Τα καλύτερα του 2019 για το Opencritic

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Admiral

Ancient Red Dragon
Staff member
screenshot2019-12-25am8kyu.jpg

Πρωτάθλημα για την Capcom, Champions League για το Disco Elysium. Καλή χρονιά για την Nintendo κατά τα φαινόμενα.

Disco Elysium και Sekiro θα ήθελα πολύ να παίξω κάποια στιγμή. Κατά τα λοιπά, με ιδιαίτερη χαρά βλέπω το Link's Awakening Remake στη λίστα, είναι πραγματικό διαμάντι.

Το Opencritic θυμήστε μου λίγο, είναι αντίστοιχο του MC με μικρότερα sites ή είναι κυρίως influencers;
Τα Asgard's Wraith και Manifold Garden πρέπει να μου είχαν διαφύγει, δεν τα ήξερα καν,,,
Από τα υπόλοιπα, εντάξει DMC 5, Disco, Slay the Spire και Sekiro θέλω σίγουρα να δω κάποια στιγμή.

Το Opencritic θυμήστε μου λίγο, είναι αντίστοιχο του MC με μικρότερα sites ή είναι κυρίως influencers;
Τα Asgard's Wraith και Manifold Garden πρέπει να μου είχαν διαφύγει, δεν τα ήξερα καν,,,
Από τα υπόλοιπα, εντάξει DMC 5, Disco, Slay the Spire και Sekiro θέλω σίγουρα να δω κάποια στιγμή.

Asgard's Wrath είναι VR και Manifold Garden είναι Σουινοτσολιάδες, γι' αυτό δεν το έχεις ακούσει 😁. Το Opencritic είναι σαν το Metacritic, δεν ξέρω τι ουσιαστικές διαφορές έχουν.

Το Opencritic αν δεν απατώμαι ομαδοποιεί τα σκορ για όλες τις πλατφόρμες (σε αντίθεση με το MC που έχει ξεχωριστά σκορ για PC και κονσόλες), και περιέχει και βαθμολογίες από youtubers/streamer/whatever. Αρκετά μοντέρνο το σαιτ του και προσφέρει διάφορες μαλαγανιές (πχ καμπύλες βαθμολόγησης που σου δείχνουν τη διασπορά των βαθμών) αλλά θέλει ακόμα ψωμιά για να φτάσει το MC.

Back