Tοπ 5 παιχνιδακια που ξεχωρισαν στο Summer Game Fest και θεωρειτε αξια παρακολουθησης

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Tοπ 5 παιχνιδακια που ξεχωρισαν στο Summer Game Fest και θεωρειτε αξια παρακολουθησης

• Total voters
    12
  • Poll closed .

Thaxll'ssillyia

Φραγκολεβαντίνος μπιφτεκάς
Επειδη οπως ειναι λογικο το πολ εχει περιορισμενο αριθμο επιλογων, εγραψα απο κατω τα υπολοιπα παιχνιδια που αναφερθηκαν στο θρεντ summer game fest.

Η σειρα παρουσιασης ειναι ιδια με τη σειρα ποστ των βιντεο, σχολιων του προηγουμενου θρεντ.

Αν θελετε να ψηφησετε καποιο που δεν ειναι στις επιλογες του πολ αλλα ειναι στη παρακατω λιστα (η δεν γραφτηκε στο θρεντ και θελετε να συμπεριληφθει) απλα πειτε το και θα αλλαζω την επιλογη με τους λιγοτερους ψηφους. Δι πεστ αι κουντ ντου :p

- Cocoon
- Star Trek: Infinite
- Shadows of the Damned -- Remastered
- Lords of the Fallen
- The Last Faith
- Everdeep Aurora
- The Spirit of the Samurai
- Surviving Deponia
- Headbangers: Rythm Royale
- The Last Faith
- En Garde
- Laika --> +1
- Enchanted Portals
- Fretless
- Punch Club 2
- Remedium
- The Precint
- Pacific Drive
- Station to Station
- Moving out 2
- Instinction
- Star trucker
- Bookwalker
- OdinFall
- Cookie Cutter
- Reka
- Stray Gods
- Alaskan Truck Simulator
- Luto
- Fable
- Avowed
- Kunitsu-Gami
- South of Midnight
- Star Wars : Outlaws
- Sea of Thieves expansion
- Payday 3
- Flight Sim
- Hellblade 2
- Starfield
- Still Wakes the Deep
- Cyberpunk expansion
- Towerborne
- Clockwork revolution
- Metaphor :ReFantazio
- Last Train Home
- Fortune's Run
- Exo Rally Championship
- Dread Pilots
- Ebenezer and the Invisible World
- Mariachi Legends
- Altered Alma
- Warhammer: Age of Sigmar
- D.O.R.F.
- Skulls & Bones
- Crew Motorfest
- AC: Mirage
- FrostPunk 2
- Pragmata --> +1
- Armored Core VI

Edit: Τελικα δε γινονται edit οι πρωτοδιαθεσιμες επιλογες, οποτε θα βαζω ποντους εδω περα

Last edited:
Λαικα πραγματα, παιδι του λαου

SW: Outlaws και Cocoon ξεκάθαρα τα πιο λιμπιστερά για μένα.
Alan Wake 2 έχει την προσοχή μου αλλά παραμένω επιφυλακτικός.
South of Midnight δεν είδαμε τίποτα αλλά το vibe με ψήνει πολύ.
Lords of the Fallen περιμένω reviews.

CP2077 expansion και BG3 αργά ή γρήγορα θα παιχτούν όπως και να'χει, οπότε δεν τα μετράω στο hype.

Αν και δεν το είδα ολόκληρο το συγκεκριμένο event, κάποια τα είχα δει στο event της sony ή και νωρίτερα τα είχα σταμπάρει όπότε είναι σίγουρες αγορές τα

1. Lords of the Fallen (OMG τι έπος φαίνεται!)
2. Lies of P (μέχρι και αν βγει Bloodborne θα έχουμε αυτό τουλάχιστον)
3. Space Marine 2 (φαίνεται πολύ πιο σοβαρό και βίαιο από το 1 που επίσης λάτρεψα)
4. Mortal Kombat 1 (Το 11 ήταν αρρώστια για μένα πέρυσι που έπαιζα. Λατρεύω που συνεχίζεται το στόρυ)
5. Armored Core VI (From αφού...)

