Tony Corvus
Ancient Red Dragon
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!
The shape of the game has been finalized for a while, Pellen said. The last year or two has been all about the details — adding small encounters, polishing everything and tying it all together.
And they’re still working to finalize things until the last possible minute. As we spoke, with Silksong a little more than three weeks out, I spotted programmer Jack Vine in the background, tweaking code for one of the game’s console ports.
Nαι αλλά τι γραφικά είναι αυτά ρε; Ίδια με το πρώτο που βγήκε πριν 30 χρόνια, νομίζω στο Σέγκα Mάστερ Σύστεμ 2 το είχα παίξει, αυτό με τον Άλεξ Κιντ στην Χώρα των Θαυμάτων! Tι παιχνιδάρα κι αυτή, κανένα ρημέηκ δεν θα την κάνουν;
Ντρέπομαι , αλλά θα το πω. Ο λόγος που δεν έκανα τα πάντα στο Hollow knight ηταν επειδή μετά από κάποια ώρα κουραζόταν το χέρι μου...Πωπω... Κρίνοντας από το τρεϊλέρι του Σιλκισόνγκι, έχουν να φάνε τρελό στραμπούληγμα τα δαχτυλάκια μας...
Άλλαξε χέριΝτρέπομαι , αλλά θα το πω. Ο λόγος που δεν έκανα τα πάντα στο Hollow knight ηταν επειδή μετά από κάποια ώρα κουραζόταν το χέρι μου...
Θυμάμαι τις είχα αναφέρει σε ανάρτησή μου.Εγώ στο Hollow Knight έφτασα μέχρι το boss fight που είναι κάτι σαν αρένα με τρία (νομίζω) διαδοχικά bosses και εκεί πέταξα λευκή πετσέτα. Πάρα πολύ καλό παιχνίδι, απλά εγώ δεν το έχω γενικά με τα bosses στα soulslikes.
ragequit.gr