι το εχετε παιξει το 2. και ή σε κονσολα τοτε ή τωρα στο πιτσί, εχετε παιξει και το 1.
το 1 εχει, εχμ, τις φανταστικες ενεσεις "ιμερσιον" (αν θυμαμαι καλα, ετσι τις ονοματιζαν οι υπερασπιστες τους σε κουβεντες εδω στο φορουμ) του 2 ??
π.χ. πρεπει να ξυριζεσαι, να μπανιαρεσαι, να τρώγεις? κάνεις μια ωρα ν ανοιξεις το συρταρι ή να γδαρεις το ρακουν?
και το πορτ πως ειναι? με m+k ειναι πλέιαμπλ το κειμ??

Στο βίντεο που πόσταρε ο Μόγκρης ακριβώς παραπάνω λέει πως το 1 είναι πολύ πιο παιχνιδένιο από το 2, δλδ δε χρειάζεται να τρως και να πίνεις φίλτρα και να πλένεσαι κτλ. Απλώς περιφέρεσαι με το άλογο και τη μπιστόλα σου.

Back