Γκάμις και πισι γκέημινγκ. μια σχεση αγαπης - μίσους.

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
λελο, αγαπημενοι συμφορουμίται, πλανητη ολοκληρε.
σταθειτε λιγο. υπαρχει παρεξηγησις. το θρεντ ητο κυριολεκτικο. ορμωμενος απ τις πρωινες (κυριως) μποτικές διαφημισεις που σκανε συχνα στο ρεηκουι (κατα 90% ειναι τελειως ασχετες με το σπορ του κέημερ και διαφημιζουν καποια γκάμις) και απ την λαχτάρα/αναγκη των αδμινς να τα σβηνουν (ενω εμεις οι πρωινοι τυποι με αγωνα δρομου τρουπωνουμε μεσα στα ετοιμοθανατα θρεντς και γραφωμε ωραιες μαλακίτσες :LOL:), εφτιασα τουτο δω το θρετ.

"σχολιαζω" το οτι μας "αγαπανε" τα γκαμις και μας πλασάρονται καθε μερα κι εμεις τα "μισουμε" γιατι τα διωχνουμε και το επεκτεινα σε ταχατες "σχεση αγαπης - μισους". πιο πολυ το ανοιξα για να παρακολουθουμε την εξελιξη των διαφημισεων, να δουμε ποτε θ αρχισουν να διαφημιζουν μπλε χαπια κλπ κλπ και να γραφωμε εκλεκτες παπαριές στο γνωστο παντα, αγαπημενο ρεηκουίτικο υφος.

ως εκ τουτου καμμια σχεση δεν εχει το θρεντ με αθρωπινες σχεσεις, σεχ, διανυσματα, σημεια εφαρμογης και άλλα ωραια τετοια.
ως ο Αρχιερευς του οφτοπικ, δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα οπως ξερετε να τα συζητησωμε κι αυτα, απλα να πω οτι δεν ητο επιδιωξις μου.

εξαλλου τα χω λυμενα αυτα τα θεματα εδω και καιρο, απο τοτε που το πισι κεημινγκ εγινε το κυριο χομπυ μου.
ειτε ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ το αβαταρ μου, ειτε ψαχνοντας/επιλεγοντας ΠΕ που θα μπορεσουν ν αντιμετωπισουν/διαχειριστούν το τζαγκερνωτ κοσμικης ενεργειας που ειμαι, συμβιβαζομενες/αποδεχομενες ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ και τις προτεραιοτητες που βανω στον ελευθερο χρονο μου. καταλαβαινετε οτι δεν ειναι καθολου ευκολο.
μην χασκογελατε, παλιάτσοι, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. αρα ειμαι:
ικανος/
τυχερός/
ευλογημενος απ τους θεους,/
ενα απ τα αμπόβ,/
ωλ οβ δη αμπώβ/

???
δεν ξερω.... και δεν με νοιαζει κιολα.
προχωραμε.

Last edited:
Δεν ξεφυγε κανενας απο τον προβληματισμο σου, ολα εδω ειναι.

Ψάχνοντας γιουτού για γκάμις (gamis) πάντως, πρώτο αποτέλεσμα είναι το παρακάτω, οπότε οφείλει να καταχωρηθεί στα πρακτικά.

Ότι τα ρακούν δεν μετράνε για ΠΕ δεν χρειάζεται να το τονίσουμε, ε;

δεν ειν κακο. γιουροβίζο 22 ανετα θα χτυπαγε (αν το εστελνε η ουκρανια...)

οχι, δυστυχως δεν μετράνε.
εξαλλου το εχω μασκαρεψει το ρομαντσο με το ρακούν ως περιεργο πετ ("αγαπη μου, κοιτα τι χαριτωμενοοοοοο. ποσο γλυκοοοοοοοο. νο γουέρις, θα το πηγαινω εγω για κατουρημα..."). κι οταν λειπει ο ΠΕ, ΓΛΕΝΤΙ.

μην το σκεφτεσαι, παντως. ξερω, εχεις τις αναστολες σου.
ανοιξε οριζοντες και θα με θυμηθεις.

