POLL: How long to beat (μην παει το μυαλο σας στο πονηρο!)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Πόσο σας παίρνει η ολοκλήρωση ενος παιχνιδιού για το τερματισμό του;

• Περιπου με οσο χρονο αναφερουν οι devs

• Πολύ συχνα πιο rushed απο το αναμενομενο

• Με το πασο μου για τη φαση μου (συνηθως διπλασιο χρονο απο τον αναμενομενο)

• Ειμαι speedrunner

• Τα κάνω όλα στο παιχνίδι με την ησυχία μου, χωρίς όμως μέχρι του σημείου να περιπλανιέμαι άσκοπα

Results are only viewable after voting.
Δεν καταλαβαίνω το τελευταίο ερώτημα στο πρώτο post.
Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ολοκληρώσεις ένα παιχνίδι, πέρα από το 100% achievements;

Όσον αφορά το poll, στα περισσότερα παιχνίδια που παίζω θα κάνω πρώτα όλα τα υπόλοιπα, όπως side quests, πριν προχωρήσω στο main story και την ολοκλήρωση του game. Τα achievements που απαιτούν grinding δεν με ενοχλούν τόσο όσο αυτά που είναι multiplayer σε κατεξοχήν single player games. Πόσες φορές έχω ψάξει άλλους καμένους για να κάνουμε boost τέτοιου τύπου achievements...

Συνήθως παίρνω το χρόνο μου και το απολαμβάνω. Κάνω σίγουρα περισσότερες ώρες από το αναμενόμενο, είτε γιατί παραψάχνω είτε γιατί το ρίχνω στο alt tab. Το how long to beat το χρησιμοποιώ για να πάρω έναν μπούσουλα για ένα παιχνίδι. Πολλές φορές όταν έχω όρεξη για κάτι μικρό το κοιτάζω εκεί για να πάρω μια ιδέα. Ο μόνος λόγος να βιαστώ σε κάποιο είναι να έχει αρχίσει να με κουράζει, οπότε από το να το παρατήσω προτιμώ να το πάω λίγο πιο γρήγορα από όσο θα το πήγαινα.

Δεν έχω ιδέα τι να απαντήσω. Κάποια παιχνίδια όπως το Rocketbirds Hardboiled Chicken και Doom2016 τα πήρα νεράκι γιατί με τράβαγαν να τα πάω γρήγορα. Πχ από ότι βλέπω το πρώτο το βγάζει 3,5 με 4,5 ώρες ενώ εγώ το κατέβασα και το απόλαυσα φουλ σε 3,1 ώρες δε νομίζω ότι έκανα skip τίποτα, αλλά και τdoom βλέπω που εγώ δεν χάζευα τριγύρω βλέπω με βγάζει στο main+extras με τις 16 ώρες μου.
Τώρα βλέπω βέβαια ότι στο Witcher 1 λέει main story 35 ώρες και εγώ το κατέβασα με το πάσο μου στις 22... τελικά τι είναι το πάσο του καθενός ε;

Τώρα από το τι πάω με το πάσο μου, θα έλεγα το Witcher 3 το πάω χαλαρά, κάνω side quests, αν βρεθώ σε περιοχή με το main story το προχωράω και αυτό, αλλά κάνω πολύ εξερεύνηση με αποτέλεσμα να είμαι 27H και να έχω πάει στο 1/4 των ? marks του Valen, και σκοπεύω να πάω σε όλα.

Από την άλλη σκέφτομαι και το Pillars που ναι μεν δεν κυνήγησα τίποτα achivments, από την άλλη έχω 72 ώρες γιατί σήκωσα κάθε πέτρα που βρήκα, αν και θα ήθελα να εξερευνήσω και τα stories όλων όσων μάζεψα ως companions, αυτό το πήγα γρήγορα, αλλά σήκωσα κάθε πέτρα απλά με το 2Χ speed σχεδόν μόνιμα ανοιχτό.

Μπέρδεμα, πάντως νομίζω ότι όπως και να το κάνουμε αν μπούμε στο τριπάκι να μετρήσουμε ώρες, έχουμε μπει στο ψυχαναγκαστικό άσχετα πως παίζουμε.

