Τα νέα της επικαιρότητας

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εγω σας το ειπα οτι το φαγητο στα καρβουνα ειναι καλυτερο.

Θεσσαλονικη ερωτικη πολη

^Στα χαρτιά θες να πεις. Στη Γερμανία πάντως είναι γνωστό κλισέ ο γάμος να θεωρείται φορολογική ελάφρυνση, κυρίως για τον άντρα.

^The Real Ερωτοδικείο

Σεκς και βια στην τριτη ηλικια

@shredder Ψάχνει σύντροφο. Μπορείς να πας και να κάνεις την τύχη σου, κρίμα είναι να κλαίει το κορίτσι...

ΖΕΙΣΕΝΑΔΡΑΜΑΜΑΝΑΜΟ

Τέσσερις μοναχοί, συμπεριλαμβανομένου του ηγούμενου, βρέθηκαν θετικοί σε μεθαμφεταμίνη στη βόρεια επαρχία Phetchabun, δήλωσε αξιωματούχος στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

:ROFLMAO: :gap:😅

Τα τελευταία χρόνια, η μεθαμφεταμίνη έχει γίνει μείζον ζήτημα στην Ταϊλάνδη, με τις κατασχέσεις να φθάνουν σε ιστορικό υψηλό το 2021, σύμφωνα με το Γραφείο του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα.

Η χώρα αποτελεί σημαντικό σημείο διέλευσης για τη μεθαμφεταμίνη. Τα ναρκωτικά καταφθάνουν στη χώρα από τη Μιανμάρ - τον μεγαλύτερο παραγωγό μεθαμφεταμίνης στον κόσμο - μέσω του Λάος.

Τέσσερις μοναχοί, συμπεριλαμβανομένου του ηγούμενου, βρέθηκαν θετικοί σε μεθαμφεταμίνη στη βόρεια επαρχία Phetchabun, δήλωσε αξιωματούχος στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

:ROFLMAO: :gap:😅

Τα τελευταία χρόνια, η μεθαμφεταμίνη έχει γίνει μείζον ζήτημα στην Ταϊλάνδη, με τις κατασχέσεις να φθάνουν σε ιστορικό υψηλό το 2021, σύμφωνα με το Γραφείο του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα.

Η χώρα αποτελεί σημαντικό σημείο διέλευσης για τη μεθαμφεταμίνη. Τα ναρκωτικά καταφθάνουν στη χώρα από τη Μιανμάρ - τον μεγαλύτερο παραγωγό μεθαμφεταμίνης στον κόσμο - μέσω του Λάος.
έτσι μιλάω και εγώ με τους θεούς, όλους μαζί.

Η ειρωνια ειναι οτι η ζωη των μοναχων σε αυτη την χωρα, ειναι ιδιαιτερα σκληρη. Για μενα, ειναι λες και διαβασα κατι απο το κουλουρι. Εννοω τον τιτλο γιατι το λινκ δεν ανοιγει.

Εχει τσεκαρει κανεις το Logo των εδαφοβελτιωτικων της ΕΣΔΝΑ? Δε το βαζω γιατι παιζει να ειναι εναντια στους κανονες του φορουμ :ROFLMAO:

Ενας αστικος μυθος λεει οτι οι Γερμανοι, εκτος απο καβουρομανες, ειναι και ανωμαλοι. Εγω δεν θα ηθελα να τελειωσω τις μερες μου με σιλικονη. Αχωνευτη και διαδημα του ψευδους.

Back