Άντε να κάνει εδώ κάποιος κανά βαρύ φονικό τώρα και να ψάχνουν οι αρχές το ιστορικό αναζήτησης/προβολών μας. Θα κάψουν πολλά κύτταρα.

Last edited:
Kαι κάτι σε πιο αγνό ακατέργαστο σναφ. Προειδοποιώ, το δεύτερο μισό του βίντεο και ειδικά το τέλος είναι για δυνατά στομάχια.

Εκανα αναζητηση στις εικονες για ρακουν. Ανακαλυψα οτι αν δεν εισαι πολυ συγκεκριμενος δηλ ρακουν, και προσθεσεις εξτρα λεξεις.
Εμφανιζεται μεγαλος ανταγωνισμος με την λεξη κουνελι και διαφοροι εκτροχιασμοι.
Ενα αλλο που ανακαλυψα, εχουμε πολλα κοινα με τα ρακουν. Ισως οχι 7 αλλα ενα 5/7 ειναι ποσιμπολ.

rcn.jpg

Eντάξει τα 5 πρώτα εύκολα. Τα δύο τελευταία ανάλογα τις αλληλεπιδράσεις και τη θέση των πλανητών.

1, 2 ισως 4, εξαρταται ποιος κανει την κριτικη. Αν το λεω εγω στον καθρεφτη, σιγουρα ναι. 6 και 7.
5/7 κι εγω.

ΒερόναΡώγα, θα πάει μπροστά το μποτάκι με τέτοιο όνομα κι ας μην του δίνουν καν μια ευκαιρία οι αρκουδοαντμίνς..

Κανονικά θα το πόσταρα στο τόπικ με τις αρκούδες, αλλά πλέον πιστεύω ότι ταιριάζει καλύτερα εδώ..

Τα κουνελια δεν εχουν ιχνος ρατσισμου μεσα τους. Δινουν την αγαπη τους οπου μπορουν. Μπροστα στα γατακια ομως;
Ευτηχως, το ειδα για τεταρτη εκτη φορα και παρατηρησα οτι η γατα ειναι αυτη που τον παρασερνει προς τα εκει, λιγο πριν τα δηθεν Μη, δεν ειναι σωστο.
Η αποδειξη και παντα μετα απο προσκληση. Με το ζορι δεν γινεται τιποτα.

Eντάξει αγαπούλης ο από πάνω, πουλάκια να τιτιβίζουν, ρομαντική γωνίτσα, πιέζει όσο όσο, δεν υπάρχουν πια τέτοια κουνέλια. Ο δικός μου τέρμα μπρουτάλ, σεξ βία αναρχία. Ντου μέσα στο γατοτροφείο και ότι πάρει ο χαρούλης.

Ορίστε ανέβηκε ξανά ποστ για τα ευργετήματα των γκαμις. Μέχρι και ο Τάιγκερ Γουντς τα προτιμά. Πάρτε γκαμις να σηκώνετε εύκολα το μπαστούνι. Του γκολφ.

αυτο κοιταζα τωρα. σκεφτηκα "καλα, τοσο πολυ πχια εχει ξεπεσει ο ταιγκερ και διαφημιζει τα γκάμις?"
και μπηκα στο λινκ του ποστ και σε αλλο λινκ και στο φουμπου τους και πουθενα ο ταιγκερ. νομιζα οτι ειναι αυστηροι οι νομοι στο αμερικα και τους μπαγλαρωνουν για κατι τετοια. ειναι δυνατον να εχει τ ονομα του στην διαφημιση ετσι φορα παρτιδα χωρις προφανως να εχει ιδεα αυτος?

μπραβο στα γκαμις. παιζουν σκληρη μπαλιτσα και ρισκαρουν.

Προτιμώ Μόρνιν Γουντς- είναι και ον τόπικ. Αλλά μόνο στις άδειες, τις άλλες μέρες δε βολεύει.

Ευτυχώς κάποιοι προνόησαν και έβγαλαν οδηγίες χρήσης για το "πρόβλημα" αυτό.
Χωρίς τίτλο.jpg

Back