Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οπότε είναι φάση Μεντζέλος, έκανε κάτι χοντρομλκς στα νιάτα του που θα προτιμούσε να εξαφανίσει από προσώπου γης. Δύσκολο θέμα διάλεξε βέβαια να γιολάρει, όπως και ο Βρωμύλος τότε. Ένιγουεϊ βαρέθηκα με αυτό το παιχνίδι, θέλω να παίξουμε κάτι άλλο.

(πω ρε φίλε, άμα αρχίσετε δε σας προλαβαίνει κανείς. Ξαναλέω με στρεσάρει αυτό το site 😨)
Να πω και γω δύο πράγματα. Σκόρπια και ασύνδετα ίσως.
Μιλώντας και συζητώντας για ένα θέμα, ειδικά για κάτι που έχει σχέση με τις αρχές και τις αξίες μας, όσο καλές προθέσεις και να έχουμε, κινδυνεύουμε να χάσουμε την ουσία. Αυτό δηλαδή που βρίσκεται μπροστά μας. Κάτι τέτοιο νομίζω συμβαίνει και στην ευρύτερη συζήτηση (όχι μόνο εδώ δηλαδή, αλλά παντού στο διαδίκτυο και εκτός αυτού) για τα δίποδα που μας απασχολούν.
Πρώτον, ο Καπετάν Γλίτσης κουτοπόνηρα αποκαλεί τον καλλιτέχνη (εντός η εκτός τα εισαγωγικά) "παιδόφιλο". Νομίζει ότι ο όρος σε αντίθεση με το "παιδεραστής" ή "παιδοβιαστής" δεν είναι μηνύσιμος. Το σκίτσο είναι μεν κακόγουστο, αλλά μια κακή έμπνευση προ ετών δεν μπορεί να συνδεθεί με ιδεασμούς τέτοιου είδους. Οπότε ο άμεσα θιγόμενος ό,τι και να λέμε εμείς, πρέπει να τους κυνηγήσει νομικά. Το αν ο συκοφάντης ηρωοποιηθεί δε με ενδιαφέρει. Ήρωας έχει γίνει και ο Tate στο μυαλό κάποιον, ο Κασιδιάρης κτλ κτλ.
Το ευρύτερο φαινόμενο ενός είδους "κοινωνικού αταβισμού", τις νεοβαρβαρικές συμπεριφορές εννοώ και όχι τα φυσικά χαρακτηριστικά, δε θα το λύσει ο Κυριαζής ούτε εμείς. Αφού μπορείς όμως καλό είναι να κόβεις το κεφάλι του φιδιού.
Δεύτερον, βλέπω πολλούς να δίνουν σημασία στο να αντικρούσουν κατηγορίες του στυλ: "Α, είσαι κατά του Γλίτση, άρα είσαι παιδόφιλος κτλ κτλ. " Το είχαμε και πρόσφατα στη μορφή του όποιος λέει κακά για τον Αλέξη είναι Κουλικός και τούμπαλιν. Μόνο στο μυαλό μικρονόων ευσταθεί. Σα να λέμε, είμαι κατά τις κοινωνικής παρακμής,άρα υποστηρίζω πχ "τους θεματοφύλακες του συντάγματος". Μα αυτά τα φαινόμενα αποτελούν, όχι απάντηση, αλλά επιβεβαίωση παρακμής.

ΥΓ. Προτείνω το "Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο" του Σοπενχάουερ. Βοηθά πολύ στο να αναγνωρίζουμε άγονες συζητήσεις και κουτοπονηριές και να απαντάμε κατάλληλα η να φεύγουμε εντελώς.

