Hollow Knight Series

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Φαακ. Σε 2 εβδομάδες;
Δε τα λένε έτσι αυτά ρε! Θέλουμε χρόνο να προετοιμαστούμε ψυχολογικά.

To Σεπτέμβρη έχουμε δηλαδή Chronos New Dawn Silenthillf Toremnted Souls 2 Hollow Knight Silksong. To Silksong δεν έχει γραφικάρες όπως τα υπόλοιπα, αλλα στο τέρας pc μου θα το βάλω 1440p120fps. Θα το παίξω πρώτο και μετά τα άλλα. Έχει πολύ σφαγή και δράση, είναι παιχνίδι για άρχοντες νίτσα σαν κ μένα. Φ

-edit το Tormented Souls τελικά είναι για Οκτώβρη, φιουυυ

Last edited:
Πωπω... Κρίνοντας από το τρεϊλέρι του Σιλκισόνγκι, έχουν να φάνε τρελό στραμπούληγμα τα δαχτυλάκια μας...

The shape of the game has been finalized for a while, Pellen said. The last year or two has been all about the details — adding small encounters, polishing everything and tying it all together.

And they’re still working to finalize things until the last possible minute. As we spoke, with Silksong a little more than three weeks out, I spotted programmer Jack Vine in the background, tweaking code for one of the game’s console ports.

Last edited:
15 εκ. πωλήσεις;;; 😮
Κάτι άλλα επιτυχημένα indie τύπου BoI, SMB, Cuphead κλπ δεν βρίσκονται καν δίπλα.

Και μιλάμε για 3 μόλις άτομα. Θα μπορούσαν απλά να μην βγάλουν τίποτα και απλά να χωθούν σε βουνά άσπρης σκόνης

Nαι αλλά τι γραφικά είναι αυτά ρε; Ίδια με το πρώτο που βγήκε πριν 30 χρόνια, νομίζω στο Σέγκα Mάστερ Σύστεμ 2 το είχα παίξει, αυτό με τον Άλεξ Κιντ στην Χώρα των Θαυμάτων! Tι παιχνιδάρα κι αυτή, κανένα ρημέηκ δεν θα την κάνουν;

Nαι αλλά τι γραφικά είναι αυτά ρε; Ίδια με το πρώτο που βγήκε πριν 30 χρόνια, νομίζω στο Σέγκα Mάστερ Σύστεμ 2 το είχα παίξει, αυτό με τον Άλεξ Κιντ στην Χώρα των Θαυμάτων! Tι παιχνιδάρα κι αυτή, κανένα ρημέηκ δεν θα την κάνουν;

Είναι τα ίδια γραφικά για να μπορούμε εμείς τα γερόντια να συνεχίσουμε να τα βλέπουμε όμορφα και κρίσπι όπως τότες, παρά την πρεσβυωπία. :Ρ

Έκανα ρηφρεσ την steam page του Silksong και είδα αυτό

Experience a stunning orchestral score! Hollow Knight’s award-winning composer, Christopher Larkin, brings melancholy melodies, symphonic strings and heart-thumping, soul strumming boss themes to the adventure.

Πωπω... Κρίνοντας από το τρεϊλέρι του Σιλκισόνγκι, έχουν να φάνε τρελό στραμπούληγμα τα δαχτυλάκια μας...
Ντρέπομαι , αλλά θα το πω. Ο λόγος που δεν έκανα τα πάντα στο Hollow knight ηταν επειδή μετά από κάποια ώρα κουραζόταν το χέρι μου...

Εγώ στο Hollow Knight έφτασα μέχρι το boss fight που είναι κάτι σαν αρένα με τρία (νομίζω) διαδοχικά bosses και εκεί πέταξα λευκή πετσέτα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απλά εγώ δεν το έχω γενικά με τα bosses στα soulslikes.

Ξανάβαλα το Χολο Ναητ και δε θυμάμαι ΤΙΠΟΤΕΣ. Θα φάμε καλά στο Σιλκσονκ

Εγώ στο Hollow Knight έφτασα μέχρι το boss fight που είναι κάτι σαν αρένα με τρία (νομίζω) διαδοχικά bosses και εκεί πέταξα λευκή πετσέτα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απλά εγώ δεν το έχω γενικά με τα bosses στα soulslikes.
Θυμάμαι τις είχα αναφέρει σε ανάρτησή μου.

Έβαλα βίντεο στο youtube, και εγώ είχα αναβαθμιστεί πολύ περισσότερο από αυτόν όταν ξαναπήγα.

Σε 1 βδομάδα από τώρα...

Τιμή nitro, ό,τι πρέπει για Day 1 (αν ισχύει). Το μόνο μου παράπονο είναι ότι εδώ κι ένα τριβδόμαδο λιώνω το παρεμφερές Prince of Persia, οπότε χρειάζομαι ένα διάλειμμα από metroidvania προτού κάνω ντου.

Back