Σπαρτιάτες: Εκτός κόμματος η Δομινίκη Παπαδοπούλου λόγω OnlyFans | LiFO
«Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας»

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Είναι τα παιδιά και οι γονείς "εγώ όταν μεγαλώσω θα αφήνω τα παιδιά μου να κάνουν ότι θέλουν" βασικά.δυστυχως απ την ηλικιακη κατανομη των ψηφων προκυπτει οτι οι κασιδιαρηδες δεν ψηφιστηκαν απ τα γερόντια, οπως ισως θα περιμενε κανείς.
δειτε τα ποσοστα που εχουν στις ηλικιες απο 17-54 ετων.. το μελλον ειναι μαυρο κι άραχνο.
![]()
Εκλογές 2023: Τι ψήφισαν οι πολίτες ανά ηλικία | LiFO
Οι «Σπαρτιάτες» και η «Πλεύση Ελευθερίας» είχαν μεγάλη διείσδυση στη νεολαίαwww.lifo.gr
δυστυχως απ την ηλικιακη κατανομη των ψηφων προκυπτει οτι οι κασιδιαρηδες δεν ψηφιστηκαν απ τα γερόντια, οπως ισως θα περιμενε κανείς.
δειτε τα ποσοστα που εχουν στις ηλικιες απο 17-54 ετων.. το μελλον ειναι μαυρο κι άραχνο.
![]()
Εκλογές 2023: Τι ψήφισαν οι πολίτες ανά ηλικία | LiFO
Οι «Σπαρτιάτες» και η «Πλεύση Ελευθερίας» είχαν μεγάλη διείσδυση στη νεολαίαwww.lifo.gr
....Η διαφορά με τον Κούλη είναι ότι συνοδεύεται και από ηλιθιότητα και από κόμπλεξ και από μεσιανική αντιμετώπιση από τα «μέϊνστρημ» μέσα. Αν δεν ήταν πρωθυπουργός θα τον λυπόμουν.
Για την ιστορία και εγώ ήμουν στο στρατόπεδο ότι είναι χαζός. Τόση χαζομάρα είναι αδύνατον να την προσποιηθείς. Χαλιέμαι που ακόμα και τώρα ακούω να αναφέρει κανείς τον Γιωργάκη όταν έχουμε Κούλη και ο Γιωργάκης μπροστά του ήταν απείρως πιο έξυπνος. Από την άλλη δεν μπορεί κάποιος να αρνηθεί ότι οι επικοινωνιολόγοι νίκησαν.νομιζω το χαμε ξανασυζητησει εδω μεσα και ειχαμε διαφωνησει. χοντρικα ειμασταν σε 2 στρατοπεδα. μερικοι ελεγαν κανει τον χαζο, εγω ημουνα με την αποψη οτι ειναι.
Θα είναι υποχρεωτικοί οι κοιλιακοί στις φωτοφραφίες, δεν υπάρχει απαίτηση να τούς έχεις στα αλήθεια.Αν οι Σπαρτιάτες γίνουν κάποια στιγμή κυβέρνηση, θα πρέπει να κάνουμε κοιλιακούς σαν το 300 για να γλιτώσουμε τον Καιάδα;
Το σύστημα κάνει την δουλειά του. Δεν χρειάζεται τον πρωθυπουργό να έχει ικανότητες. Η νίκη τών επικοινωνιολόγων δεν έχει να κάνει με όσα πέτυχε, δεν είχε ανάγκη τίποτα ο ίδιος για να πετύχει οτιδήποτε από αυτά. Έχει να κάνει ότι τόση βλακεία όσο και να πεις θα περίμενες κάπου κάπως να στοιχίσει.Αν γινόντουσαν αυτά με 2 επικοινωνιολόγους θα τα είχαν κάνει και άλλοι