Χαίρομαι πάρα πολύ για τα remastered των Shadows of the Damned και Lollipop Chainsaw. Πολύ ωραία παιχνίδια της ps3/xbox 360 δυσεύρευτα και πανάκριβα γιατί δεν πωλούνταν digital. Μακάρι και άλλα παιχνίδια που είχα φάει τέτοια εμπλοκή να ακολουθήσουν όπως π.χ. το Wet ή το Asura's Wrath
Από κει και πέρα σίγουρα και τα Remant 2, Final Fantasy VII: Rebirth θα αγοραστούν όταν παίξω τα υπόλοιπα. Τα 2 remnant τα έχω, τα remake του FFVII δεν τα έχω πάρει ακόμα.
Το Alan Wake 2 φάνηκε πολύ δυνατό αλλά πρέπει επιτέλους να τελειώσω το 1 που έχω κάνει pause 2 φορές για κάτι άλλο.
Hellblade 2 ανυπομονω, το 1 ήταν αριστούργημα, το Starfield φάνηκε GOTY material και το Star Wars : Outlaws ήταν η ευχάριστη έκπληξη. Γενικά πανικός από παιχνιδάρες αν υπολογίσεις και τι είδαμε στο event της sony. Το wishlist για πλάκα +20 games
Cyberpunk σκόπευα να το παίξω φέτος τώρα είμαι σε δίλλημα που βγαίνει expansion

Το Kάντο όπως ο Δράκος γιατί δεν έχει παυλίτσα στην αρχή; Μου χαλάει το ιμέρσιον. Άσε που δεν είδα το Αβάου στo μέην πολλ κι απογοητεύτηκα. Α και το Τουίστε Μέταλ είναι σειρά στο κανάλι των επιτυχιών με σήμα το παγώνι, όχι γκέημ. Στο τσακ είμαι να το ψηφίσω ένιγουεϊ, αλλά μετά θα ψηφίσω γενικά ότι να 'ναι και δεν είναι του χαρακτήρα μου. Και τώρα που το ψυχολογώ, βοηθάει ο σκατόκαιρος που δεν μπορείς να πας πουθενά, είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να διαλέξω 5 από αυτά που ανέφερα. Έξτρα πόντοι αφού δεν ξέρουμε τίποτα για τα περισσότερα. Αλλά!

{μία ψήφος reserved for γατοσήκουελ} - Τhis is the way
Hellblade 2 - δεν ξέρουμε και πολλά, αλλά σε αυτή την περίπτωση μάλλον καλό είναι αυτό
SW Outlaws - ελπίζω να έχει και κολεκταμπίλια, τίποτα 500 γούκι τριχομπάλες σκορπισμένες στους πλανήτες να γίνει μακελειό

Και κάπου εδώ η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάτι άλλο. Alan Wake 2 θα ήταν εύκολη ψήφος, αλλά όπως έχουν τα πράγματα δεν μπορώ να το κάνω και να καταδικάσω τις επόμενες γενιές στον σκοταδισμό της ερπετολαγνείας. Και για να ανατρέψω τα γκάλοπ, συνεχίζω..

Lords of the Fallen - παρέα με όσα ανέφερα και είχαν κάτι σε γκεημπλέι (Laika/Pacific Drive/Space Marines 2/Star Trucker/Under the Waves)
Fable - με την ελπίδα να κρατήσει ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΝΣΕΠΤ με το πως επηρεάζουν οι επιλογές σου εσένα και τα πάντα γύρω σου, παρέα με τα άλλα που δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα γιατί μπορώ (Headbangers/South of Midnight/Spirit of the Samurai/Still Wakes the Deep)

Τι 5, τι 14, καλή καρδιά να υπάρχει.

Έδωσα μία ψήφο στο Twisted Metal γιατί το λυπήθηκα. Τις υπόλοιπες 4 τις κρατάω για το Stray 2 ΑΝ, προλαβαίνουμε λίγο πριν τη λήξη του πολλ.