Αναλογα το γκειμ (και τις περιστασεις) βασικα, ποσο θα με τραβηξει.
Βαζω ενα γκειμ με σκοπο να δω οτι εχει να προσφερει, σε αλλα που με καλυπτουν απολυτα γραφει ενα πλεηθρου 250 ωρες γιατι εξερευνω καθε τρυπα, αλλα ξεκιναω με το ιδιο σκεπτικο καταληγουν επαναλαμβανομενα και στο τελος βγαζω απλα το μειν στορυ, κανα 2 τα εχω παρατησει γιατι ηταν χαλια, υπαρχουν και 1-2 που μπηκαν αδοξα στο περιθωριο (επειδη πχ βγηκε ενα αλλο που με ενδιεφερε περισσοτερο) και το πλεηθρου πηρε περισσοτερες απο το "κανονικο" ωρες.

Με 3.8% του πληθυσμου να ειναι εξαιρετικα hardcore, 7,7% να ειναι εντος των οριων που θετει η κοινωνια και 53,8% να ειναι ας σπαμαρω το jump, η πριγκιπισσα μπορει να περιμενει. Ευκολα καταλαβαινω γιατι παιζουν παιχνιδια στις συλλογες σας τα οποια ξεχαστηκαν απο τον πλανητη, πριν τα ακουμπησετε.

How long to beat? Τι είναι αυτό; Τρώγεται;...

Παιχνίδια είναι, δεν είναι αγώνας δρόμου (ούτε 100άρι ούτε μαραθώνιος). Όταν κάτσει, όπως κάτσει, αν κάτσει και αν με τραβήξει το παίγνιο, το ξεκινώ και μετά βλέπουμε... Αν μείνει στη μέση για Χ λόγους και δεν θέλω να το ξαναπιάσω για Χ λόγους, μη σώσει και τελειώσει! Σιγά μη βάλω και χρονόμετρο. Παίζουμε για να χαλαρώσουμε και να περάσουμε καλά, όχι για να κολλάμε μπάτζες στο Στημ!!!111!!!

Άλλαξα την ψήφο μου από το 3 στο 5. Έχω προσπαθήσει να κάνω τα πάντα σε ένα open world rpg αλλά όταν ένιωσα πως πλέον δεν με τραβούσε και το έπαιρνα ως αγγαρεία, απλά το παρατούσα. Κλασσική περίπτωση τα elder scrolls Kai ta GTA.

Επίσης δε μου αρέσει να έχω τελειωμένο το MQ και μετά να ψάχνω για τα SQ. Δε ξέρω, με το τέλος του MQ όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται άνευ σημασίας. Όταν σκοτώνω ποντίκια στο κελάρι θέλω να έχω στην υπόληψη μου πως πρέπει και κάποια στιγμή να σώσω τον κόσμο.

Την περασμένη 7 ετια έπαιξα αρκετά games απλά για να τα ολοκληρώσω (πέραν των stealth). Μεγα λάθος. Διότι από αυτά δεν μου έμεινε και κάτι για να έχω να λέω. Αντιθέτως games που τα πέρασα 2ο και 3ο playthrough μου έμειναν μέσα στο μυαλό και τα χαίρομαι.

Απάντησα "Με το πασο μου για τη φαση μου (συνηθως διπλασιο χρονο απο τον αναμενομενο)"
Σε πολλές περιπτώσεις βγαίνει και τριπλάσιος χρόνος.

Η πλειοψηφία των παιχνιδιών που παίζω προσωπικά, είναι μεγάλα σε διάρκεια παιχνίδια, και ξέρω συνήθως από πριν ότι θα γουστάρω επειδή είναι right up my alley, οπότε πάντα πάω με το πάσο μου, να δω όσο περισσότερο content μπορώ (χωρίς να κυνηγάω βέβαια την κάθε γωνιά του χάρτη ξέρω γω ή να έχω και παράλληλο alt tab με guides για να μην χάσω την τάδε ομπσκουρίλα) και πάνω από όλα να περάσω καλά.
Οπότε το no rush μου βγαίνει αβίαστα, έτσι πραγματικά απολαμβάνω τα παιχνίδια μου.

