Τηλεοπτικές σειρές της προκοπής

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ήταν που ήταν δύσκολα κινηματογραφίσημα αυτά τα βιβλία, τα έχει λίγο σκ@τώσει και η παραγωγή. Μου αρέσει η αλαζονεία με την οποία παίζει τον Empire ο Lee Pace, Jared Harris όπως πάντα αξιόλογος και πολύ καλή και αυτή που κάνει την Demerzel. Μετά τελείωσαν τα λεφτά και συμπλήρωσαν το υπόλοιπο καστ από τα πανέρια :p

Τεσπα, όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την σειρά με αφήνουν συναισθηματικά αδιάφορο και ο μόνος λόγος που την κουτσοβλέπω είναι το ότι είμαι scifi πρεζάκι. Σε αντίθεση πχ με το Fringe. Πέτυχα πριν κάνα μήνα εντελώς τυχαία ένα retrospective στο YT και το ξαναάρχισα και έχω δει 50 επεισόδια σε 3 εβδομάδες. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άψογο αλλά λατρεύω τόσο πολύ τους χαρακτήρες που με κάνουν να κολλάω.
δεν ήταν άψογο το fringe? Θα έπρεπε να το δείχνουν στα σχολεία! Γουόλτερ σε αγαπάμε!

δεν ήταν άψογο το fringe? Θα έπρεπε να το δείχνουν στα σχολεία! Γουόλτερ σε αγαπάμε!
Ψαχνόντουσαν με το archplot 2 σαιζόν, πολλά στοιχεία ήρθαν και έφυγαν γιατί δεν κόλλησαν ποτέ, τώρα που είμαι στο πρώτο μισό της τρίτης σαιζόν είναι το sweet spot.

Το Fringe το είχα βάλει θυμάμαι για να αναπληρώσω το κενό που μου άφησαν τα X-Files, είδα τον πρώτο κύκλο που τελειώνει και με ένα μεγάλο cliffhanger και το έβαλα στον πάγο. Όλα αυτά καμιά 15ετία πριν... Είχε ένα ενδιαφέρον αλλά το παρακολουθούσα λίγο μπλαζέ, μάλλον επειδή έκανα μονίμως συγκρίσεις με τα X-Files και δεν το άφησα να με κερδίσει με τις δικές του αρετές και χαρακτήρες. Έχει κάνα νόημα να το ξαναπιάσω, κλείνει ικανοποιητικά το σενάριο ή το βλέπεις κυρίως για τους χαρακτήρες;

Το Fringe το είχα βάλει θυμάμαι για να αναπληρώσω το κενό που μου άφησαν τα X-Files, είδα τον πρώτο κύκλο που τελειώνει και με ένα μεγάλο cliffhanger και το έβαλα στον πάγο. Όλα αυτά καμιά 15ετία πριν... Είχε ένα ενδιαφέρον αλλά το παρακολουθούσα λίγο μπλαζέ, μάλλον επειδή έκανα μονίμως συγκρίσεις με τα X-Files και δεν το άφησα να με κερδίσει με τις δικές του αρετές και χαρακτήρες. Έχει κάνα νόημα να το ξαναπιάσω, κλείνει ικανοποιητικά το σενάριο ή το βλέπεις κυρίως για τους χαρακτήρες;
Δεν θυμάμαι τέλεια τα πάντα, αλλά κάποιες σεναριακές επιλογές στην τέταρτη νομίζω σαιζόν με είχαν αφήσει κάπως. Οι χαρακτήρες είναι σίγουρα το δυνατό του σημείο με τον John Noble να δίνει ρεσιτάλ, έχει σίγουρα ένα συγκινητικό φινάλε. Όπως είπα και παραπάνω, προς το τέλος της 2ης και στην αρχή της 3ης γίνονται πολύ ωραία πραγματάκια. Είναι must-watch για τους φίλους των X-Files. Το μόνο μελανό σημείο για μένα ο Joshua Jackson που είναι πέρα για πέρα ατάλαντος αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα.

α έπαιζε και αυτός ναι :p

Τη θυμάμαι την τριάδα, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Ο Noble σίγουρα ξεχώριζε, τόσο ερμηνευτικά όσο και λόγω εκκεντρικότητας του χαρακτήρα. Αλλά πέρα από τον γιο του, ούτε και η Anna Torv μού αρέσει ιδιαίτερα ως ηθοποιός. Και στο Fringe (όσο είδα) και στο Mindhunter, που γενικά θεωρώ υπερτιμημένη σειρά (δλδ. καλή αλλά όχι εξαιρετική), και στο Last of Us - πάντα είναι λες και υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν βοηθάει που και φυσιογνωμικά μου κάνει σαν Kate Blanchett από το Temu, αυτό το κάπως μπλαζέ ύφος αλλά στο λιγότερο ταλαντούχο. 🤷‍♂️

