Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρούι Βιτόρια ο επόμενος, με θητεία μεταξύ άλλων σε Μπενφίκα. Έμπειρος είναι, έχει κάνει πρωταθλητισμό, φαίνεται καλούτσικη επιλογή από την στιγμή που το "νέος και φιλόδοξος" δεν περπάτησε. Αναρωτιέμαι ποιοι άλλοι ήταν υποψήφιοι γιατί την Δευτέρα ο Παπαθεοδώρου είπε "ο νέος προπονητής θα μιλάει ελληνικά". Δεν είπε Έλληνας, οπότε το μυαλό μου πήγε στον Βλάνταν Ίβιτς.

Οι φήμες λένε πως προτάθηκαν στον Αλαφούζο και ο Ουζουνίδης, και ο Αναστασίου, και ο Ίβιτς, και ο Πογέτ, αλλά το πήρε πάνω του και τους απέρριψε όλους.

Το χειρότερο βέβαια είναι πως ο Παπαδημητρίου και ο Τζαβέλλας συγκεκριμένα είναι που του πρότειναν τον Πογέτ. Και αμφότεροι θα εξακολουθούν να βρίσκονται στην ΠΑΕ την επόμενη μέρα. Αυτός ο Τζαβέλλας ειδικά τι ακριβώς κάνει κάθε φορά στον πάγκο θα μου πει κανένας?

Οι φήμες λένε πως προτάθηκαν στον Αλαφούζο και ο Ουζουνίδης, και ο Αναστασίου, και ο Ίβιτς, και ο Πογέτ, αλλά το πήρε πάνω του και τους απέρριψε όλους.

Λογικό μου ακούγεται. Οι Έλληνες δεν θα είχαν καθόλου πίστωση χρόνου, ο Ίβιτς έχει το προηγούμενο με το διχτάκι. Ο Πογέτ δεν μπαίνει καν στην συζήτηση, δεν έχει να επιδείξει τίποτα προπονητικά.

Με Αλαφούζο στο τιμόνι, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Τον στήριξε να δει την παρέλαση και την επομένη τον ξαπόστειλε! Να δούμε ο καινούριος θα προλάβει να φάει ταραμά!? Μπακαλιάρο σκορδαλιά?! Οβελία δύσκολο! Με αυτά τα μυαλά το καλοκαίρι θα ψάχνουμε πάλι προπονητή. Αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο πρότζεκτ στο μυαλό τότε μόνιμα όπου φυσάει ο άνεμος θα πηγαίνει η ομάδα.

Μαρκάρισμα του Μπριζόλι στο αεκ-άρης εκτός περιοχής:

465158772_1097756752298231_3069817097477931524_n.jpg

Το βαρ κάλεσε το διαιτητή (Σιδηρόπουλος) να δει τη φάση για κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής αποφάσισε πως δεν είναι τίποτα.

ειναι αλλιως να εισαι αεκ.

Δεν το σηκωσε τοσο ψηλα το ποδι παντως, ο παιχτης του Αρη φταιει που ειναι κοντος:ROFLMAO:
Πλακα πλακα, για εκατοστα δεν εκοψε καρωτιδα...

Μαρκάρισμα του Μπριζόλι στο αεκ-άρης εκτός περιοχής:

View attachment 8383

Το βαρ κάλεσε το διαιτητή (Σιδηρόπουλος) να δει τη φάση για κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής αποφάσισε πως δεν είναι τίποτα.
Αν γλύτωνε από τον αποκεφαλισμό, είχε έτοιμη γονατιά στα πλάγια του θώρακα για διάτρηση πνευμονα. Δουλεμένο στην προπόνηση...

Όποιος δε το replay o παίχτης του Άρη είναι ένα 2-3 μέτρα μακριά εκτός διεκδίκηση και τρέχει σαν το ζώο μπας και πάρει τίποτα με τον τερματοφύλακα να έχει προλάβει ξεκάθαρα τη μπάλα.

Υπάρχει εδώ, (δε φαίνεται να μπορείς να το linkάρεις απευθείας:

Αλλά δείχνουμε τη φώτο της επαφής απλώς για εφέ.

Είναι special να είσαι Άρης.

Αχ πως την σφάζουν αυτή την αεκ. Φέρνει λίγο με το αιώνιο σφάξιμο που έτρωγε ο μπαογκ.

