λελο, αγαπημενοι συμφορουμίται, πλανητη ολοκληρε.
σταθειτε λιγο. υπαρχει παρεξηγησις. το θρεντ ητο κυριολεκτικο. ορμωμενος απ τις πρωινες (κυριως) μποτικές διαφημισεις που σκανε συχνα στο ρεηκουι (κατα 90% ειναι τελειως ασχετες με το σπορ του κέημερ και διαφημιζουν καποια γκάμις) και απ την λαχτάρα/αναγκη των αδμινς να τα σβηνουν (ενω εμεις οι πρωινοι τυποι με αγωνα δρομου τρουπωνουμε μεσα στα ετοιμοθανατα θρεντς και γραφωμε ωραιες μαλακίτσες

), εφτιασα τουτο δω το θρετ.
"σχολιαζω" το οτι μας "αγαπανε" τα γκαμις και μας πλασάρονται καθε μερα κι εμεις τα "μισουμε" γιατι τα διωχνουμε και το επεκτεινα σε ταχατες "σχεση αγαπης - μισους". πιο πολυ το ανοιξα για να παρακολουθουμε την εξελιξη των διαφημισεων, να δουμε ποτε θ αρχισουν να διαφημιζουν μπλε χαπια κλπ κλπ και να γραφωμε εκλεκτες παπαριές στο γνωστο παντα, αγαπημενο ρεηκουίτικο υφος.
ως εκ τουτου καμμια σχεση δεν εχει το θρεντ με αθρωπινες σχεσεις, σεχ, διανυσματα, σημεια εφαρμογης και άλλα ωραια τετοια.
ως ο Αρχιερευς του οφτοπικ, δεν εχω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα οπως ξερετε να τα συζητησωμε κι αυτα, απλα να πω οτι δεν ητο επιδιωξις μου.
εξαλλου τα χω λυμενα αυτα τα θεματα εδω και καιρο, απο τοτε που το πισι κεημινγκ εγινε το κυριο χομπυ μου.
ειτε ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΣ το αβαταρ μου, ειτε ψαχνοντας/επιλεγοντας ΠΕ που θα μπορεσουν ν αντιμετωπισουν/διαχειριστούν το τζαγκερνωτ κοσμικης ενεργειας που ειμαι, συμβιβαζομενες/αποδεχομενες ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ και τις προτεραιοτητες που βανω στον ελευθερο χρονο μου. καταλαβαινετε οτι δεν ειναι
καθολου ευκολο.
μην χασκογελατε, παλιάτσοι, ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. αρα ειμαι:
ικανος/
τυχερός/
ευλογημενος απ τους θεους,/
ενα απ τα αμπόβ,/
ωλ οβ δη αμπώβ/
???
δεν ξερω.... και δεν με νοιαζει κιολα.
προχωραμε.