Τσάμπα παιχνίδια

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δυστυχώς δεν έχει τα expansions αλλά καλή περίπτωση. Ειδικά το Eastern Realms πολύ καλό για όποιον θέλει να επενδύσει κάτι.

Χαχ; που το είχα μαζέψει και το έχω ; 😅

Κ εγω πρεπει να ειχα ξοδεψει κανα τριευρο για να το παρω προ καιρου. Εννοειται οτι δεν το εχω ακομα ξεκινησει.

Χαρίζω τα παρακάτω παιχνίδια. Όποιος τα θέλει ας στείλει μήνυμα.

Middle-Earth: Shadow of War Definitive Edition
Batman: Arkham Knight Premium Edition
Batman: Arkham Origins
MORTAL KOMBAT XL
Batman: Arkham City - Game of the Year Edition
Batman: Arkham Asylum Game of the Year Edition
Injustice Gods Among Us Ultimate Edition
Prey
King of Dragon Pass

Last edited:
Γλυκοκοιταζω τα batman αλλά επειδή το backlog είναι ήδη μεγάλο ας τα πάρει άλλος. Ευχαριστούμε

Παρομοίως για το King of Dragon Pass, θα το ήθελα, αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον που θα το ξεκινήσει άμεσα. Ευχαριστούμε!

Θα ήθελα το Batman Origins αν υπάρχει ακόμα.

Edit: Ευχαριστώ!

Last edited:
@lich king επειδή δε βλέπω να συγκινείται κανείς, δεν θα με χαλούσε η ντεφίνιτιβ του Μιντλ Ερθ να συμπληρώσω τα ντηελσί. Και τώρα που γυρνάει κι επειδή έχω 340 χρόνια να παίξω κάτι σε μορταλκόμπατ, καλοδεχούμενο και το Ιντζάστις 2. Αν κάποιο τσουτσέκι με αφορμή το ποστ μου αποφασίσει ότι θέλει το Μιντλ Ερθ ας το πει, γιατί το έχω λιώσει και το θέλω μόνο για τα στόρι εξπάσια και το ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ 100%.

Amazon prime gaming, τώρα Luna, το έχουν κλάσει λίγο ε; όλο σαχλαμάρες δίνει τελευταία :p

Amazon prime gaming, τώρα Luna, το έχουν κλάσει λίγο ε; όλο σαχλαμάρες δίνει τελευταία :p
Γιατι δεν σου αρεσουν τα ΝτιΕνΝτι πεντηκονταετιας; :devilish:

Back