Remnant 2 το κόβω για σλήπερ χιτ. Από εκεί και πέρα AW2 φυσικά, το Space Marine 2 που φαίνεται ημίσκληρο goty και το The Last Faith που λογικά είναι το 2d Castlevania που περιμέναμε κάτι αιώνες.
Περισσότερο προς άξιο παρακολούθησης μεριά γέρνει το Toxic Avenger Commando. Εντάξει για Back 4 Blood ευγενή αποτυχία το μυρίζομαι, αλλά Τσον Κάρπετερ φίλε φίλε. Αναλόγως ανάμειξης μπορεί να φτάσει και σε συμπαθητική καλτίλα. Ομοίως και το SW Outlaws, όσον αφορά το ότι θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτό. Κανονικά δε θα το έβαζα επιτήρηση, αλλά Ubi είναι αυτή, μπορεί να το σκίσει κάνει AC στο διάστημα τελευταία στιγμή.
Α, και το Clockwork Revolution αρχικά μου είχε φανεί λίγο budget bioshock, αλλά έμαθα ότι εμπλέκονται κάτι παλιές καραβάνες του Arcanum, οπότε πάει wishlist.

Last edited:
Έδωσα μία ψήφο στο Twisted Metal γιατί το λυπήθηκα. Τις υπόλοιπες 4 τις κρατάω για το Stray 2 ΑΝ, προλαβαίνουμε λίγο πριν τη λήξη του πολλ.
έτσι όπως γράφεις ποιητικά ρε συ δε το πολυκουραζω, βλέπω ένα τίτλο και θαμπνεηλ που μοιάζει με παιχνίδι, δε μαμιεται κάτι θα ξέρει ο σόδας!

Btw επειδή θα παίξει πρήξιμο κάθε λιγο να αποκωδικοποιώ ποια από αυτά που αναφέρετε είναι στο poll και ποια δεν είναι και χρειαστεί εντιτ.

Γράψτε όπως σας βολεύει, πατήστε αν βρείτε κάποια στο πολ και στα υπόλοιπα τα γράφετε. Στο τέλος θα κάνω καμιά σούμα και θα κάνω εντιτ το πρώτο σχόλιο μου να φαίνεται αυτή η σούμα.

Tldr Η σούμα θα ανανεωθεί μια φορά στο τέλος

Γι' αυτό κι εγώ το ψήφισα ρε, εμπιστευόμαστε σόδα.

Πρώτα ψήφισα και μετά διάβασα την υπόλοιπη λίστα στο ποστ σου. Οπότε θα αντικαθιστούσα τις ψήφους μου σε Banishers και Sand Land με Lords of the Fallen και Pacific Drive.

Θα αντικαθιστούσα και την ψήφο μου από το AW2 αλλά δεν έχουμε δει αρκετo gameplay από τους μεγάλους τίτλους, οπότε για την ώρα γλιτώνω τις φαπες.

Χαχαχαχα, φταιω και γω που εβαλα τη λιστα με την σειρα που βαζαν τα παιδια τα προμος. Ισως τελος της επομενης εβδομαδας κανω καμια νεα ιεραρχηση στην υπολοιπη λιστα, ωστε και να φαινονται πιο ομορφα και να υπαρχει μια οπτικη απο τα παιχνιδια που ενδιαφερουν περισσοτερο προς τα λιγοτερο (πχ αυτα που δεν εχουν λαβει ψηφους)

δεν ψηφισα τιποτα, γιατι τι διαλο? 3 φορες μεσα σ εναν μηνα καλπη, μου πεσε βαρύ.

οπότε μη με βαλεις και στην κληρωση ομπβιουσλυ. 🤔
lol! μολις μου εδωσες ιδεα! Η ξεκαθαριση των ψηφων θα γινει στις 25/6 στις 7 το απογευμα και τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν στις 20:30.

Τα πεντε πιο ψηφισμενα παιχνιδια κανουνε κυβερνηση!

Εγώ θα ψήφιζα Starfield, Alan Wake 2 (παρότι ενδέχεται να μην το δω ποτέ αν μείνει στο EGS), Flight Simulator 2024, Phantom Liberty (Cyberpunk expansion) και Clockwork Revolution. Προφανώς με ενδιαφέρει και το Star Trek Infinite αλλά δεν θα έλεγα ότι ξεχώρισε αφού είδαμε ελάχιστα πράγματα.

Δεν έβαλα τα obvious που θα παίξω σίγουρα, π,χ, Space Marine 2, Path of Exile 2, αλλά κάτι ελαφρώς πιο μικρά που μου κίνησαν τη περιέργεια. Lies of P σίγουρα το βασικότερο.

Back