Marvel Cinematic Universe: το επίσημο thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Αυτό το Fantastic Four καταραμένο είναι!! Με τίποτα δεν μπορούν να βγάλουν καλή ταινία!!! Ούτε με τον κύριο από πάνω!!
Ειναι δυσκολο να βγαλεις σοβαρη ταινια με αρχηγο ομαδας τον Τιραμολα, το παιδι λαστιχο κλπ.

Ειναι δυσκολο να βγαλεις σοβαρη ταινια με αρχηγο ομαδας τον Τιραμολα, το παιδι λαστιχο κλπ.

Πιστεύω θα βρεθεί τρόπος. Για μένα το κλειδί είναι να επικεντρωθούν στην ευφυία και την ηγετική φυσιογνωμία του Reed και λιγότερο στις υπερδυνάμεις του. Εάν πετύχουν να εμφανίζεται ο Reed στην οθόνη και να ψαρώνουν οι πάντες τότε ακόμα και μια υπερδύναμη που θα έμοιαζε αστεία θα φαίνεται cool λόγω της προσωπικότητας του χαρακτήρα.

Ναι γι αυτό του δώσανε κι άλλα χαρ/κα όπως smartest man on earth, τη Jessica Alba για γυναίκα κλπ.

Προσωπικά τον Victor Von Doom θέλω να δω ξανά στην οθόνη όχι τόσο τους FF.

Σε αδειασαν οι προδοτες @Admiral, σε αδεισαν οπως το φορτηγο το χωμα. Οπως ειδες, το σιναφι σου δεν εχει μπεσα.

Η αλήθεια είναι ότι όντως ο περισσότερος κόσμος περιμένει (και δικαίως) τον Dr Doom αλλά εγώ έχω πει πολλές φορές ότι τους έχω μεγάλη καψούρα τους FF. Ήταν το πρώτο κόμικ που διάβασα στη ζωή μου και όταν θα βγει το πρώτο trailer η στιγμή θα είναι συναισθηματικά φορτισμένη για μένα.

Το Σάββατο έχουμε πάνελ των Marvel Studios στο San Diego Comic Convention, ελπίζω σε δυνατές αποκαλύψεις.

Επρεπε να παλεψουν και για αυτο που λαχταραει και η δικια σου ψυχη γιατι ανηκει στην κατηγορια κοινα ιδεωδη. παρτακιδες.
θα σου πω εγω μερικους τιτλους να ψυχαγωγηθεις. Εμεις δεν κραταμε κακιες και δεν αρεσκομαστε στην ιντριγκα.

Ναι γι αυτό του δώσανε κι άλλα χαρ/κα όπως smartest man on earth, τη Jessica Alba για γυναίκα κλπ.

Εγω μονο για τον Πυρσο αντεχα το κομικ. Οι υπολοιποι της ομαδας ηταν αδιαφοροι. Υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσα να ενδιαφερθω για τον Thing και το κοινωνικοψυχολογικο δραμα του -μια ταινια σαν το τελευταιο Joker- αλλα σε mindless super hero τανια, δυσκολα.

Παντως ειναι ενδεικτικο οτι ουτε το Google ασχολειται. Αν δωσεις FF4 σου βγαζει μια σελιδα Final Fantasy 4. Αν γραψεις Fantastic, ειναι 3η επιλογη πισω απο Fantastic Beasts 1...

Αν ξεκινουσες τα πρωτα σου βηματα με αντιριξ, τωρα θα ειχες ηλιοκαμενο κορμι και θα σου ηταν βαρετο να βλεπεις μαντραχαλαδες να φορανε τα σωβρακα τους πανω απο το παντελονι.

Αν ξεκινουσες τα πρωτα σου βηματα με αντιριξ, τωρα θα ειχες ηλιοκαμενο κορμι

Εχουμε μεσα Ιουλιου, ζει στην Ελλαδα ποιες οι πιθανοτητες να ΜΗΝ εχει ηλιοκαμενο κορμι τωρα;

Εχουμε μεσα Ιουλιου, ζει στην Ελλαδα ποιες οι πιθανοτητες να ΜΗΝ εχει ηλιοκαμενο κορμι τωρα;

Μεγάλες!! Περισσότερες πιθανότητες έχει για το μαύρισμα του "ταρίφα"!!

Από προσωπική εμπειρία μιλάω!! :p :p :p

Μεγάλες!! Περισσότερες πιθανότητες έχει για το μαύρισμα του "ταρίφα"!!

Από προσωπική εμπειρία μιλάω!! :p :p :p
Μην λες για μαυρισμα ταριφα, θα νομιζει οτι μιλαμε για σκορσεζε και θα αφηνιασει παλι.

Τον ρωτησες εαν εχει στον ηλιο μοιρα; Αυτοι που δουλευουν νυχτες και εχουν ανυπαρκτο οριζοντα για διακοπες, ειναι οι νεκροζωντανοι του καλοκαιριου. χλωμοι, σαν το μελλον τους.
Κι εγω, το μαυρισμα του ταριφα εχω αφου η διαδρομη φουρνος. σουπερ μαρκετ, σπιτι, δεν προσφερει ηλιαχτιδες διακοπων
Επειδη σας διεφυγε το νοημα.

Το καψιμο που προσφερει ο Αντιριξ και Συμφωνιξ, δεν μπορουν να στο προσφερουν τρεις ηλιοι μαζι. Καιγεσαι μεσα εξω, σαν συνταγη απο το topic των πεινασμενων.
Η απολυτη, ασταματητη και απροκλητη βια που προσφερει το διδυμο της καταστροφης, δημιουργει εμποδια σε θεαματικες σκηνες με μπλε σωβρακα που εχουν κοκκινες ριγες. Τα παντα οδηγουν σε ξυλοφορτωμα.
Ενα τοσο θεαματικο εντυπο που ακομα και η απολυτη αρπα κολα των ελληνικων εκδοσεων, δεν καταφερε να το σταματησει.

as.png

Συνεχιστε με τους χλωμους ηλιους και τους χλωμους σουπερ ηρωες. Το πεταξα και σημερα το φαρμακι μου.

Σ'αυτό το κόμικ πάντα με μπέρδευε η ελληνική απόδοση των ονομάτων που υποννοούσε σαφές crossover με τους ανυπότακτους κατοίκους ενός μικρού Γαλατικού χωριού της Αρμορικής.

That said, θυμάμαι να διαβάζω ένα ή δύο αλμπουμάκια τους και να επιστρέφω άρον άρον στο προαναφερθέν Γαλατικό χωριό. Ίσως ήταν η ηλικία, ίσως καθαρά θέμα γούστου, πάντως δεν κατάφερε να με κερδίσει. Ωραίο art ωστόσο.

Ένας πραγματικός ήρωας:

Πιτσαδόρος μπαίνει σε φλεγόμενο κτήριο και σώζει τέσσερα παιδάκια, τα παιδιά του λένε ότι μια αδελφή τους είναι ακόμα μέσα, ξαναμπαίνει και την σώζει και αυτή πηδώντας από το παράθυρο με το παιδί στην αγκαλιά:

Back