Προτάσεις για ταινία

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
λίγος σεβασμός δεν βλάπτει...

Εντάξει μωρέ τίμια ήταν η καημενούλα η Άνα. Δεν ήταν και Σαρλίζ στο Atomic Blonde, που ένιωθες την κάθε κλωτσιά, αλλά συμπαθητικά τα πήγε. Όσο για τη σύγκριση με Κιάνου ασχολίαστη. Τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε αλλά εκτός που δεν τα λέει με τίποτα, στο cameo της Ballerina κατέβαινε σκαλιά και νόμιζα θα βγάλει κάνα γοφό.

Χρειάστηκε να γκουγκλάρω για να δω τι είναι αυτό το ντεάρμας, αλλά εντάξει, αν με αυτό το προσωπάκι..

4f1ad82f36bb-gettyimages-1469977697.jpg
ΕΧΕΙ ΚΙΑΛΛΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!!11!!

Εντάξει μωρέ τίμια ήταν η καημενούλα η Άνα. Δεν ήταν και Σαρλίζ στο Atomic Blonde, που ένιωθες την κάθε κλωτσιά, αλλά συμπαθητικά τα πήγε. Όσο για τη σύγκριση με Κιάνου ασχολίαστη. Τον αγαπάμε, τον εκτιμάμε αλλά εκτός που δεν τα λέει με τίποτα, στο cameo της Ballerina κατέβαινε σκαλιά και νόμιζα θα βγάλει κάνα γοφό.
Ε ήταν παραπάνω απο cameo, ολόκληρη σκηνή είχε.

Ωστόσο, λογικό να κοντεύει να βγάλει γοφό, σε όλα τα John Wick τραυματίας είναι.

Έχουν ξαναπαίξει μαζί σε ταινία, στο Knock Knock.
Εξαιρετικές ερμηνείες στα πρώτα 10 λεπτά. Μετά μπορείς άνετα να το κλείσεις.

Πήγα στο πλησιέστερο Kino της περιοχής μου, τα Helios και Kino είναι τα βασικά "brands" κινηματογράφων στην Πολωνία και παρακολούθησα μια παραγωγή του National Theatre Live, όπου γίνεται ζωντανή μετάδοση θεατρικών παραστάσεων.

Είδα λοιπόν το A Streetcar Named Desire, με τη Gillian Anderson να κλέβει την παράσταση με την συγκλονιστική ερμηνεία της (και οι υπόλοιποι ηθοποιοί δε πήγαν πίσω).

Το όλο πράμα διέθετε πολύ καλή σκηνοθεσία, γουστόζικη μουσική επένδυση, καλογραμμένο σενάριο με μοντέρνες πινελιές και γενικά αποτέλεσε μια εξαιρετική εμπειρία.
Τίμιο 9αρακι.
Και τώρα έχουμε βάλει τώρα στα υπόψιν το Fleabag και τον Hamlet με τον Benedict Cumberbatch.

Btw, έριξα μια ματιά και στο site του National Theatre Live και είδα ότι στην Αθήνα θα προβληθεί η συγκεκριμένη παράσταση στις 25 Σεπτεμβρίου, στο Μέγαρο Μουσικής.

Πάμε για ύπνο τώρα. 😴

Ειδα το The Amateur με τον Ραμι Μαλεκ να κανει τον νερντουλα πρακτορα της CIA που ασχολειται με τα πισι και λοιπες χακεριες, αλλα οταν του τρωνε λαχανο τη γυναικα τα παιρνει κρανιο και προσπαθει να γινει -ανεπιτυχως- γιαννης ραμπο. Ευχαριστη ταινια δρασης με εντυπωσιακα πλανα και ωραιες εικονες με οθονες πισιων να κανουν ντικριπτ δεδομενα, ενταξει δε γινεται ξανα μιστερ ρομποτ ο μαλεκ αλλα ειναι σε γνωριμο ρολο. Ενα τιμιο 7αρακι του δινω γιατι περασα καλα.

Μια που λέγαμε νωρίτερα για τον Κιάνου και τις ερμηνευτικές του υπερδυνάμεις, έσκασε πλήρες trailer της επόμενης ταινίας του, όπου παίζει έναν φτωχοάγγελο (κατά το φτωχοδιάβολος) που αποφασίζει να βοηθήσει τον Aziz Ansari (Parks & Rec, Master of None) να βάλει τη ζωή του σε μια σειρά. Μοιάζει για μέτρια feel-good κομεντί (παίζει και γνωστός κόσμος πάντως), αλλά ακόμα πιο μέτρια είναι για άλλη μια φορά η ερμηνεία του Κιάνου, god bless his heart (κυριολεκτικά εδώ).

Είδαμε χθες το Was ist Liebe wert - Materialists (2025) ⭐ 6.5 | Comedy, Romance, rom-com αλλά πολύ ωμό και ευθύ χωρίς τις χαριτωμενιές που θα είχε μία τέτοια ταινία παλαιότερα από αυτές που έβγαζαν με το σωρό ο Μακόναχι και η Μπούλοκ.

