Summer Game Fest +friends: Return of the Living Nerds

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
8 ωρες και 48 λεπτα εμειναν ακομα μεχρι τηνGAMESCOM!

Το Bloodlines 2 έκανε retweet το ποστ του Πάπα οπότε λογικά θα ανακοινώσουν το release date που είχα ποστάρει στο θρεντ του.

Ανακοίνωση της βραδιάς!

99 ΛΕΠΤΑ ΜΛΚ ΜΟΥ

V2LQen2SwX3mU.webp
V2LQen2SwX3mU.webp
V2LQen2SwX3mU.webp
V2LQen2SwX3mU.webp

Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν 99 λεπτά να ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΧΑΛΑΡΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ δίχως να τρώει τσοκαριές στο κεφάλι από αλλόφρονα σύζυγο που τσιρίζει να δοκιμάσουμε ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΠΤΩΣΗ -25% ΣΤΑ H & M;

Συμβαίνουν ρε Μπίλια τέτοια πράγματα;!

Tα M&M ξέρω, άντε και το S&M από κάτι ντοκιμαντέρ. Το H&M χρειάστηκε να το γκουγκλάρω, αν και είχα μια υποψία.

ΑΡΧΙΣΕ..

tenor.gif

..το κάουταου για το πρησόου.

Το πρησόου νόμιζα ότι ο μόνος λόγος ύπαρξής του ήταν να νιώθουμε απανωτές ανατριχίλες με το γεμάτο σασπένς πρόσωπο του παρουσιαστή, αλλά το έσωσε με τα δύο παρακάτω..

Μπάνκερ κομάντερ κάτι με το πιασάρικο όνομα Planetenverteidigungskanonenkommandant, οκ PVKK. Kαι μετά σας πείραζαν τα ονόματα του Μπρα Μπρου.

Καλά όταν έπαιξε το παρακάτω, ξέχασα το από πάνω να πούμε. Truck Simulator on steroids, καλύτερο και από σεξ λέμε! Αν είναι το σεξ δηλαδή όσο γαμάτο φαίνεται στο ίντερνετ. Α ναι, Road Kings.

Kαι πάμε γοργά στο κυρίως πιάτο τώρα. Mου είχε διαφύγει ότι παρουσιαστής θα ήταν ο Τζόφρι, ένιωσα απερίγραπτη χαρά όταν αντίκρυσα τη φατσούλα του.

Last edited:
Η σελίδα του Gamescom Opening Night Live στο Steam:

Ninja gaiden 4

Και σε 2 εβδομαδες βγαινει και το Shinobi. Φαινεται τελειο πολυ καλυτερο απο το Ragebound και ειναι μονο για αρχονες αρχηγους ninja σαν εμενα!!!

Επισης ανακοινωθηκε το νεο Βatman. Θα προτιμουσα να μην ηταν lego αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο!

Πρώτο κλικ το Lordsofthefallen 2, έπικ εξκλούσιβ οπότε σβήνω τα χαρμπαχλουάγκεν που έγραψα και πάμε παρακάτω. Άσε που νόμιζα ότι είχε βγει ήδη, αλλά εκείνο ήταν κάτι σαν ρημπούτ και αυτό είναι το πραγματικό σήκουελ.. του ρημπούτ λογικά. Στον πάτο τους, όπως και να 'χει.

NEO LEGO BATMAN OMG

Toxic Commando, στο ρηβήλ το είχα προσπεράσει. Εδώ μου φάνηκε κομματάκι πιο δυνατό κι έφυγε γουίς.

Γενικά βαρέθηκα μετά, πλάκωσε πολλή τζαπανεζίλα και πήγε το σκιπ σύννεφο ενώ ροκέλαρα ασταμάτητα. Αλλά για κλείσιμο αφήνω το σήκουελ του Γουκόνγκ, το Ζονγκούι. Δεν έχω παίξει ακόμα το πρώτο, δεν ξέρω αν θα το κάνω καν, αλλά στηρίζουμε Κινέζικη Αυτοκρατορία σε κάθε ευκαιρία. Έστω στα λόγια, κάτι σαν τη φάση με τη Γάζα.

Λίγα πράγματα γενικά, σε εμένα μεγαλύτερη εντύπωση έκανε η ανακοίνωση του Dawn of War IV.

^Ενδιαφέρον. Άφησαν τη Relic και έδωσαν στην King Art (Book of Unwritten Tales, Iron Harvest). Πιθανότατα να έχουμε ένα καθαρόαιμο RTS, σε αντίθεση με το τρίτο.

To Ζero Parades μπορεί να είναι τα πάντα και τίποτα. Συντηρητική αντιγραφή του Elysium φαίνεται, μπορεί να τους έμεινε αρκετό B roll στο στούντιο ώστε να βγει τουλάχιστον αξιοπρεπές, αλλά το καλάθι είναι μικροσκοπικό.

Το Bloodlines 2 μετά το ακραίο development hell που πέρασε, δεν μου εμπνέει την παραμικρή εμπιστοσύνη. Βαϊμπάρει σκληρό eurojank και 4-παιχνίδια-σε-ένα-και-κανένα-δεν-δουλεύει-ακριβώς. Μακάρι να διαψευστώ.

Το απόλυτο highlight και γκαραντί ταμείο της έκθεσης είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ο Χίμαν και ΝΤΡΟΠΗ Μπίλια που δεν το έβαλες πιο πάνω. Μόνο φορτηγάκια και ίου ίου και μαλακίες.

φοβερη η ξανθια με τα γυαλια

Μολις 7 μηνες αφου τελειωσα ολες τις σειρες Heman ανακοινωθηκε νεο παιχνιδι!!

Back