captain kal
Death Knight
To BazziteOS βασίζεται σε Fedora έτσι? Έχει μεγάλες διαφορές με το Manjaro π.χ.? (Γιατί βρήκα το manjaro πολύ κοντά στις προτιμήσεισ μου)!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Αν σκοπεύεις να το χρησιμοποιήσεις σαν "SteamOS", δεν έχει καμμία απολύτως σημασία.. Ούτως ή άλλως δεν ανακατέβεσαι με το σύστημα και το επιπλέον λογισμικό το βάζεις με τρόπους πχ flatpaks που δεν ανακατέβονται με το σύστημα.To BazziteOS βασίζεται σε Fedora έτσι? Έχει μεγάλες διαφορές με το Manjaro π.χ.?
μακάρι δική της συσκευή και κλειστό OS![]()
Microsoft wants to know which gaming handhelds you're using and if you think you'll buy another one within the next five years — are we getting an Xbox handheld soon?
The same survey also asks what motivated you to buy a gaming handheld and how important Xbox Game Pass and cloud gaming are for these devices.www.windowscentral.com
Η Microsoft δείχνει καθαρά πλέον ότι θα μπει στον χώρο των handhelds, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (είτε με δική της συσκευή είτε με handheld-optimized OS για τρίτους κατασκευαστές).
Εγώ πάντως τσίμπησα ένα Legion Go!!!
Μεγειά! Πρώτες εντυπώσεις;
Κανονικά σε αρνητές deck δε μιλάω, αλλά καλόπαιχτο.Εγώ πάντως τσίμπησα ένα Legion Go!\
Κανονικά σε αρνητές deck δε μιλάω, αλλά καλόπαιχτο.![]()
@captain kalθυμίσου σε δυο βδομάδες να γράψεις για την εμπειρία.