Αυτό το "βρίσκει πρώτα τη μπάλα" στην Ελλάδα το ερμηνεύει ο κάθε διαιτητής και φίλαθλος κατά το δοκούν, έχω παρατηρήσει. Είναι ένα θέμα να βρεις πρώτα τη μπάλα καθαρά με τάκλιν στη διεκδίκηση και μετά το πόδι του αντιπάλου πχ, οκ. Αλλά το να βρεις πρώτα τη μπάλα δεν σου επιτρέπει μετά να τραβήξεις ένα ούζι και να το αδειάσεις πάνω στον αντίπαλο επειδή "βρήκα πρώτα μπάλα" ξερωγω. Αν έπεφτε λίγο πιο δυνατά ο Μπριζόλι τότε κυριολεκτικά θα του έσπαγε το κεφάλι.

Αυτό το "βρίσκει πρώτα τη μπάλα" στην Ελλάδα το ερμηνεύει ο κάθε διαιτητής και φίλαθλος κατά το δοκούν, έχω παρατηρήσει. Είναι ένα θέμα να βρεις πρώτα τη μπάλα καθαρά με τάκλιν στη διεκδίκηση και μετά το πόδι του αντιπάλου πχ, οκ. Αλλά το να βρεις πρώτα τη μπάλα δεν σου επιτρέπει μετά να τραβήξεις ένα ούζι και να το αδειάσεις πάνω στον αντίπαλο επειδή "βρήκα πρώτα μπάλα" ξερωγω. Αν έπεφτε λίγο πιο δυνατά ο Μπριζόλι τότε κυριολεκτικά θα του έσπαγε το κεφάλι.
Δε βγήκε αίμα

Δε διαφωνώ και ήμουν λίγο απότομος στην απάντησή μου. Απλώς δε πρόκειται περί "μαρκαρίσματος" και ούτε θεωρώ ότι είναι αντιπροσωπευτική μια φωτογραφία. Επίσης γι' αυτό υπάρχει το "επικίνδυνο παίξιμο" και τιμωρείται με κάρτα ακόμα και χωρίς φάουλ. Αν είδες το replay και θεωρείς ότι ήταν για κόκκινη,οκ δεκτόν. Κατά την (υποκειμενική, προφανώς) αποψάρα μου πάντως δεν υφίσταται καν διεκδίκηση.

Αχ πως την σφάζουν αυτή την αεκ. Φέρνει λίγο με το αιώνιο σφάξιμο που έτρωγε ο μπαογκ.
Δεν είπε κανείς για αδικία της ΑΕΚ εδώ αγαπητέ. Επίσης οφείλω να σε διορθώσω ότι το στερεότυπο δεν είναι μόνης της η ΜΠΑΟΚΑΡΑ "αλλά όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που "δε τις αφήνουν οι μεγάλοι του κέντρου να κερδίζουν". Think about it.

Last edited:
Δεν είπε κανείς για αδικία της ΑΕΚ εδώ αγαπητέ. Επίσης οφείλω να σε διορθώσω ότι το στερεότυπο δεν είναι μόνης της η ΜΠΑΟΚΑΡΑ "αλλά όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που "δε τις αφήνουν οι μεγάλοι του κέντρου να κερδίζουν". Think about it.
ισχυει. αλλα μονο της μπαογκαρας της εκοβαν το πρωταθλημα βγαινοντας 8οι-9οι φαση.

tommas, ευτυχως η δυστυχως ΔΕΝ εξεταζει κανενας κανονισμος ουτε προθεση, ουτε διεκδικηση, ουτε αν/ποιος αγγιξε πρωτος μπαλα, ουτε αν/ποτε βρηκε καποιος την μπαλα.

ενα πραγμα υπαρχει στα παπίερς κι αυτο οπως ειπες σωστα ειναι το "επικινδυνο παιξιμο".
υπαρχει επικινδυνο παιξιμο για κιτρινη καρτα κι υπαρχει και για κοκκινη.

απο κει και περα παιζει η αποψαρα του καθενου. αν το ειδες αυτο για κιτρινη, πασο. εγω το βλεπω για τερμα κοκκινη παντως. και το ιδιο ακριβως θα ελεγα αν το εκανε παικτης της ομαδας που υποστηριζω.

Back