Τα καλύτερα horror games για PC (άντε και σε κονσόλα αν αξίζει)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Holy. Shit. Κυκλοφόρησε πραγματικά.

#Φιλεφιλεθυμασαιτοgreenlight #Itsbeen142years

Αρκετα καλό horror game με RPG στοιχεία που βασίζεται στην ομότιτλη ιστορια του Lovecraft.
Το βάζει αρκετές φορές το fanatical στο bundle του ενός ευρώ.

Παραδόξως (γιατί νομίζω ότι οι πωλήσεις του προηγούμενου δεν πρέπει να ήταν και ιδιαίτερα καλές), έρχεται 3ο μέρος

Ελπίζω να μην είναι στο ίδιο χάλι κατά το λανσάρισμα.

Δεν ήταν μόνο το λανσάρισμα. Το δεύτερο το θεωρώ πολύ κατώτερο από το πρώτο και δεν έβγαζε και νόημα η ιστορία. Δλδ πραγματικά, έχουν συναντήσει ποτέ έφηβες;

Ειχα δει ενα video για το παιχνιδι που ισχυριζονταν οτι το παιχνιδι ειναι γεματο ακραιους , ποικιλομορφους, θανατους και οτι απλα ηταν ενα φετιχ καμουφλαρισμενο ως παιχνιδι. Ποσο ισχυει δεν το γνωιρζω.

2d action παιχνιδι επεριεασμενο απο το Friday 13th. Αξιζει αν το βρειτε σε χαμηλη τιμη.

Ο developer εχει φτιαξει και αλλα παιχνιδια που ειναι επιρεασμενα απο ταινιες και παιχνιδια τον 80s και 90s.

Εχω τερματισει και το παρακατω.

Πιο πολυ μοιαζει με visual novel. H ιστορια ειναι υπερβολικα linear, και το gameplay υπερβολικα αυτο.
Θυμιζει την ταινια ''Terrifier''

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Lovecraftian game; Ασχέτως είδους και χρονολογίας.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το καλύτερο Lovecraftian game; Ασχέτως είδους και χρονολογίας.

Μου είχε αρέσει αρκετά το παλιό adventure Prisoner of Ice, ενώ έχω καλές αναμνήσεις και από το Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth. Έχω αγοράσει και το Sinking City αλλά δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ.

Back