Oculus Rift

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tsok

Moderator
Staff member
Giveaway pioneer PCMaster Veteran
<blockquote>Σε πρώτη φάση θα βγουν 7500 κομμάτια, ένα εκ των οποίων έχουμε μια αμυδρή υποψία πως θα καταλήξει στα γραφεία μας.</blockquote>

Πρώτον ποια γραφεία; :silly: Και δεύτερον πως γίνετε να είστε τόσο κωλόφαρδοι ρε; Ζηλεύω. Θέλω μαζί με το review να παίξει και βίντεο με τον μπορατσο να χτυπιέται :evil:

Αναρωτιέμαι ποιο είδος παιχνιδιού θα έχει τη μεγαλύτερη πέραση στο Occulus Rift.

<span class="bbcode_spoiler">POOOOOOOOOORN</span>

Καλα admiral δεν εχεις δει οτι υπαρχουν ηδη τετοια στην ιαπωνια (το link μου διαφευγει αυτη τη στιγμη) και μαλιστα ειχε και ομοιωμα κουκλας με τον πισινο να εχει motion sense :lol:

Καλά, τα survival horror games με αυτό θα κερδίσουν τρελούς πόντους. Το μόνο που θέλω να δω είναι ξεχωριστή κίνηση του κεφαλιού με το Rift και χειρισμός με τον controller της επιλογής μας. Αν και απ'ότι είδα, υπάρχουν ήδη setups για αυτό, απλά θέμα calibration είναι.

Λέτε αυτή τη φορά να "πιάσει" το VR; Η τεχνολογία έχει βελτιωθεί αρκετά, όμως δεν ξέρω αν είναι έτοιμη για να γίνει mainstream ακόμα.

Θέλω να πιστεύω πως ναι. Και όταν βλέπω κολοσσούς του χώρου να μιλάνε τόσο αισιόδοξα για αυτό, με κάνει να το πιστεύω ακόμα περισσότερο. Βλέπω κι αρκετούς devs να δηλώνουν ενδιαφέρον. Μακάρι.

Περιμένω να δω πώς θα τα πάει. Αν τα καταφέρει θα έχουμε μεγάλες (?) αλλαγές.

Τελικά το Oculus δεν πήγε και τόσο καλά μετα την αγορά από το Facebook. Έφαγε και την κατακραυγή τώρα με την έλευση του δεύτερου, όλα καλά.

Back