Football is life...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ε οχι, θα γινω σταλεγάκιας τωρα, γιατι εχω τσακωθει με πολυ κοσμο εξηγωντας τοσες μερες (νομιζω και δω το εγραψα) οτι το οντως συγκινητικοτατο και μεγαλειωδες Επος του γουεμπλει οφειλοταν σε πολυ συγκεκριμενους εξωαγωνιστικους λογους που ανεβασαν σε αλλη σφαιρα την εσωτερικη δυναμη και τον ποδοσφαιρικο τσαμπουκα της ομαδας.
κι οτι 99,8% αυτο δεν μπορει να επαναληφθει α λα καρτ. και οτι τελος παντων δεν οφειλόταν στο μαγικο ραβδακι του Ασπρου Μαγου της Λόζνιτσα η νικη μας.

οχι μου λεγανε. προπονηταράς μου λεγανε. θα φτασουμε στους 8 του μουντιαλ μου λεγανε. φερτε μας την ισπανια μου λεγανε.

και για να είμαι προ χριστου προφητης, το ματς με την αδιαφορη φινλανδια των 0 βαθμων δεν θα ειναι καθολου ευκολο, οπως νομιζουν μερικοι.

Είναι απογοητευτικο πως αυτή η δύναμη διήρκεσε μόνο δύο ματς. Πίστευα πως θα τους έδινε κίνητρο για πάντα όσο φοράνε τη γαλανόλευκη 😞

Πέρα από την προφανή διαφορά ποιότητας, υπάρχει και το διαχρονικό πρόβλημα των ελληνικών ομάδων που λυγίζουν από την πίεση όταν παίζουν εντός έδρας και θεωρούνται έστω και οριακό φαβορί. Αν οι Άγγλοι έπαιζαν μπαλάρα θα έλεγα "οκ, δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι" αλλά δεν νομίζω ότι έπιασαν υψηλά επίπεδα απόδοσης. Οι παίκτες μας δεν τα πάνε καλά όταν υπάρχουν υψηλές προσδοκίες.

Βλέποντας τις φάσεις, το αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Εύκολα θα μπορούσε να είχε λήξει ισοπαλία. Απλά πιο τυχεροί οι Άγγλοι και εκμεταλλεύτηκαν όσες ευκαιρίες τους δόθηκαν.

Διαβάζω για "διακοπή στο Ρουμανία-Κόσοβο λόγω συνθημάτων". Μπαίνω να δω τις φάσεις...

Αποχώρησαν οι Κοσοβάροι ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ffs, επειδή φώναζαν οι εξέδρες υπέρ της Σερβίας. Και ενώ αποχωρούσαν παίκτες και σταφφ έκαναν το σήμα της Αλβανίας προς τις εξέδρες.

Η Φινλανδία έχει έναν παίκτη που ονομάζεται Άντμαν.

MV5BMjM2NTQ5Mzc2M15BMl5BanBnXkFtZTgwNTcxMDI2NTE@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Αυτό μόνο ήθελα να επισημάνω.

Η Φινλανδία έχει έναν παίκτη που ονομάζεται Άντμαν.

MV5BMjM2NTQ5Mzc2M15BMl5BanBnXkFtZTgwNTcxMDI2NTE@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Αυτό μόνο ήθελα να επισημάνω.
Αναμενόμενο. Βλέπουν οι υπερήρωες της Marvel ότι ο θάνατος του MCU πλησιάζει και αναζητούν άλλες καριέρες! :p

Σε επίπεδο φημών έστω, φαίνονται να γίνονται πράγματα στην αεκ από τότε που ο γαύρος άρπαξε τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο.

GdQEGrEW8AApfhN

Σημειώστε όνομα για το μέλλον, Χαραλαμπης Κωστούλας, Ολυμπιακός Β. Τον βλέπω με ωραίο άστρο.
Γενικά στην Κ19 έχουμε παλικάρια που παίζουν καλό τόπι και θα δούμε ωραία πράγματα στο μέλλον.
Τον Ντελια δεν το βάζω γιατί έχει δείξει το άστρο του και έχει περάσει τα 19. Παρόλα αυτά, στον ΠΑΟΚ παίζει και ο Τζίμας, επίσης πουλεν.
Κάποια ζώα δεν με πιστεύανε. Έχω κι άλλους που βγήκαν και που θα βγουν. Έρχεται τρομερή φουρνιά!

Ο Μούντρικ της Τσέλσι βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε λίγο καιρό μετά το μεταξύ μας ματς, όπου είχε γκολ και ασίστ.

Μόνο ντοπαρισμένοι μπορούσαν να κερδίσουν την ομαδάρα του Αλόνσο οι αλήτες.

Με τόσα παιχνίδια μέσα στην σαιζόν, το ερώτημα θα έπρεπε να είναι ποιος δεν παίρνει :p

Στη Φιλαδέλφεια χθες έγινε ματσάρα για το κύπελλο. Αναφέρομαι προφανώς στο ματς εκτός αγωνιστικού χώρου, εντός δεν μας απασχολεί.

Δημιουργείται ευχάριστο κλίμα εν όψει ρεβάνς, θα περάσουμε καλά.

Λογικα ειναι 2σε1, αντιπερισπασμος για να στρεψει την προσοχη του κοσμου μακρυα απο το προϊον που δεν βλεπεται, hype για sold out στη ρεβανς.

Back