Τη θυμάμαι την τριάδα, παρά τα χρόνια που πέρασαν. Ο Noble σίγουρα ξεχώριζε, τόσο ερμηνευτικά όσο και λόγω εκκεντρικότητας του χαρακτήρα. Αλλά πέρα από τον γιο του, ούτε και η Anna Torv μού αρέσει ιδιαίτερα ως ηθοποιός. Και στο Fringe (όσο είδα) και στο Mindhunter, που γενικά θεωρώ υπερτιμημένη σειρά (δλδ. καλή αλλά όχι εξαιρετική), και στο Last of Us - πάντα είναι λες και υποδύεται τον ίδιο χαρακτήρα. Δεν βοηθάει που και φυσιογνωμικά μου κάνει σαν Kate Blanchett από το Temu, αυτό το κάπως μπλαζέ ύφος αλλά στο λιγότερο ταλαντούχο. 🤷‍♂️
Θα σε μαλώσω γιατί άφησες έξω την Astrid, της οποίας το όνομα δεν μπορούσε να πετύχει ο Walter ούτε με σφαίρες. Μία φορά την είπε Aspirin.

Για την Torv, κρατώ επιφυλάξεις, γιατί την απαιτούσε ο ρόλος να είναι έτσι. Αν την προχωρήσεις την σειρά, θα την δεις να γίνεται άλλος άνθρωπος 😎

Το Fringe από ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της 2ης σεζόν και μετά είναι κυριολεκτικά για διαγαλαξιακό βραβείο τηλεόρασης. Αδιανόητη σειρά για όσο κράτησε.

ΥΓ. Και τεράστιο γκεστ σταρ του Peter Weller σε μια επεισοδιάρα της 3ης αν δεν απατώμαι σεζόν.

Το Fringe από ένα συγκεκριμένο επεισόδιο της 2ης σεζόν και μετά είναι κυριολεκτικά για διαγαλαξιακό βραβείο τηλεόρασης. Αδιανόητη σειρά για όσο κράτησε.

ΥΓ. Και τεράστιο γκεστ σταρ του Peter Weller σε μια επεισοδιάρα της 3ης αν δεν απατώμαι σεζόν.
Από το 2.15 και μετά ξεκινά ένα τρελό roller-coaster.

Ο Weller είναι στο 2.18

Έχει κάνει κανείς την παλικαριά να δει το Sandman S2; Δεν έχω διαβάσει ούτε κριτικές, παρά μόνο ότι θα είναι η τελευταία (πιθανώς λόγω των σκανδάλων με τον Gaiman).

φυσιογνωμικά μου κάνει σαν Kate Blanchett από το Temu, αυτό το κάπως μπλαζέ ύφος αλλά στο λιγότερο ταλαντούχο.
Κλαιω, δε θα μπορουσε να δοθει καλυτερη περιγραφη.

Έχει κάνει κανείς την παλικαριά να δει το Sandman S2; Δεν έχω διαβάσει ούτε κριτικές, παρά μόνο ότι θα είναι η τελευταία (πιθανώς λόγω των σκανδάλων με τον Gaiman).
Και εγώ δεν την έχω δει και δυστυχώς θα είναι η τελευταία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ( που θέλουμε να το αναλάβει άλλος showrunner που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το καταστρέφει?)
Από κριτικές έχω ακούσει ότι είναι καλύτερη της 1ης σεζόν

Ξαναειδα αυτες τις μερες την λιστα με τις καλυτρες σειρες The 77 Best Animated Series of All Time: ‘Daria,’ ‘Cowboy Bebop,’ ‘Scott Pilgrim Takes Off,’ and More και ξεκινησα να βλεπω το Kim Possible. Ειναι μια κοντη με κοκκινα μαλλια μαθητρια λυκειου η οποια ειναι πρακτορας και κηνυγαει τους κακκους Kim Possible - Wikipedia Kim Possible - Wikipedia

Εντωμεταξυ μολις πριν 3 εβδομαδες μιλησα σε δυο κοριτσια που ειδα να καθονται σε ενα παγκακι στο παρκο εδω στην περιοχη μου και η μια απο αυτες εμοιαζε σαν την Kim δηλαδη ηταν κοντη με κοκκινα μαλλια. Δυστυχως μου ειπε οτι δεν ενδιαφερεται. Η αλλη φιλη της μια κοντη μελαχρινη και αυτη το ιδιο ειπε οτι ουτε αυτη ενδιαφερεται.
Δάσκαλε Ορόκου Σάκι, χαίρομαι που ξεκίνησες τη καλύτερη σειρά καρτούν όλων των εποχών, και ας έχουν μουστάκι τα κορίτσια, δε μας χαλάει, δε πτοούμαστε.
Η αλήθεια είναι πως το ντύσιμο, το στυλ της Κιμ έγινε ξανά μόδα τώρα τελευταία οπότε ήδη από πέρσι βλέπω αρκετά κορτσούδια με αυτό το στυλ, και μερικά μάλιστα με κόκκινα μαλλιά σα της Κιμ.
Εμένα νομίζω μου αρέσει πιο πολύ η Σίγκο βέβαια, η λεβέντισσα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Πολύ ωραία σειρά, καλό σενάριο για καρτούν, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κυρίως οι κακοί, πολύ ωραίο γενικά όλο το art style και τα backgrounds και φυσικά εξαιρετικό intro και μουσική γενικότερα. Και οι ταινίες πάρα πολύ καλές (όχι το live action σίχαμα, οι καρτούν ταινίες που είχαν βγει τότε).