Πρωταγωνιστεί η Ντακότα Τζόνσον που είναι επαγγελματίας matchmaker και πουλάει σανό στους πελάτες της, οι οποίοι όλοι θεωρούν τους εαυτούς τους κελεπούρια, και βρίσκεται η ίδια μπλεγμένη ανάμεσα στον πρώην Κρις Έβανς (υπεργκόμενος αλλά μπατίρης) και τον Πέντρο Πασκάλ (κάτι δεν της κάθεται καλά ,αλλά έχει πολλά λεφτά).

Ξεκινάει σαν συνηθισμένη rom-com αλλά σύντομα καταλαβαίνεις ότι έχεις να κάνεις με κανονικούς ανθρώπους και όχι καρτούν και αυτή η αντίθεση κάνει την ταινία να ξεφεύγει από τον σωρό. Αξίζει ένα βλέφαρο αν την πετύχετε πουθενά.

Την Ντακότα Τζόνσον την θεωρώ τρελό ξυλάγγουρο αλλά εδώ της πάει πολύ ο ρόλος και παίζει πολύ φυσικά. Και επιτέλους είδαμε και πάλι τον Πέντρο Πασκάλ. που είχε χαθεί αυτό το παλικάρι; :p

Madame Web, Captain America και Mister Fantastic στην ίδια ταινία; Ίσως θα μπορούσα να την δω και να φανταστώ ότι είναι preview του επόμενου Avengers.

Πέτυχα προχθές το βράδυ στη τηλεόραση το The Last Boy Scout και κάθισα και την είδα πάλι. Την ταινία την είχα δει στο σινεμά το '91 όταν είχε βγει. Περιττό να πω ότι ήμουν 13 χρονών κι είχα πάει με τον θείο μου και την θεία μου και στην αρχή κοιτούσε ο ένας τον άλλο κι αναρωτιόντουσαν αν πρέπει να με πάρουν και να φύγουμε. Αν την έχετε δει θα καταλάβετε γιατί το σκέφτονταν. Ευτυχώς δεν το έκαναν.

Λογικά όλοι πρέπει να την έχετε δει αν όχι κάτι λάθος έχετε κάνει.

Τι ευχάριστη ταινία! Δεν είναι ότι είναι κανένα ουάου σενάριο με ανατροπές. Ένα απλό αστυνομικό σενάριο. Ο καλύτερος φίλος του πρωταγωνιστή που είναι private detective του δίνει μια δουλειά να προστατέψει μια stripper (την Halle Berry στα νιάτα της) η οποία πιστεύει ότι κινδυνεύει και τα έχει μ' έναν πρώην αστέρα του American Football. Τα πράγματα βέβαια δεν είναι τόσο απλά και βρίσκονται στη μέση ενός επικίνδυνου σχεδίου.

Το καλύτερο στοιχείο της είναι ότι είναι "βρώμικη". Δεν είναι αποστειρωμένη. Πέφτει ξυλίκη άγριο με αποτέλεσμα να φτύνουν αίμα κάθε τρεις και λίγο, μπουνιές με την παλάμη σε μύτες που μπαίνουν μέσα σε μυαλά, σφαίρες να σφυρίζουν, κλασσική 80s - 90s ταινία δηλαδή.

Ο Bruce Willis όταν δεν δέρνει και πυροβολεί κόσμο καπνίζει. Σε κάθε σκηνή είναι μ' ένα τσιγάρο. Κι όλοι βρίζουν ακόμα κι η ανήλικη κόρη του ήρωα. Και φυσικά δεν υπάρχει κάποιος που να είναι αυτό που λέμε πρότυπο. 1 ώρα και 45 λεπτά ταινία και φεύγει νεράκι.

Πόσο μου λείπουν αυτές οι ταινίες.

η οποία πιστεύει ότι κινδυνεύει και τα έχει μ' έναν πρώην αστέρα του American Football.

Εύγε, σωστή ονομασία του καλύτερου ομαδικού αθλήματος του known universe. (y)

Εύγε, σωστή ονομασία του καλύτερου ομαδικού αθλήματος του known universe. (y)
Για κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί νομίζει ότι είναι ένα άθλημα που απλά πέφτει ξύλο. Κι όμως λίγο να κάτσει να το δει θα καταλάβει ότι έχει τόση τακτική όσο δεν έχουν 5 άλλα μαζί. Δεν είναι τυχαίο ότι στο πάγκο υπάρχουν 4-5 προπονητές. Στην ταινία βέβαια δείχνει την σκοτεινή πλευρά που υπάρχει από τα στοιχήματα και την πίεση που δέχονται οι αθλητές και τους τραυματισμούς που εχουν.

Βλέπεις καθόλου εσύ;

Οου, 2 ανθρωποι που βλεπουν ραγκμπι!!!!!! Μεχρι και κερλινγκ εχω δει για αρκετη ωρα αλλα το συγκεκριμενο δεν μου εχει κανει ποτε κλικ.

