Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πώς και το έπαθαν. Λογικά ψάχνουν κι αυτοί βαλβίδα εκτόνωσης, όπως η επικείμενη εισβολή του Τραμπ στο Ιράν.

Εντάξει δεν πέφτουμε κι από τα σύννεφα. Ο Αντρίκος είναι γνωστή λέρα.

Συγγνώμη που πετάω τέτοια εν μέσω κωμωδιας

Επειδή είμαι ανώμαλος,έβλεπα ζωντανά την ομιλία της κυρά Φον Ντε Λαιν, απορώ κάθε φορά με το ύφος της. Κυριολεκτικά εκλεγμένη από μόνη της, κουνάει το δάχτυλο και μας μιλάει σαν ένας Χιτλερ χωρίς πουλί. Εμετός στην κυριολεξία.

Συγγνώμη που πετάω τέτοια εν μέσω κωμωδιας

Επειδή είμαι ανώμαλος,έβλεπα ζωντανά την ομιλία της κυρά Φον Ντε Λαιν, απορώ κάθε φορά με το ύφος της. Κυριολεκτικά εκλεγμένη από μόνη της, κουνάει το δάχτυλο και μας μιλάει σαν ένας Χιτλερ χωρίς πουλί. Εμετός στην κυριολεξία.
δεν ξέρω γιατί το κουράζουμε τόσο, συμφωνώ με Βαρουφάκη, ή θα γίνουμε federation ή ας το κλείσουμε το μπουρδέλο.

δεν ξέρω γιατί το κουράζουμε τόσο, συμφωνώ με Βαρουφάκη, ή θα γίνουμε federation ή ας το κλείσουμε το μπουρδέλο.
Αντε και εγινες federation, abomination, βαλε ο,τι μαρκιζα θες, τι θα αλλαξει επι της ουσιας; Παλι θα εχεις κρατη με ξεχωριστες αναγκες και φιλοδοξιες, ασυμβατα και ανταγωνιστικα μεταξυ τους

Θα αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως οι ονομασίες και επίσης μετά θα γίνουμε όντως η φαβέλα της Ευρώπης.

Το πρόβλημα της ευρώπης δεν είναι η ενοποίηση, είναι η ιδεολογία. Με αυτά τα μυαλά περισσότερη ενοποίηση μόνο πολύ χειρότερα θα τα κάνει τα πράγματα. Και θα χρειαστούν πολύ δυνατά χαστούκια σε αυτούς που μάς οδηγούν στην καταστροφή.

Αντε και εγινες federation, abomination, βαλε ο,τι μαρκιζα θες, τι θα αλλαξει επι της ουσιας; Παλι θα εχεις κρατη με ξεχωριστες αναγκες και φιλοδοξιες, ασυμβατα και ανταγωνιστικα μεταξυ τους
δες πως δουλεύουν οι πολιτείες των ΗΠΑ. Το μόνο κοινό που έχουν είναι η γλώσσα.

Θα αλλάξουν κάποια πράγματα, όπως οι ονομασίες και επίσης μετά θα γίνουμε όντως η φαβέλα της Ευρώπης.
Τέξας να μην γίνουμε και όλα πόπα, λογικά κάτι σε Puerto Rico

Κάτι σε Χαβάη μας βλέπω, και καλά 100% τουριστικός προορισμός.
Αυτό σκέφτηκα στην αρχή, αλλά δεν νομίζω να περνάμε τόσο καλά όσο οι Χαβανέζοι :p Και το Puerto Rico είναι πιο κοντά οικονομικοπολιτικά στην καταστασή μας,

Από την άλλη η Χαβάη είναι αυτή που είναι γιατί έχει πέσει πολύ στρατιωτικό χρήμα για να επεκτείνουν οι ΗΠΑ την επιρροή τους προς τον Ειρηνικό, δεν διαφέρει με την θέση της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο για τα συμφέροντα της ΕΕ.

Θα δείξει, άλλωστε κανένα από τα σενάρια δεν είναι ιδανικά, ιδανικό θα ήταν να γινόμασταν Καλιφόρνια, και εκεί σταφίδα έχουν άλλωστε :p

Επιμένω
h50-poster-89ab4d18.jpg

Πέθανα με John Oliver που ασχολήθηκε εκτεταμένα με την Kristi Noem, νυν διευθύντρια του Homeland Security. Στο παρελθόν ως κυβερνήτρια της Νότιας (Ντα)κότας έβγαλε ένα σωρό βιντεάκια για να προσελκύσει εργαζόμενους, όπου και καλά πήγαινε εκείνη με το νύχι και το μαλλί να βοηθήσει γιατί έλειπαν άτομα.

Είναι ουσιαστικά πίσω από το ICE και όλο το κομφούζιο που επικρατεί τους τελευταίους μήνες στην Αμερική.

Πίστεψέ με Νιτρε. Δεν θες να μείνεις στην Χαβάη. Καλύτερα Πουέρτο Ρίκο παρά Χαβάη.
Βέβαια με την τιμή των ναρκωτικών μάλλον θα πάμε σε κλασσική λατινοαμερικάνικη εκδοχή που είναι και θέρετρο. Σε κάθε περίπτωση, η ζωή για τους ντόπιους θα είναι ασύμφορη και η ύπαρξή μας θα είναι μόνο για σερβίρουμε κοκτέιλς στους τουρίστες. Αυτό για όσο το επιτρέπει το κλίμα βέβαια.

Πίστεψέ με Νιτρε. Δεν θες να μείνεις στην Χαβάη. Καλύτερα Πουέρτο Ρίκο παρά Χαβάη.
Βέβαια με την τιμή των ναρκωτικών μάλλον θα πάμε σε κλασσική λατινοαμερικάνικη εκδοχή που είναι και θέρετρο. Σε κάθε περίπτωση, η ζωή για τους ντόπιους θα είναι ασύμφορη και η ύπαρξή μας θα είναι μόνο για σερβίρουμε κοκτέιλς στους τουρίστες. Αυτό για όσο το επιτρέπει το κλίμα βέβαια.
Μόλις περιέγραψες την Φλόριντα

Εχει τουρισμό λόγω παραλιών και ήλιου, μόνιμο πληθυσμό αποτελούμενο απο κυρ Παντελήδες και γιαγιάδες, έχει παράνομους μετανάστες, ψηφίζουν μπετό (ακρο)δεξιά και λόγω της κλιματικής αλλαγής θα μας αποχαιρετίσουν σύντομα.

Back