Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
όταν από το 60 στήνεις λεωφορείο βαζεις αμυντικούς ιστορίες η Αγγλία φλέρταρε επικίνδυνα με αυτό που έγινε. Πάνε τώρα σπίτι για ακόμα μια φορά.
 
βατερλω του τουχελ. φαινοταν εντελως ξεκαθαρα τι ακριβως θα γινει. μεχρι κι ο ΠΕ το ειδε πριν συμβει, τι να λεμε τωρα?
εντελως ανεξηγητη αποφαση. κι ευτυχως τελειωσε στην κανονικη διαρκεια. δεν ειχε τιποτα να περιμενει η αγγλια. ο τουχελ με τις αλλαγες του ειχε ηδη ξεγυμνωσει απ ολο το κεντρο την ομαδα κι ειχε ριξει μεσα αμυντικους ξυλοκοπους.

θα τρωγε 2 στην παραταση η θ αποκλειοτανε στα πεναλτις χαλαρα. κριμα.

στηριζωμε γερα το πουλαιν ισπανια την κυριακη.

αβανεζο, μη μασας. ειναι ωραια η γλυκια προζμονη σε καθε τουρνουα. αρκει να το σηκωσωμε καποια στιγμη εν ζωη κι οχι να ψαχνωμε στρημινγκ στα συνεφα του παραδεισου εσυ και στα καζανια της κολασεως εγω.


εντιτ: ο φουστης ο κοντος εκανε ΕΚΕΙΝΗ την σεντρα στον λαουτάρο με το δεξι ρε μλκς, αν εχετε το θεο σας δηλαδη.
 
Τι 30, τι 60, τι 64! Το επόμενο είναι δικό μας! Τέλος!

Ελπίζω τουλάχιστον ο Τούχελ να πάει στο δικό του home και να μην γυρίσει! Τραγικός! Λίγο μάνατζερ να χεις παίξει, ξέρεις ότι στο χουν γυρίσει το ματς αν βάλεις 400 αμυντικούς μέσα στο τέρμα σου από το 60! Η ποντικομαμή! Σταδιάλα!
Άγγλο θέλω στον πάγκο αλλιώς δουλειά δεν γίνεται! Eddie ακούς?! Άσε το νεόκαστρο και πάρε τη σωστή απόφαση! Έχεις ραντεβού με την ιστορία!

Its coming home! Το 2030!
 
Χε, χε! Γι' αυτό αγαπάμε αυτήν την ομάδα! Γιατί καταφέρνει να βρίσκει τρόπους για να αποκλειστεί. Με 2 ασίστ του Μέσι και μάλιστα η 2η με το δεξί σέντρα διαβήτη.

Αν και να πω την αλήθεια αν πέρναγε η Αγγλία το πιθανότερο να έτρωγε 4 από την Ισπανία. Τουλάχιστον η Αργεντινή μάλλον θα τους ρίξει και καμιά κλωτσιά.

Επίσης. Back to back τελικούς. Μαραντόνα '86 (το σήκωσε) & '90 (δεν το σήκωσε). Μέσι '22 (το σήκωσε) & '26 (?).
 
Μόνο ένας άνθρωπος μπορεί να οδηγήσει την Αγγλία στο τρόπαιο.

4debe6d6-4461418.jpg
 
ας φυγει απ την εθνικη κι ας παει και στο πρασινο ακρωτηρι.

αβανεζο, μονο με μαικ μπασετ θα το σηκωσει η αγγλια. αρκετα γιναμε ουρά στα μοντερνα συστηματα και στις μπιλντ απ μαλακιτσες.
ρε, FOUR FOUR FUCKING TWO, λέμε.
 
Άγγλο θέλω στον πάγκο αλλιώς δουλειά δεν γίνεται! Eddie ακούς?! Άσε το νεόκαστρο και πάρε τη σωστή απόφαση! Έχεις ραντεβού με την ιστορία!

Άσε βρε τον Εντι εκεί που είναι, έχει αποστολή να μας βγάλει πάλι τσουλου και να πάρουμε και το FA.
 
Θα το πω πριν τον τελικό. Δεν ξέρω ποιός θα κερδίσει. Μάλλον η Ισπανία.

ΑΛΛΑ. Δεν με νοιάζει, το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτός ο κοντός μάγος θα κλείσει την καριέρα του μ' έναν ακόμα τελικό. Και μάλιστα στα 39 του να είναι ο καλύτερος παίχτης. Πρώτος σε γκολ, ασίστ, ντρίπλες και δεν ξέρω κι εγώ σε ποια άλλα στατιστικά. Στα 39 του. Δεν κάνει ένα απλό τουρνουά ως τοτέμ/αρχηγός. Αλλά ως ένας πραγματικός ηγέτης, ως ένας από τους καλύτερους παίχτες. Μην αρχίσουμε να λέμε ο Μαραντόνα ή ο Πελέ ήταν καλύτεροι. Ναι μπορεί. Δεν ξέρω. Απλά νιώθω τυχερός που τον έζησα στα ντουζένια του. Τότε που πέρναγε την μπάλα από την μύτη της βελόνας. Τότε που έκανε κάτι κι έχανες ένα χτύπο από την καρδιά σου και σου κοβόταν η αναπνοή. Σ' ευχαριστώ ρε κοντέ. Και να μην είχε κερδίσει ούτε ένα παγκόσμιο και πάλι θα ήταν ένας legendary παίχτης. Ένας από τους καλύτερους που εμφανίστηκαν ποτέ.
 
Εχμμ... Και μαρκάρει. Όχι σαν αμυντικός αλλά μαρκάρει. Κι είναι 39 και χρειάζεται να κάνει και συντήρηση. Ο Mbabe που είναι 27 δεν έχει ούτε ένα τάκλιν ή κλέψιμο.
 
Ρε γμτ, το BBC βγάζει διορατικότατες κάρτες στατιστικών για διάφορα πράγματα. Εν προκειμένω, ο Messi είναι σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες υψηλότερα από το προηγούμενο Μουντιάλ, πλην της απόστασης που διανύει (αν θυμάμαι καλά), οπότε είναι πολύ πιο αποτελεσματικός. Ακόμη και χωρίς το συγκριτικό, ο τύπος στα 39 του κοιτάει όλο το γήπεδο και βλέπει ποδόσφαιρο, δεν περιμένει να του έρθει η μπάλα σαν τον CR7 (που ήταν επιδραστικός με τον αρνητικό/θετικό τρόπο του):

1784285501114.png

Παράλληλα ο Mbappe ήταν μακράν ο χειρότερος παίκτης σε αμυντικές προσπάθειες σε όλο το τουρνουά, κάτω και από τους τερματοφύλακες (νομίζω είχε κάνει μόνο 1 contest). Συνάδει με το πώς έχει παίξει στη Ρεάλ τον τελευταίο καιρό, ελπίζω να το δει και να βελτιωθεί.
 
Back
Top