Βλέπεις καθόλου εσύ;
Όχι. Είχα ψάξει τους κανόνες και τον τρόπο του παιχνιδιού, όπως και του baseball, για να τα καταλάβω. Είχα καθίσει για να δω και μερικούς αγώνες και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση πόση τακτική έχει το American Football. Αλλά όχι δεν κάθομαι να το παρακολουθήσω πέρα από το γεγονός ότι κοιτάζω την επόμενη μέρα του Super Bowl για να δω ποιός το κέρδισε.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κατάλαβα ότι αξίζει τον σεβασμό μου ως άθλημα κι ότι δεν ήταν αυτό που φανταζόμουν.

The Naked Gun. Άνιση ταινία τελικά. Το πρώτο μισό με 2/3 είναι γεμάτα spoofs, gags και λογοπαίγνια που παραπέμπουν (ή είναι παρμένα) από την sitcom είτε από τις αυθεντικές αειθαλείς ταινίες. Πολλά easter eggs και αναφορές, ωραία η χημεία (που μεταφέρθηκε και εκτός οθόνης) με Λίαμ και Παμέλα. Τίμιο 7.5/10, πέρασε η ώρα νεράκι.

Είδα το Μπαλερίνα, νομίζω δηλαδή, γιατί με έπαιρνε ασταμάτητα ο ύπνος. Τουλάχιστον σιγουρέψαμε ότι υπάρχει ένα πάτερν στις επιλογές όσων κρατάνε τα ηνία του φρανσάιζ, ανέκφραστοι πρωταγωνιστές με όσο γίνεται περισσότερη έλλειψη εμπειρίας στη κλοτσοπατινάδα και στη χρήση όπλων. Οκ ο Κιάνου τουλάχιστον δεν θυμάμαι να μου προκαλούσε εγκεφαλικά με το πως κρατούσε τα όπλα, ήταν τούμπανο σε αυτό το κομμάτι. Η τύπισσα όμως σε κάποιες περιπτώσεις σκεφτόμουν μήπως έχει τρίτο μάτι στον αφαλό και σημαδεύει από εκεί.

Είδα και το Θάντερμπολτς, αν και από το τρέηλερ είχα αρχίσει τα φέησπαλμ που λίγο πολύ είναι κανόνας πλέον με τις μαρβελιές. Αλλά εδώ αν και δεν με πήρε ο ύπνος, απόρησα λίγο γιατί συνεχίζω σε κάποιες στιγμές. Η μισή ταίνια σεφερλίδικα αστεία και η άλλη μισή ψυχανάλυση ΟΛΩΝ των χαρακτήρων, γιατί φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος που γνωρίζουν να το γυρίσουν στο σοβαρό, κλάμα κι όπου βγει. Α και δεν υπήρχε καν κακός στο ταινιάκι, θα βάλουν σε άλλη ταινία είπαν. Εδώ το παίξαμε εναλλακτικοί και ο μη-κακός αποδείχθηκε θλιμμένο κουτάβι και όλοι μαζί μπήκανε σε μια μπανιέρα και κλαίγανε με λυγμούς. Με τις απαραίτητες παύσεις για να πούμε κανά λάιτ ανοργασμικό αστείο, μη θίξουμε και κανέναν. Ελπίζω να κάνουν πλάκα ότι αυτά τα κλαμμένα @#!$%$ είναι οι ΝΕΟΙ ΑΒΕΝΤΖΕΡΣ.

Κάπου ανάμεσα στα δύο προηγούμενα είδα το Tin Soldier (TO ΠΟΙΟ), μπιμουβιά άγρια, σενάριο γιούμπισοφτ, ότι ακριβώς περίμενα δηλαδή οπότε κύλισε ομαλά η φάση κι ας ένιωθα ότι είχα δει 4μισι χιλιάδες φορές τη ταίνια.

Και κλείνω εντυπωσιακά με το ίσως πιο υπεργαμάτο λάιβ άξιον ρημέη που έχει υπάρξει εκεί έξω. Η ντίσνεϊ θα έπρεπε να κρατάει σημειώσεις, αλλά οκ στα @@ τους. ΠΩΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΣΑΣ, καρέ καρέ το πήγανε, πιο πιστό στο παιδικό πεθαίνεις. Και η απόδοση των πάντων απλά τέλεια. Μου φάνηκε γελοίο όταν άκουσα ότι θα βγει ταίνια, σκεφτόμουν τους 18 χιλιάδες περίπου τρόπους που θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει καν. Ερεθίστηκα άσχημα όταν διαψεύστηκα πλήρως και δίχως οίκτο. Θα υπάρξει ρημέη και του δεύτερου μέρους, ελπίζω να έχουν στα σκαριά και το τρίτο. Που λογικά έχουν, μιας και.. φαν φακτ.. έβγαλε περισσότερα από την highest grossing μαρβελιά φέτος. HOW COOL IS THAT?

Back