lelos kounelos
Tarrasque
επειδη θελω να πεσω, σε αυτες που ανεβαινουν, για να κουτρουβαλαω για παντα.Κυλιόμενες σκάλες που κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν; :Ρ
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!επειδη θελω να πεσω, σε αυτες που ανεβαινουν, για να κουτρουβαλαω για παντα.Κυλιόμενες σκάλες που κατεβαίνουν ή ανεβαίνουν; :Ρ
επειδη θελω να πεσω, σε αυτες που ανεβαινουν, για να κουτρουβαλαω για παντα.
επειδη θελω να πεσω, σε αυτες που ανεβαινουν, για να κουτρουβαλαω για παντα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας η φραγή στους 5ψήφιους αριθμούς δεν αφορά τον αριθμό αίτησης μετακίνησης 13033.
Τι ισχύει σε περίπτωση φραγής 5ψηφιων
Η αποστολή & λήψη SMS από και προς το 5ψηφιο 13033:
- Πραγματοποιείται ακόμη κι αν υπάρχει φραγή δικτύου σε όλα τα 5ψήφια
- Είναι δωρεάν για όλους
Για SMS στο 13033 πρέπει να είναι βέβαιο ότι:
- Δεν έχει πραγματοποιηθεί φραγή στη σύνδεσή σου λόγω οφειλών (συνδρομητές συμβολαίων)
- Έχει γίνει ανανέωση υπολοίπου τους τελευταίους 2 μήνες (συνδρομητές καρτοκινητής).
Μου έχει συμβεί και σε μένα. Λογικά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις ανοιχτά δεδομένα ή σύνδεση με wifi, σωστά;επίσης φυσικά και μας ακούει το κινητό και τα περνάει όλα facebook κτλ, το έπαθα μια... λέω έτυχε. Το έπαθα 2, λέω ψυχολογικό είναι απλά δεν θα πρόσεχα αυτές τις διαφημίσεις αν δεν είχα στο μυαλό μου το προϊόν, ε πριν μερικούς μήνες μόλις είχα πάρει την γυναίκα από το ΚΤΕΛ και καθώς ανηφορίζαμε για το σπίτι, της είπα μια σκέψη μου της στιγμής ότι σκεφτόμουν να πάρω φακούς επαφής γιατί δε μπορώ να βάλω γυαλιά ηλίου αλλιώς, κάτι που δεν είχα googlάρει ή ψάξει με κάποιον άλλο τρόπο.
Ε... βάραγε μια εβδομάδα διαφημίσεις για φακούς επαφής, facebook, google, μόνο πλανόδιος δεν πέρασε...
δεν ξέρω, είμαι μόνιμα online για επαγγελματικούς λόγους (και προσωπικούς αλλά κυρίως θέλω πρόσβαση στο email του γραφείου).Μου έχει συμβεί και σε μένα. Λογικά για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις ανοιχτά δεδομένα ή σύνδεση με wifi, σωστά;
Παράξενο. Λογικό το αν ανοίξω δεδομένα σε νέα περιοχή να στείλει από μόνο του την τοποθεσία μου αλλά το πώς έφτασα εκεί και από που πέρασα για να φτάσω στο επιθυμητό μέρος δεν μπορεί να γίνεται. Τουλάχιστον όχι με ακρίβεια μιας και θα μπορούσε απλά να κάνει υποθέσεις για το πώς έφτασα εκεί.Μην ανησυχείς, ακόμη και αν έχεις το κινητό σε λειτουργία πτήσης (όλα κλειστά δηλαδή), μόλις συνδεθείς θα στείλει πολύ πράμα.......
Είχα δει κάτι έρευνες οτι ακόμη και με κλειστό gps και λειτουργία πτήσης, μόλις πας online στέλνει κανονικά τις τοποθεσίες που πέρασες. Νομίζω το ίδιο ισχύει και για τα ads αλλά δεν είμαι 1οο% σίγουρος.
Το συμπέρασμα απλο: Δεν έχει μόνο το steam offline mode.....
Παράξενο. Λογικό το αν ανοίξω δεδομένα σε νέα περιοχή να στείλει από μόνο του την τοποθεσία μου αλλά το πώς έφτασα εκεί και από που πέρασα για να φτάσω στο επιθυμητό μέρος δεν μπορεί να γίνεται. Τουλάχιστον όχι με ακρίβεια μιας και θα μπορούσε απλά να κάνει υποθέσεις για το πώς έφτασα εκεί.
Αλλά ακομη και όταν συνομιλώ offline, το κινητό συνεχίζει να καταγράφει;