Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Silent Hill 2

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adhan

Horror addict
Staff member
Στο χθεσινοβραδινό event της Konami, Silent Hill Transmission, η Ιαπωνική εταιρία μας έδωσε πολλές πληροφορίες για το Silent Hill 2. Αρχικά, μάθαμε επίσημα το πότε θα κυκλοφορήσει το remake του κλασικού τίτλου ψυχολογικού τρόμου: 8 Οκτωβρίου 2024. Κατόπιν, είδαμε εκτεταμένο gameplay από το παιχνίδι. Αυτό περιλάμβανε σκηνές από την αρχή του παιχνιδιού (κυρίως από τους δρόμους …

See full article...

Ωραία φτιάξανε τον "Abstract Daddy". Η ατμόσφαιρα είναι εκεί, αλλά κάπως off μου κάνουν τα ανιμεσιο και κάμποσα από τα πρόσωπα των χαρακτήρων (Όχι, δε μιλώ για τον Μάκη Δελαπόρτα/James).
Σίγουρα δεν πέφτει pre-order και αναμένουμε να δούμε και το οπτιμαηζεσιο.

Ναι για να είμαι ειλικρινής το πρόσωπο της Angela μου άρεσε περισσότερο στο ορίτζιναλ, εδώ την κάνανε πιο στρουμπουλή και μικρή σε ηλικία, τουλάχιστον έτσι δείχνει. Από την άλλη το πρόσωπο της Laura μου άρεσε περισσότερο εδώ, στο παλιό από την όψη και μόνο έβγαζε λίγο brat.
Όσο για την απόδοση, αν είναι πρόσφατο μπιλντ θέλει δουλειά. Σε αρκετά σημεία που γύρναγε την κάμερα έβλεπες κολλήματα.

@Bathory ρε συ ο μούσιας μπρο φοράει μπλουζάκι Θεογονία (το τελευταίο καλό άλμπουμ RC, να τα λέμε αυτά);

@Bathory ρε συ ο μούσιας μπρο φοράει μπλουζάκι Θεογονία (το τελευταίο καλό άλμπουμ RC, να τα λέμε αυτά);

Ωραιος ο παιχτης.
Διαφωνώ με το τελευταίο καλο rc αλμπουμ, αλλα αυτο ειναι συζητηση για αλλη ωρα

Back