Γεια χαρά!
Έκανα τις δοκιμές μου με το Demon's Souls και τον RPCS3 emulator και νομίζω ότι τα κατάφερα με τα settings. Παίζω σε Upscaling 1080 με 60fps χωρίς σπασίματα στην εικόνα και στον ήχο και χωρίς fps drop σε ανοιχτούς χώρους και όταν σπάω αντικείμενα rollάροντας και χωρίς προβλήματα όταν κάνω alt+tab και κοιτάω άλλα προγράμματα που τρέχουν συγχρόνως.
To setup του υπολογιστή μου
Τα settings μου (κουστουμαρισμένα για Ryzen) στο RPCS3
Για να κάνετε μια από τα ίδια, θα χρειαστείτε:
Αν ξεχνάω κάτι, θα το συμπληρώσω μετά.
Έκανα τις δοκιμές μου με το Demon's Souls και τον RPCS3 emulator και νομίζω ότι τα κατάφερα με τα settings. Παίζω σε Upscaling 1080 με 60fps χωρίς σπασίματα στην εικόνα και στον ήχο και χωρίς fps drop σε ανοιχτούς χώρους και όταν σπάω αντικείμενα rollάροντας και χωρίς προβλήματα όταν κάνω alt+tab και κοιτάω άλλα προγράμματα που τρέχουν συγχρόνως.
To setup του υπολογιστή μου
- CPU: AMD Ryzen 7 3700X
- Motherboard: Asus ROG Crosshair VIII Hero X570
- Memory: Corsair Dominator Platinum 32GB DDR4-3200MHz
- Storage: Samsung 970 Evo plus M.2 500GB NVMe
- Video Card: Sapphire ATI Radeon RX 5700 XT 8GB DDR6
Τα settings μου (κουστουμαρισμένα για Ryzen) στο RPCS3
Για να κάνετε μια από τα ίδια, θα χρειαστείτε:
- Τον emulator RPCS3 Sony PlayStation 3 Emulator (τον πετάτε σε έναν φάκελο που θέλετε και τον τρέχετε)
- Το τελευταίο official Firmware του PS3 PS3 System Software (μέσα από τον emulator, το installάρετε πηγαίνοντας File/Install Firmware και επιλέγοντας το αρχείο που κατεβάσατε από την σελίδα του PS3.
- Το παιχνίδι φυσικά που θα βρείτε από το OFFICIAL ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ DVD ΣΑΣ ΓΚΟΥΧ ΓΚΟΥΧ. Θα πρέπει να έχετε ένα folder που να έχει κάτι τέτοιο και μέσα να έχει κάτι τέτοιο Αυτό το folder π.χ. BLES00932 θα πρέπει να τοποθετηθεί στον φάκελο του emulator, στο dev_hdd0m, στο disc D:\PS3 Emulator\dev_hdd0\disc. Κατόπιν, από τον emulator, File/Boot Game επιλέγετε τον φάκελο του παιχνιδιού.
- Αν χρειαστεί, θα πρέπει να installάρετε το τελευταίο patch του παιχνιδιού π.χ. από εδώ PS3 Updates ( | BCAS20071 - Demon's Souls ). Τοποθετείτε το αρχείο στο disc και τρέχετε από το μενού του emulator File/Instal .pkg
- Αφού bootάρετε το παιχνίδι, κάνοντας δεξί click πάνω του και επιλέγοντας "Change Custom Configuration" μπορείτε να κάνετε τις αλλαγές που σας δείχνω στα screenshots (ή παρόμοιες, ανάλογα με το σύστημά σας). Επίσης, με δεξί κλικ πάνω στο παιχνίδι, Open Custom Config Folder και edit στο π.χ. config_BLES00932.yml, καλό είναι στην τελευταία σειρά να προσθέσετε το Log: {sceNp: Fatal} όπως βλέπετε στο αντίστοιχο screenshot. Μετά, κάθε φορά που ανοίγετε το παιχνίδι, θα πρέπει να το κάνετε με δεξί κλικ πάνω του και Boot with Custom Configuration.
- Χύμα μέσα στο folder του emulator, ρίχνετε το mod για τα 60fps του Demon's Souls (patch.yml Filebin :: bin 1xz6g7o22s2lh9at) και δεν χρειάζεται κάτι άλλο.
Αν ξεχνάω κάτι, θα το συμπληρώσω μετά.
Last edited: