GOG (Good Old Games)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Οκ τα παιδιά που το ανέλαβαν έκαναν δουλίτσα και έβγαλαν fix χωρίς αποσυνδέσεις κτλ. Σε εμένα το steam integration λειτουργεί κανονικά πλέον.

εμένα δεν μου δουλεύει ακόμα, δεν ξέρω τι κάνω λάθος.
Ακολούθησα τις οδηγίες, βρήκα τον φάκελο του steam plugin τα έσβησα όλα, πέρασα από το αρχέιο zip και ακόμα connecting...

edit άκυρο έχω 2 φακέλους galaxy για κάποιο λόγο, κάτι παλιότερο μπλέξιμο μάλλον.

edit2 αν σας είναι σπασμένο και το ubi:
There are more updates for Ubi. Find it on Github - issue #42, second post.

Copy here:
Open the Python file "%LOCALAPPDATA%\GOG.com\Galaxy\plugins\installed\uplay_afb5a69c-b2ee-4d58-b916-f4cd75d4999a\consts.py" in a text editor.

Change line 15 and 16 to:

CLUB_APPID = "f35adcb5-1911-440c-b1c9-48fdc1701c68"
CLUB_GENOME_ID = "5b36b900-65d8-47f3-93c8-86bdaa48ab50"

Save the file, exit and relaunch Galaxy. You may need to disconnect and reconnect Ubi in Galaxy

Last edited:
όπως είπα, όλα έρχονται σε αυτόν που περιμένει :p

ρε γμτ πού κατρακύλισε το θρεντ να πούμε και το ψάχνω;

Στο διά ταύτα, Η Νύχτα του Κούνελου (όχι του Λέλου, αλλιώς θα διερωτώσουν σωστά, ποια απ΄όλες) δωρεάν

ρε γμτ πού κατρακύλισε το θρεντ να πούμε και το ψάχνω;

Στο διά ταύτα, Η Νύχτα του Κούνελου (όχι του Λέλου, αλλιώς θα διερωτώσουν σωστά, ποια απ΄όλες) δωρεάν

Φανταστικό adventure! Αξίζει να το παίξουν όσοι τους αρέσουν τα adventures. Αν και το έχω στο steam πάω να το έχω και στο GOG! Σ' ευχαριστώ!

Σκάει μέηλ με προσφορές. Μπαίνω να δω, stonekeep 20%, messiah 20% κλπκλπ.
Παλιά παιχνίδια που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν κλειδώσει στο 70%+ έκπτωση και τα έβρισκες συνήθως στα 1,5 έως 3,5 ευρώ μαξ.
Κατάντια.

Εντάξει δεν είναι νέο αυτό, αλλά τώρα μου το ξαναθύμησαν. Πέρα από το γεγονός ότι με στελθ αύξησαν τις αρχικές τιμές στο μεγαλύτερο μέρος του καταλόγου τους πχ αρκετά του 5ευρου πήγαν στα 8, αυτά των 7-8 ευρώ στα 10 κοκ. Αυτό το τελευταίο το σχολιάζουν κι άλλοι κάτω από reviews παιχνιδιών.

Ναι αλλά blackguards με 1€

Είναι που δεν πήγε καλά η παραγωγή στις ελιές. Βάλε και τις πλημμύρες στον κάμπο. Λογική η αύξηση των τιμών.

όλη μέρα κάτω το GoG σήμερα, από την μια πικρό, από την άλλη δείχνει τι τέλειο να μπορείς να παίξεις ότι παιχνίδια έχεις κατεβασμένα χωρίς να σε νοιάζει αν είναι κάτω ή πάνω η υπηρεσία.

όλη μέρα κάτω το GoG σήμερα, από την μια πικρό, από την άλλη δείχνει τι τέλειο να μπορείς να παίξεις ότι παιχνίδια έχεις κατεβασμένα χωρίς να σε νοιάζει αν είναι κάτω ή πάνω η υπηρεσία.
Κατω οι υπηρεσιες, στην κυριολεξια. ζητω η αναρχια.

Εντάξει ήταν τζανκι αλλά εγώ προσωπικά δεν πέτυχα τίποτα γκειμ μπρεικιν

βγηκε το alpha protocol στο gog
Alpha Protocol

απο μια προχειρη ματια δεν εχει bug fixes η αλλες gameplay προσθηκες.

Το αντίθετο διάβασα, πάντως: Ότι έκαναν ότι μπορούσαν χωρίς το sourcr code!! Όπως υποστήριξη σε controllers!!

To gog θα μειώσει το cloud save μέγεθος διαθέσιμο σε κάθε παιχνίδι στα 200ΜΒ μετά τις 31 Αυγούστου.
Ίσως να θέλετε να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα εδώ:

Back