Gaming Industry Drama thread

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ψιλοκαταχρηστικά το βάζω εδώ γιατί εμπίπτει μεν στο drama αλλά όχι ακριβώς στην gaming industry. Τέλος πάντων, υπάρχει κάποιου είδους διαφωνία/κόντρα μεταξύ Linus και Gamers Nexus και Hardware Unboxed, τώρα βλέπω και εγώ το βίντεο:

Μεταξύ μας Linus φέρνει περισσότερο σε reality show. Βεβαία δεν βλέπω συχνά για να ξέρω τις χοντράδες που έδειξε ο Στηβ. Δεν παλεύετε κιόλας, βγάζει δεν ξέρω και εγώ πόσα βίντεο την ημέρα.

Ισχύει, ο Linus είναι περισσότερο για χαβαλέ και λάιφ στάιλ παρά για σοβαρό testing. Φαίνεται όμως πως θέλουν να κάνουν μια στροφή προς τα εκεί, είπαν σε ένα βίντεο ότι αυτοί θα κάνουν ουσιαστικά καλύτερο testing από τους άλλους και ο Tech Jesus πήρε ανάποδες, δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου.

Ισχύει, ο Linus είναι περισσότερο για χαβαλέ και λάιφ στάιλ παρά για σοβαρό testing. Φαίνεται όμως πως θέλουν να κάνουν μια στροφή προς τα εκεί, είπαν σε ένα βίντεο ότι αυτοί θα κάνουν ουσιαστικά καλύτερο testing από τους άλλους και ο Tech Jesus πήρε ανάποδες, δικαιολογημένα κατά την γνώμη μου.

ειναι λιγο κριμα αυτο που γινεται με τους εργαζομενους του lmg. εβλεπα οτι ηταν ασχημα απο αποψη ποσοτητας βιντεο αλλα δεν ειχα παρατηρησει οτι ειναι ΤΟΣΟ ασχημα σε βαθμο να επιρρεαζει και σε τεραστιο βαθμο την ποιοτητα (δεν βλεπω συχνα βιντεακια τους. αντε κανα το δυμηνο τριμηνο? κατι τετοιο. το οτι ειναι life style reality show το κρατησε στα subs μου αλλιως θα ετρωγε ποδι νωρις νωρις).

και οσο να πεις ηταν disheartening να τους βλεπεις να λενε για τα προβληματα και να τα παραδεχεται και ο ιδιος ο linus. και να μη γινεται τπτ για την βελτιωση ισα ισα να βγαζουν βιντεο εξω ξερωντας οτι εχουν λαθη.

Last edited:
Το πιο πιθανό είναι ότι Linus ξέρει τα προβλήματα αλλά προτιμά το κέρδος από το να τα αντιμετωπίσει. Και μπορεί ο ίδιος να χρησιμοποιεί το γνωστό επιχείρημα "δίνω δουλειά σε τόσο κόσμο, αν βγάζω λιγότερα videos και πέσουν τα κέρδη θα πρέπει να απολύσω " όμως αν μην γελιόμαστε, αν δέχεσαι προσφορά 100 εκ. δολαρίων και δεν πουλάς, πάει να πει ότι βγάζεις τα κέρατά σου και άρα σε παίρνει να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς.

οχι το πιο πιθανο. καπου μεσα στο βιντεο φαινεται ξεκαθαρα οτι το ξερει.

Ψιλοκαταχρηστικά το βάζω εδώ γιατί εμπίπτει μεν στο drama αλλά όχι ακριβώς στην gaming industry.

Είπα κι εγώ, αποκλείεται να μην είχε ήδη ποσταριστεί...

Madison Reeve, posted a thread on X, the platform formerly known as Twitter
:ROFLMAO:

Edit: Βρήκα στο Reddit όλο το Χ-thread της (μπορεί να πάρει λίγη ώρα να φορτώσει, έχω το link από κάτω).

:ROFLMAO:

Edit: Βρήκα στο Reddit όλο το Χ-thread της (μπορεί να πάρει λίγη ώρα να φορτώσει, έχω το link από κάτω).

Δεν εχω ιδέα από social media promotion, αλλά είναι πολλά τα 3 tweets κτλ ανά μέρα?

Είχα την ίδια απορία, αλλά αυτό είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αυτά που καταγγέλει, συνεπώς παραβλέπεται ανεξαρτήτως απάντησης.

Πρακτικα περιγραφει μια καθημερινη κατασταση στον εργασιακο μεσαιωνα στην Ελλαδα συν την ανυπαρξια κοινωνικου κρατους, ΕΣΥ κλπ.

Best of luck.

την είχα κάνει follow sto twitter αυτή λίγο πριν φύγει, έφυγε πολύ ξαφνικά και με κάπως θολούς λόγους αποχώρησης. Ενδιαφέρον.

Μας άφησε ο Σόδας και πήγε Γερμανία για να κάνει την ανακοίνωση του GTA 6.

Back