captain kal
Death Knight
Για το σπίτι και σε αντικατάσταση του κατηραμένου οφι!!! Αναμένω προτάσεις!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ολοένα και περισσότερα εγχειρήματα περνάνε σε ρέουσες εκδόσεις.Τι φάση που από την v7.x πήγαν στην 24.x;
Από ότι βλέπω στο version archive, η φάση αλλαξε εν μια νυκτή από 7 σε 24. Όπως το είχε κάνει και ο FFox κάποτε.Δεν ξέρω πότε πέρασε σε αυτό το σύστημα το libre office,
Δεν είναι κίνηση εντυπωσιασμού, απλά είναι αλλαγή συστήματος. Δεν κάνουν πια μεγάλες εκδόσεις αλλά πολλές μικρές και χρησιμοποιούν την χρονιά το οποίο το θεωρώ πολύ καλό. Οι browsers κανάνε μεγάλη παπαριά που δεν χρησιμοποίησαν την χρονιά.απλά νόμιζα ότι τέτοιες κινήσει εντυπωσιασμού περιορίζονταν στους browsers μονο.
Το δουλεύω εγώ επαγγελματικά, έχω καιρό να δω πρόβλημα σε άνοιγμα αρχείων office, και αν δω τα ανοίγω στο office online και τα σώζω odt, αλλά έχω να το κάνω χρόνια αυτό.Εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια κι είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για επαγγελματική χρήση δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι ότι δεν θα είχε κάποιος πρόβλημα αν ήθελε να το χρησιμοποιήσει έτσι.
Πραγματικά το impress είναι αστέρι, είχα κάνει μετατροπή παρουσίασης power point από landscape σε portrait για να το τυπώσω για μια εταιρία και ήταν τόσο άνετο να το δουλέψω που δεν μπήκα στην συνήθη διαδικασία PDF-> Γραφιστικό πρόγραμμα -> pdf ->πραφάιτ.Αν δουλεύεις με έγγραφα κειμένου και παρουσιάσεις, δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Το Excel είναι το αγκάθι.