ΥΓ2. Το "της κακομοίρας" το θυμάστε; Η συμπεριφορά του όχλου μου φέρνει πάντα στο μυαλό τη σκηνή που ένας τύπος χλευάζει τον Ζήκο και αυτός αντί απάντησης τoν ρωτάει:
-"Δε μου λες τώρα. Εσένα που σε έχω ξαναδεί;"
-"Kάθε μέρα εδώ δεν είμαί;"
-" Όχι τώρα, πριν! Πριν πάρεις δίπλωμα ανθρώπου που σε είχαν χώσει;"

Last edited:
Θαρρώ πως όλοι εδώ μέσα έχουμε το νιονιο για να δούμε πιο σφαιρικά το όλο υπάρχον ζήτημα και να μην καταταγουμε σε ασύνδετα καλούπια. Επίσης ετούτο το θρεντ ενδείκνυται για τέτοιου είδους "στορυζ" που έμμεσα ή άμεσα αφορούν την videogaming κομιουνιτη.

(Το τραγούδι μπαίνει εν συνεχεία των πραγμάτων που έθεσες όρθα. )

Αυτό που λέει ο Τύριον.

Βασικά το σχέδιο του Κυριαζή, το αν το έκανε 25 χρόνια πριν ή όχι, το αν το αποκήρυξε ή όχι είναι μία άλλη κουβέντα. Αυτό που κατάφερε ο Γρυπάρης είναι να αλλάξει την κουβέντα και αντί να ασχολείται ο κόσμος με τον οχετό που έχει στο κανάλι του, να ασχολείται με το αν αυτός που τον κατήγγειλε είναι παιδόφιλος.

Ας πούμε ότι ο Κυριαζής είναι παιδόφιλος (προσωπική άποψη δεν είναι, απλά έχει ένα αποτυχημένο και προσβλητικό πλέον edgy χιούμορ), αυτό σημαίνει ότι ο Γρυπάρης δεν είναι ακροδεξιός, ρατσιστής και ομοφοβικός;

Ίσως τελικά ο κόσμος θέλει να τσουβαλιαζεται και να βάζει ταμπέλες πάνω του από μόνος του, αντί να δει τα πράγματα σφαιρικά.

Κολλάει και στο funny stuff βέβαια, αλλά τέλος πάντων (PATREON)

View attachment 5863

Σκέφτομαι να του δώσω τα 40€ για να μπω στην μόνιμη Based λίστα του
Και να δηλώσω την colouryouth.gr ως την εταιρία μου ;)

Το t-shirt θα το βάλω σε κλήρωση εδώ στο RQ :p

People-vs-Larry-Flynt-1996.jpg
Πρέπει να γίνει το ανάλογο φωτοσοπ και να το στείλουμε στον Μασκ.

Δεν βρίσκω καθόλου αστείο να διαιωνίζουμε αυτόν τον περίγελο και να γινόμαστε ρόμπες. Αρκετή σημασία του δώσαμε πιστεύω.

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

απο την μια συμφωνω οτι δεν χρειαζετε να ασχοληθουμε αλλο με τον βλακα. απο την αλλη εχει γινει αρκετα επικινδυνος,

O Manny Flunt θα ξεσκεπάσει κάθε κύκλωμα δινκιχωτικών ανεμόμυλων που τον κυνηγά. Τρέμετε.

αυτές οι λίστες... δεν είναι ποινικά κολάσιμες;

Έστω πιπινικά κωλάσιμες που είναι και της εποχής.

Έστω πιπινικά κωλάσιμες που είναι και της εποχής.

Άστο!!! Τώρα που η θάλασσα, έγινε γιαούρτι, έχουμε χάσει τα κουτάλια!!!!!

Ψιλοκαταχρηστικά το βάζω εδώ γιατί εμπίπτει μεν στο drama αλλά όχι ακριβώς στην gaming industry. Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιου είδους διαφωνία/κόντρα μεταξύ Linus και Gamers Nexus και Hardware Unboxed, τώρα βλέπω και εγώ το βίντεο:

Ψιλοκαταχρηστικά το βάζω εδώ γιατί εμπίπτει μεν στο drama αλλά όχι ακριβώς στην gaming industry. Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιου είδους διαφωνία/κόντρα μεταξύ Linus και Gamers Nexus και Hardware Unboxed, τώρα βλέπω και εγώ το βίντεο:

Back