Παλιά θυμάμαι έριχνα καμιά ματιά στο howlongtobeat, έτσι για να πάρω μια ιδέα για την διάρκεια ενός παιχνιδιού, αλλά απ' τη στιγμή που κατάλαβα ότι δεν αντιπροσωπεύει καθόλου το playstyle μου, σταμάτησα να το κοιτάω γιατί δεν είχε πια κανένα νόημα.

Ψήφισα το δεύτερο γιατί δεν ασχολούμαι ποτέ με achievements ή με την ολοκλήρωση 100% του διαθέσιμου περιεχομένου. Για μένα η φράση "τελείωσα το παιχνίδι" σημαίνει συνήθως "τελείωσα την campaign και ότι άλλο με ενδιέφερε να κάνω".

"τελείωσα το παιχνίδι" σημαίνει συνήθως "τελείωσα την campaign και ότι άλλο με ενδιέφερε να κάνω".
να υποθεσω οτι πετας την τραγανη και λαδωμενη πετσα και δεν καθαριζεις μεχρι λευκανσης τα κοκκαλα απο τα παϊδάκια;

Άλλαξα την ψήφο μου από το 3 στο 5. Έχω προσπαθήσει να κάνω τα πάντα σε ένα open world rpg αλλά όταν ένιωσα πως πλέον δεν με τραβούσε και το έπαιρνα ως αγγαρεία, απλά το παρατούσα. Κλασσική περίπτωση τα elder scrolls Kai ta GTA.

Επίσης δε μου αρέσει να έχω τελειωμένο το MQ και μετά να ψάχνω για τα SQ. Δε ξέρω, με το τέλος του MQ όλα τα υπόλοιπα μου φαίνονται άνευ σημασίας. Όταν σκοτώνω ποντίκια στο κελάρι θέλω να έχω στην υπόληψη μου πως πρέπει και κάποια στιγμή να σώσω τον κόσμο.

Την περασμένη 7 ετια έπαιξα αρκετά games απλά για να τα ολοκληρώσω (πέραν των stealth). Μεγα λάθος. Διότι από αυτά δεν μου έμεινε και κάτι για να έχω να λέω. Αντιθέτως games που τα πέρασα 2ο και 3ο playthrough μου έμειναν μέσα στο μυαλό και τα χαίρομαι.
Συμφωνώ απολύτως με τη 2η παράγραφο! Κι εγώ όταν σταθώ απέναντι στο big boss του main quest, θέλω να ξέρω ότι είναι το τελευταίο πράγμα που έχω να κάνω στο παιχνίδι!

Ψήφισα το δεύτερο γιατί δεν ασχολούμαι ποτέ με achievements ή με την ολοκλήρωση 100% του διαθέσιμου περιεχομένου. Για μένα η φράση "τελείωσα το παιχνίδι" σημαίνει συνήθως "τελείωσα την campaign και ότι άλλο με ενδιέφερε να κάνω".
Εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με achievements από την εποχή του Assassin's Creed 1 που θυμάμαι ότι μάζευα ψυχαναγκαστικά τα σημαιάκια, και στο τέλος του παιχνιδιού είχα 98/100. Δηλαδή το έχασα για δύο σημαιάκια! Ένα σημαιάκι δεν ήξερα πού ήταν, και ένα άλλο ήξερα πού ήταν, αλλά δεν μπορούσα να το φτάσω. Από τότε δεν κυνηγάω τέτοια χαζά. Όμως όλα τα side quests τα κάνω στο παιχνίδι.

Τα achievements δεν ειναι ο σκοπος μου και σε γενικες γραμμες με αφηνουν αδιαφορο. συνηθως τα παιρνω καταλαθος/κανω κατι ευκολο και σκανε πχ επαιξες 5 λεπτα χωρις θανατο. Καποια σου δινουν ενα υγιες challenge και το τυρακι ειναι οταν εχουν απομεινει ελαχιστα και σε βαζουν στην σκεψη να τα κανεις με το ζορι.

Back