Where Winds Meet

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
RQδέηδες it is. Ή μάλλον RQdeides γιατί το γκεημ δεν δέχεται την γονιδιακά ανώτερη ελλάνια γλώσσα στην ονομασία του Guild.

20251116181222_1.jpg

Λογικά θα μπορείτε να το βρείτε κάπως in-game.

Το game θα το κατέτασσα πιο κοντά σε έναν συνδυασμό AssCreed Valhalla και Dark Souls, παρά σε ΜΜΟ. Το μόνο πραγματικά dubious στοιχείο που έχω βρει σε αυτό είναι το ότι υπάρχουν κυριολεκτικά AI NPCs, πρέπει να γράψεις πράγματα για να τους πείσεις και να ανεβάσεις ρεπ μαζί τους, και το γκεημ σου λέει στυγνά "συνομιλείς με ένα ΑΙ τσάτμποτ".
το πιο σημαντικό πράγμα που έχει συμβεί στα ΜΜΟ από τότε που βγήκαν και δεν μιλάει κανείς; Είναι πραγματικά το 1 και μοναδικό που μπορεί να δώσει ζωή αληθινή στο ΜΜΟ.

Aν μπορεί πραγματικά να σε κατευθύνει στο ποια κάνει τις καλύτερες πίπες στο χωριό κι ανάλογα που θα βρεις τον καλύτερο καπνό, ή να ανοίξεις κουβέντα με τον χασάπη/μάγειρα περί ακραίου βιγκανισμού και να καταφέρνεις να τον πείσεις να φτιάχνει μόνο χορτόσουπες, τότε ναι θα έχει γούστο. Αλλιώς πολύ εφέ για το τίποτα.

Διάβολε, είστε τόσο κατεστραμμένοι που μην μυρίσετε τζάνκι Κινεζιάρικο ΜΜΟ, όλοι αμέσως απάνω; Ορφανά του Πλακ Τέζερτ Δυο ρηπρηζέντ ένα πράμα;

Εδώ είναι η φάση.

ΥΓ. Να σημειωθεί επίσης για τα πρακτικά πως το κοράσιο το παρατάς σχετικά σύντομα στο πλαίσιο του Main Quest, δεν σου κολλάει από δίπλα για πάντα.

Οκ καλή η μλκ σου, αλλά ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ελπίζω αυτό να ήταν κάποιο ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΓΛΙΤΣ κι όχι κάτι που μπορείς να επαναλάβεις στο γκέημ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ. Πιάνει και στα μπος; Να το δοκιμάσουμε στον Μπρουσάρα αν είναι. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧχΧΑΧχαΧ

Στα Bosses προφανώς δεν πιάνει. Αλλά μπορείς να πετάξεις εδώ κι εκεί NPCs, και αν πεθάνουν αυξάνεται το bounty σου.

Aπάνθρωπο.

με ψησατε, κανάγιες, τ αποφασισα.
θα χωρισω ΠΕ , θα παραιτηθώ απ την δουλεια και θα ξανακαμω ινστώ.

έντι: σε άλλα νεα, το ιντερνέ παραληρει με την γκοτουμπα. βαριεμαι να βαλω ρηβγιους, πσάχτε.

Η αληθεια ειναι πως παρεξηγησα την παραμετροποιηση, καθως υπαρχουν εκδοσεις εκτος steam που ειναι "lite textured" αλλα ταυτοχρονα και παραμετροποιησιμες σε επαρκες επιπεδο.

Κατεβασα την εκδοση απο το launcher και παιζει ικανοποιητικα χωρις blooming, water-painting effects, ενω σε αυτη την εκδοση κραταει τα σωσμενα configs και σε k/m και σε gamepad.

Του εχω δωσει ακομη μια ευκαιρια, τωρα εχω παιξει κοντα 7 ωρες, οπου αρκετες απο αυτες ειναι στο να καταλαβω τι κανει το καθε τι...για καποιο λογο παρουσιαζονται τα παντα τοσο πολυπλοκα, ενω το gameplay φαινεται να ειναι σχετικα απλο. Περα απο τη αρχικη μου απογοητευση και νευρα, φαινεται πως ο μαλακτης βρηκε κατι καλο

Μην ξεχάσετε να ψάξετε το Guild για να μου πείτε αν εμφανίζεται, τα κορίτσια εδώ στις πισίνες στο Guildhouse μπανιαρίζονται μόνα τους προς το παρόν.

20251118100257_1.jpg

Δεν έχω καταλάβει βέβαια το μουλτι στοιχείο. Είναι server agnostic η φάση με τα guild? Πώς σκατα βλέπεις σε ποιο σέρβερ είσαι;

Ψες βράδυ ανακάλυψα πως αν πας στη "μεγάλη" πόλη του Chapter 2 και βγεις από το Solo Mode το παιχνίδι διαθέτει αγορά commodities με τιμές που καθορίζονται από την αγορά και τη ζήτηση των παικτών, άρα μπορείς να κάνεις RP έμπορο και να βγάζεις λεφτά από εκεί. Επίσης μπορείς να αγοράσεις σπίτια στην μεγάλη πόλη και να τα σετάρεις ως έδρα της επιχείρησής σου, με το μεγαλύτερο εξ αυτών να εχει και σταύλο για άλογα ώστε να πουλάς τα άλογα που εξημερώνεις στη φύση.

Επίσης μες στα σπίτια έχεις και προαιρετικό building σκέλος όπου χτίζεις ντουβάρια και έπιπλα όπως στο Fallout 4.

"ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΚΕΗΜ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ" είπαμε σήμερα? Ας το ξαναπούμε.

Back