Sugamoto Panagia
Lich

το 5 προσπαθω να το τελειωσω και δεν μπορω δεν μου κανει κλικ 
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Με μηχανη μονο spawn μεσα σε αλλα αμαξια μου εκανε, ποτε δεν εχει ερθει σμπαραλια μεχρι στιγμης. Sandstorm μονο scripted εχω πετυχει αλλα κυριως ειμαι μεσα στην πολη, μπορει να φταιει αυτο.καλα ναι γραψιμο ατμοσφαιρα ειναι εκπληκτικο το παιχνιδι.
αυτο με το αυτοκινητο που λες @kara δεν μου εχει τυχει ισως επειδη παιζω μονο με μηχανη![]()
sandstorm μου ετυχε μια φορα εκτος script. αλλα τυχαινει και εντος πολεως. γενικα ειναι τερμα broken οι καιρικες συνθηκες.Με μηχανη μονο spawn μεσα σε αλλα αμαξια μου εκανε, ποτε δεν εχει ερθει σπαραλια μεχρι στιγμης. Sandstorm μονο scripted εχω πετυχει αλλα κυριως ειμαι μεσα στην πολη, μπορει να φταιει αυτο.
θα τσατισεις την ρετζινα. οταν φτασεις σε αυτο το σημειο το ξανασυζηταμε μιας και δεν μπορω να πω κατι ακομα.Μια απορία που μου γεννήθηκε, στα gigs με τους Cyberpsychos έχει καμία επίπτωση αν θα έχουμε lethal ή non-lethal προσέγγιση;
Επειδή είναι συνηθισμένο, δεν σημαίνει ότι έγινε και σε αυτή την περίπτωση.Στα μεγάλα παιχνίδια που κυκλοφορούν σε όλες τις πλατφόρμες το συνηθισμένο είναι να γίνεται ταυτόχρονη ανάπτυξη.
Cyberpunk 2077 had the biggest game launch of all time based on digital revenue and digital units sold (10.2M)*. A successful marketing campaign and the reputation of The Witcher 3: Wild Hunt provided the hype necessary for the CD Projekt Red title to break records despite issues including performance problems on consoles, widespread glitches and the indefinite removal of the game from the PlayStation Store. An extremely high share of digital sales (80%) were on PC, likely due to the delisting on PlayStation and overall state of the console versions. Regardless of the short-term financial success, the critical backlash means the developer will now have to invest significant resources fixing the game in order to rehabilitate its image before the launch of its next title.