PC-Gaming News

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ιδιότυπος εξομοιωτής τάνκερ/μαούνας/παγοθραυστικού, για τον οποίο μου έστειλαν Press Release.

Μπορεί οι ναυτικοί να το εκτιμήσουν.

Μακάρι να το κάνουν καλό, γιατί νομίζω πάσχουμε από καλό ship simulator.

Δεν ξερω την αιτια, αλλα βλεπω πολλοι, εδω μεσα εχετε παθει ποιοτητα

Μακάρι να το κάνουν καλό, γιατί νομίζω πάσχουμε από καλό ship simulator.
Πλάκα πλάκα, ένω σωστός εξομοιώτής με λαθρεμπόριο ναρκωτικών/όπλων/καυσίμων,
σπάσιμο εμπάργκο, πολιτικά παιχνίδια, φορολογικές αλχημίες, κατασκοπίες, σαμποτάζ,
θα ήταν εξαιρετικό. Ειδικά αν συνδίαζε στρατηγική και κάποια κομμάτια action πρώτο ή
τρίτου προσώπου.

Αυτό παιδιά είναι σημαντικό θέμα. Πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε πωλήσεις των studios της WB, καμία από τις δύο εταιρίες (AT&T, Discovery) δεν ενδιαφέρεται για το gaming. Netherrealm, Rocksteady, Monolith κλπ είναι πιθανό να βγουν στο σφυρί.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ WOW

ναι αυτό ήταν το πρόβλημα του wow... το λύσανε οκ θα επιστρέψει ο κόσμος.

Πάμε. Δώσε συνδρομές στο λαο.

Πολύ σημαντικό στοιχείο της ταυτότητας τους (είδες τι έκανα εκεί) που σίγουρα θα συνοδεύεται με τους κατάλληλους διαλόγους και γράψιμο που το αξιοποιούν.
.
.
.
Oh, wait.

Το νέο ήρθε και έδεσε. "Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας" χτες...

Μόνο "Ημέρα κατά της Πιτυρίδας" δεν έχει βγει ακόμα...

Το νέο ήρθε και έδεσε. "Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας" χτες...

Μόνο "Ημέρα κατά της Πιτυρίδας" δεν έχει βγει ακόμα...
Ας μην μπλέκουμε τις αρπαχτές τις ακτιβίζιον με ένα πολύ σοβαρό κοινωνικό θέμα της εποχής μας.

Πλάκα πλάκα, ένω σωστός εξομοιώτής με λαθρεμπόριο ναρκωτικών/όπλων/καυσίμων,
σπάσιμο εμπάργκο, πολιτικά παιχνίδια, φορολογικές αλχημίες, κατασκοπίες, σαμποτάζ,
θα ήταν εξαιρετικό. Ειδικά αν συνδίαζε στρατηγική και κάποια κομμάτια action πρώτο ή
τρίτου προσώπου.
Εαν εχει διοικηση ΠΑΕ/πλυντηριο σαν side activity, θα είναι πλήρες!

Πάτησα αυθόρμητο agree στον Νίτρο, εκεί με έφτασες! Το αίσχος το ίδιο είναι πόσο στρεβλά και μαρκετίστικα αντιλαμβάνονται και μεταφράζουν τον αγώνα για ισονομία και ισοτιμία, οι πολιτικοί κορέκτορες στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, τίποτα άλλο.

Πάτησα αυθόρμητο agree στον Νίτρο, εκεί με έφτασες! Το αίσχος το ίδιο είναι πόσο στρεβλά και μαρκετίστικα αντιλαμβάνονται και μεταφράζουν τον αγώνα για ισονομία και ισοτιμία, οι πολιτικοί κορέκτορες στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, τίποτα άλλο.

Panic + Hu + Agree

Πάμε. Δώσε συνδρομές στο λαο.

ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ HEROES OF THE STORM ΤΩΡΑ!
Επιτέλους το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα. Θα παίξω με transgender δράκο σε μορφή female gnome.

Ας τους μάθεις κάποιος τι θα πει καλή πένα και να σταματήσουν να κάνουν random ήδη υπάρχοντες χαρακτήρες LGBT.

Παιδιά το τρένο της πολιτική ορθότητας δεν θα σταματήσει πουθενά. Είναι πλέον άγραφος νόμος. Είσαι μεγάλος παίκτης; Μπορεί να λειτουργείς ως αδίστακτη 60'ς φάμπρικα στην ουσία, αλλά έχεις τους μαϊντανούς δημοσιοσχεσίτες σου να ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ με αυτές τις μαλακίες. Ποιός είναι έτσι και ποιός αλλιώς. Η μεγαλύτερη φυσικά υποκρισία είναι πως όλες αυτές οι 'φιλανθρωπίες' και 'εκστρατείες ευαισθητοποίησης' που στηρίζουν, όλως τυχαίως φοροεκπίπτουν ακριβώς όσο χρειάζεται, ένα μυστήριο πράμα ρε παιδί μου.

Το στοιχειώδες για έναν υγιή πνευματικά άνθρωπο, είναι πως ο καθένας κάνει ό,τι και όπου γουστάρει όσο δεν καταπατά ελευθερίες του πλησίον, δεν θα 'πρεπε να γίνεται ΚΑΝ θέμα δηλαδή. Αλλά όχι, βρήκαμε ν'ασχολούμαστε, χέπ χέπ.

Παιδιά το τρένο της πολιτική ορθότητας δεν θα σταματήσει πουθενά. Είναι πλέον άγραφος νόμος. Είσαι μεγάλος παίκτης; Μπορεί να λειτουργείς ως αδίστακτη 60'ς φάμπρικα στην ουσία, αλλά έχεις τους μαϊντανούς δημοσιοσχεσίτες σου να ΣΚΙΖΟΝΤΑΙ με αυτές τις μαλακίες. Ποιός είναι έτσι και ποιός αλλιώς. Η μεγαλύτερη φυσικά υποκρισία είναι πως όλες αυτές οι 'φιλανθρωπίες' και 'εκστρατείες ευαισθητοποίησης' που στηρίζουν, όλως τυχαίως φοροεκπίπτουν ακριβώς όσο χρειάζεται, ένα μυστήριο πράμα ρε παιδί μου.

Το στοιχειώδες για έναν υγιή πνευματικά άνθρωπο, είναι πως ο καθένας κάνει ό,τι και όπου γουστάρει όσο δεν καταπατά ελευθερίες του πλησίον, δεν θα 'πρεπε να γίνεται ΚΑΝ θέμα δηλαδή. Αλλά όχι, βρήκαμε ν'ασχολούμαστε, χέπ χέπ.
από την στιγμή που υπάρχουν μέχρι και νόμοι που απαγορεύουν τα ίσα δικαιώματα σε ορισμένες ομάδες ανθρώπων, είναι και πρέπει να γίνεται θέμα κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Back