Πιστεύω ο Monkey Fist και το Κουνγκ Φου των Μαϊμούδων θα ήταν ενδιαφέρον σύμμαχος για τη Foot Clan.

Το Dexter: Resurrection, τουλάχιστον μέχρι τα μισά της 1ης σεζόν του που έχει φτάσει ως τώρα, ΓΑ-ΜΑ-ΕΙ.

Διαβάζω μάλιστα πως το ανανέωσαν και για 2η σεζόν, οπότε ευτυχώς αποφεύγουμε το άθλιο series finale προς το παρόν. Η σεζόν είναι ΕΠΟΣ. Vibes παλιού, καλού Dexter.

Δάσκαλε Ορόκου Σάκι, χαίρομαι που ξεκίνησες τη καλύτερη σειρά καρτούν όλων των εποχών, και ας έχουν μουστάκι τα κορίτσια, δε μας χαλάει, δε πτοούμαστε.
Η αλήθεια είναι πως το ντύσιμο, το στυλ της Κιμ έγινε ξανά μόδα τώρα τελευταία οπότε ήδη από πέρσι βλέπω αρκετά κορτσούδια με αυτό το στυλ, και μερικά μάλιστα με κόκκινα μαλλιά σα της Κιμ.
Εμένα νομίζω μου αρέσει πιο πολύ η Σίγκο βέβαια, η λεβέντισσα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
Πολύ ωραία σειρά, καλό σενάριο για καρτούν, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και κυρίως οι κακοί, πολύ ωραίο γενικά όλο το art style και τα backgrounds και φυσικά εξαιρετικό intro και μουσική γενικότερα. Και οι ταινίες πάρα πολύ καλές (όχι το live action σίχαμα, οι καρτούν ταινίες που είχαν βγει τότε).

Πιστεύω ο Monkey Fist και το Κουνγκ Φου των Μαϊμούδων θα ήταν ενδιαφέρον σύμμαχος για τη Foot Clan.
Ναι συμφωνω και εγω ο Monkey fisτ πρεπει να συμμαχησει μαζι μου για να σφαξουμε τις χελωνες. Μπορει να ελεγχει τις μαιμουδες και εχει εναν στρατο απο μαιμουδες ninja!!!! Αυτος ειναι!
Ειναιαλλα οι Foot Ninja μου ειναι πολυ καλυτεροι! Δεν εχω δει πολλα κοριτσια με το στυκ της Κιμ. Πως ηταν αυτα τα κοριτσια που ειδες? Δεν μπορει να εγινε τωρα μοδα αφου μιλαμε για μια σειρα που τελειωσε πριν 18 χρονια. Ναι και εμενα η She go μου αρεσει γιατι ειναι κακκια σαν εμενα. Την κιμ την μισω

Πως ηταν αυτα τα κοριτσια που ειδες? Δεν μπορει να εγινε τωρα μοδα αφου μιλαμε για μια σειρα που τελειωσε πριν 18 χρονια. Ναι και εμενα η She go μου αρεσει γιατι ειναι κακκια σαν εμενα.
Normal κορίτσια, I guess, δάσκαλε. Μπορεί η σειρά να τελείωσε πριν από 10 18 (τι λε ρε συ:eek:) χρόνια, αλλά το στυλάκι με τα εφαρμοστά μπλουζάκια, τον αφαλό απόξω (έσχατοι καιροί) και τα φαρδιά κάργκο πανταλόνια (ήμαρτον αν είναι δυνατόν) επανήλθε. Τουλάχιστον εδώ Δράμα οι μισές και παραπάνω όλο το φθινόπωρο και την άνοιξη (και κάποιες που δε νιώθουν από τσίρλα ΚΑΙ το χειμώνα) έτσι κυκλοφόραγαν.Ψήνεσαι να σου βρούμε νύφη εδώ? Δε σε χαλάνε καμιά 15 χρόνια διαφορά, υποθέτω, ε δάσκαλε? Και άμα δε σε ενοχλεί το μουστάκι στη κοπέλα τότε ακόμα πιο εύκολο να σε τακτοποιήσουμε.

Last edited:
Back